сряда, 12 май 2010 г.

МНЕНИЯ НА ХОРА ОТ БЪЛГАРИЯ!

Коко извън, България


wolf64 Село, България

Слушай Вълчо помиярски! Спри да говориш за неща дето не разбираш и пишеш, когато си върши работата през работно време. Чета статии..коментарите ти от 11 до 17 са нон - стоп....После не му харесвала работата...Ако съм ти един работодател ще те изхвърля като мръсно коте. И ти си форумен хемороид...цял ден тук, като платен кретен!
Значи отдавна искам да те питам свиня влашка.....защо признаваш че не знаеш и ЕДИН език а ми иска сайт който ти е на неразбираеми езици за теб. За какво напъва, за да ми мълчиш като путка и да ми се оправдаваш че си изморен като те питах на другия ден дали го видя....Кога се изморяваш ТИ, като си тук...щом си Тук цял ден значи си с нет и бюро..Видял си ти работа хъшлак!
Цената е 20 милиарда $, сега....а къде е истината-свищов дето ВИ лъжеше че ВЕЧЕ се строила ?!

В Иран я строят от 10 години и сега и пуснаха . Блоковете....За 20 милиарда $ ще е по изгодно на България да внася отколкото да си построи нещо за което няма пазар. Гърция няма АЕЦ, внася от България и цената за битовия ток е с 4 ст. по ниска от колкото в България. Как става това! Заблудени мухльовци.....един зает в ядрената енергетика създава работни места в тези страните които произвеждат и съхраняват ядреното ти гориво. Храниш руски гъзове....,и българските им партньори без да ти казват тока къде ще се реализира. Видяха Другарите, че няма да мине номера с Белене сега пак се врътнаха в Турция...това вече е трета серия. От септември 2008 преговарят за АЕЦ, Акую и за няма и 2 години от 10 милиарда Евро стана 20 милиарда $ . Само дето строежа на АЕЦ минава през Турски съд в който има дела заведени срещу този строеж... А съда и военните познайте на кой служат?!
България в момента има резерв от 20% който няма къде да се реализира. Износа е на загуба, а към юни се чакат още 625 Мегавата мощности в Гълъбово-нови + 100 Мегавата в нови ветро паркове които се строят в момента. + намерението на ЕВН да построи нови мощности за 50Мвата в ТЕЦ север - Пловдив и Горна Арда + Цанков Камък!И то при излишък от мощности!!!


Сьс съдействието на Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар