неделя, 2 май 2010 г.

2010 година-краят на САЩ


Автор: wallstreet
Не зная дали са мнозина тези които са чували името на Игор Панарин.


Игор Панарин е руски професор,който твърди/,забележете кога,още през 1998 година/,че през 2010 година в САЩ ще избухне втора гражданска война.

Главните причини които професор Панарин изтъква в своето пророчества,причини които ще доведат до разпада на САЩ са най-вече свързани с масовата имиграция,много сериозен икономически спад и моралната деградация на населението.

Всички тези отделни причини,събрани заедно,според същият този професор ще доведат до избухването на втора гражданска война в САЩ,Което пък според него ще доведе до колапс на долара и до разрадане на САЩ на 6 отделни държави.

Не съм любител на конспирации.За мен интересните неща на това предсказание са две.Първото е,че още през 1998 година,той е споменал сериозен икномически спад като една от причините които ще доведат до разпадането на САЩ.Това което той е споменал за колапса на долара засега няма да го коментирам.Съвсем умишлено при това.

Второто нещо което е интерсно за мен в цялата тази история е забележителната карта по-долу.Тя е от Уол Стрий Джърнъл,и е базирана на пророчеството на професор Панарин.Интересно е как си представя професора САЩ след 2010 година.


Нещо което щях да пропусна да спомена.Игор Панарин е бивш анализатор на КГБ

Няма коментари:

Публикуване на коментар