понеделник, 16 ноември 2015 г.

ИСТИНАТА ЗА ПАРИЖ, ТАКАВА КАКВАТО Е!


ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ КАДРИ ОТ ПАРИЖ. ИСТИНАТА ОБАЧЕ Е ПО-СМУЩАВАЩА, ЗАЩОТО ТРАГЕДИЯТА ВЪВ ФРЕНСКАТА СТОЛИЦА БЕШЕ САМО ВЪРХЪТ НА АЙСБЕРГА, С КОЙТО СЕ СБЛЪСКА ЕВРОПЕЙСКИЯТ ТИТАНИК!
КОЛКО ПЪТИ ВИ ПИСАХ ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ! ПОМНИТЕ ЛИ?! ПРЕДИ ШЕСТ МЕСЕЦА НЯМАШЕ ТАКОВА НЕЩО. БЯХ ТАМ И ВИДЯХ. А СЕГА С КЪКЪВ КУРАЖ ЩЕ ОТИДЕТЕ ТАМ?! ТОВА НЕ СА НОРМАЛНИ ХОРА!!!! РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО ГОВОРЯТ?! ПОМЪЧЕТЕ СЕ ДА ИМ РАЗБЕРЕТЕ НЕОСНОВАТЕЛНИТЕ ИСКАНИЯ И ПРЕТЕНЦИИТЕ. ЗАТОВА ВИ КАЗВАХ : - АКО РУСИЯ НЕ СЕ НАМЕСИ, ЕВРОПА И НИЕ СМЕ ЗАГУБЕНИ КАТО ХОРА И НАЦИЯ. / И ВАНГА ГО Е КАЗАЛА ЗА СИРИЯ/! А НАШЕТЕ ИДИОТИ ПЛЮЕХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПЛЮЯТ РУСИЯ. АМИ БРАВО! РУСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ КАЗА: АКО ТРЯБВА ДА ВОЮВАМЕ, ТО ЩЕ ВОЮВАМЕ НО ИЗВЪН ТЕРИТОРИЯТА НЯ НЯШАТА СТРАНА, И ТАКА И ПОСТЪПИ. А СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО ШЕ ПРАВИ ЕВРОПА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НИЕ. НАЛИ БЯХТЕ ТОЛЕРАНТНИ?... ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е НОВ ПОХОД НА РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ, НА ЗАВОЕВОТЕЛИ!!!! МАЛКО КЪСНО СЕ УСЕТИХА БРЮКСЕЛСКИТЕ ИДИОТИ И НАШИТЕ УПРАВЛЯВЯЩИ, ЗАЩОТО СА ТЪПИ, НЕОБРАЗОВАНИ И МИСЛЯТ, ЧЕ КАТО ИМАТ ПАРИ МОГАТ ВСИЧКО. ДА, АМА НЕ!

ЕТО ВИЖТЕ:



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

4 коментара:

  1. Уникално!!! Ама това не се излъчва никъде по "големите" телевизии.

    ОтговорИзтриване
  2. Събудете се бе хора, още ли ще си спинкате спокойно ?! Да да, ама докога ?!

    ОтговорИзтриване
  3. Николай , ти много добре знаеш , че те не са тъпи . Те просто са пионки на скритите господари на света . Такова нещо не може да им хрумне току така и да го налагат на целия ЕС . Интелигрнтен човек си и винаги пишеш по интересни и полезни теми . Препоръчвам ти да четеш статиите на Георги Ифандиев . Имаше предаване , но ,естествено , го свалиха .

    ОтговорИзтриване
  4. ГЛЕДАЛ СЪМ ВСИЧКИ ПРЕДАВАНИЯ НА ИНФАНДИЕВ. ПУСКАХ И НЕГОВИ ПРЕДАВАНИЯ, ТУК В БЛОГА И С ПРЕПРАТКИ КЪМ ПРЕДЕШНИЯТ МИ ФБ ПРОФИЛ. НЕ СЪМ ГИ ТРИЛ. МЕСТЕШЕ СЕ /ИЛИ ГО МЕСТЕХА/ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ НА ТЕЛЕВИЗИЯ И МАЙ МУ ЗАТРИХА ПРЕТАВАНИЯТА ЗАПИСАНИ В УOUTUBE И VBOX7. МАЙ ЛЕКО КЛОНЕШЕ КЪМ САЩ И НАТО, АКО ТРЯБВА ДА БЪДА ЧЕСТЕН.....

    ОтговорИзтриване