четвъртък, 29 октомври 2015 г.

НОВ ВАРИАНТ ЗА СЪРВЪР, КОМПЮТЪР И ОС


ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖА С КРАТКИ ТЕКСТОВЕ И СНИМКИ ЗА ТОВА КАК ДА СИ ВЪЗСТАНОВИТЕ АКУМУЛАТОРИТЕ, ИЛИ ПОНЕ КАК ДА ГИ ПОДДЪРЖАТЕ, ТО ЩЕ ВИ ПУСНА НЕЩО ДРУГО - ЗА КЕФ И РАЗНООБРАЗИЕ.  ИСКАМ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ВИ ЛЪЖАТ - НИЕ БЯХМЕ ЕДНА ОТ НАЙ - РАЗВИТИТЕ В КОМПЮТЪРНО ОТНОШЕНИЕ СТРАНИ, НО НИ ПРОДАДОХА ТЕХНОЛОТИИТЕ НА ЯПОНИЯ И САЩ,  КОЛКОТО И ТЪПО ДА ВИ ЗВУЧИ  ПРАВЕЦ Е НАЧАЛО ЗА МАС  И СТИВ ДЖДОБСВСЪЩНОСТ МАК ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА СИ Е ЧИСТ UNIX, НО ОБВЪРЗАН С  КОМЕРСИАЛНА ПОДРЪЖКА САМО НА ОПРЕДЕЛЕН ХАРДУЕР - ОБИКНОВЕННО НА "ИНТЕЛ".  .НО И DOS БАЗИРАНИТЕ СИСТЕМИ СИ ГИ ДАДОХМЕ НА ЯПОНИЯ. СИГУРНО НЯМА ДА НАМЕРИТЕ НИКАКВИ ДАННИ ЗА ТОВА,   А СЕГА ДА ВИ КАЖА НЕЩО НОВО,  МАЛКО,  НО ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЩЕ  ЩЕ ВИ ЗАПРИЛИЧА НА ГОЛЯМО.  АКО НА НЯКОЙ НЕ МУ ХАРЕСВА, ТО ДА НЕ ЧЕТЕ! - АМИ САЙТОВЕ ИМА БОЛ.  КАЗВАМ ВИ ТОВА, ЗАШОТО ВИДЯХ МНОГО ХОРА НА КОИТО БОГ ИМ ГОВОРИ..../И АЗ СЪМ СЕ МОЛИЛ.... МАЙ ВСЕКИ СЕ Е МОЛИЛ ЗА НЕЩО/, НО ДАЛИ ИМА РЕЗУЛТАТ?   - ТО КОГАТО СИ ПИЯН, МОЖЕ И ДА ГО ВИДИШ!  ТА УСТАНОВИХ, ЧЕ  КОГОТО ГОСПОД ТИ /МУ, ТИ ГОВОРИ/, ТОЕСТ ЧУВАШ ГЛАСОВЕ,  ТО ЗА ТОВА ИМА ОТДАВНА ДИАГНОЗА И ТЯ СЕ НАРИЧА - ШИЗОФРЕНИЯ. НЯМА ДА ВИ КАЗВАМ ПЪРВИЯ НЕВРОЛЕПТИК, НО ЩЕ ВИ КАЖА ПОНЕ ЕДИН ЗА ОТСКОК - "ТИОРИДАЗИН"  ИМА ВЕЧЕ ДОСТА ВАРИАНТИ, НО УСИЛИЯТА МАЙ ЗА СЕГА СА  НАПРАЗНИ. НЕ СЪМ ГО КАЗАВАЛ АЗ,  А ХРИСТО ГЪРБОВ В РОЛЯТА СИ  НА "ПЕГЪЗИ МУЗОВСКИ"
БРАВО НО ТАЛАНТА МУ!
ЩЕ ВИ РАЗКАЖА ТОВА КОЕТО ИСКАХ  И  ТО Е ЕДНА ЧЕТВЪРТ ОТ ТЛУПОСТИТЕ МИ ДО ТУК!  АКО БЯХ СНАНАЛ ПОЕТ, ТО ПОНЕ ЩЯХТЕ  ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СЪМ  ТОЛКОВА ПРОСТ, ЗА КОЕГО ВИ БЛАГОДАРЯ!
Е, НЕКА ДА ВИ   РАЗАКАЖА
ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ ЗА КИТАЙ? НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ СТЕ ЧУВАЛИ.  А ЗНАЕТЕ ЛИ ЗА НОВИТЕ ИМ КОМПЮТРИ КОИТО СА НА ПОЛОВИНАТА НА ВАШИЯ МОДЕРЕН ТЕЛЕФОН? НЯМАТ НУЖДА ОТ ОХЛАЖДАНЕ, И МОГАТ ДА ВИ СЛУЖАТ И ЗА СЪРВЪРИ,  НО ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ С ЛУПА. НЕ СА СКЪПИ: - С ДОСТАВКАТА СИ СТРУВАТ 100 НАШИ ЛЕВА. ОПЕРАЦИОННАТА ИМ СИСТЕМА Е БАЗИРАНЕ НА ЛИНУКС ДИСТРИБУЦИЯТА ДЕБИАН, А ЗА ТВЪРД ДИСК ИМ СЛУЖИ SD КАРТА. ТЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВСЯКАКВА.  ПРИ НАС Е 32 ГИГАБАЙТА, НО ИМА И 64 ЩЕ СЕ ПОЯВЯВАТ И НОВИ,  И ЕВТИНИ.  НЯМА МЕХАНИЧНИ ПРОСТОТИИ. АМИ БРАВО НА „ТЪПИТЕ” КИТАЙЦИ… А КАКВО СТАНА С ДРУГИТЕ? ОПЕРАТИВНАТА ПАМЕТ НА НАЙ ЕВТИНИЯ Е 1 ГИГАБАЙТ. Е ВИЖТЕ ГО !… ПО НАПРЕД СА САМО РУСНАЦИТЕ….НО ТОВА СИ Е НОРМАЛНО.... 
В снимките ще затрия АР адреса, по разбираеми причини.
Размерът им е 4 на 5 сантиметра........


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар