сряда, 15 юли 2015 г.

ГОЛЯМАТА ИЗМАМА НА БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ - римейк



ПЕТЪК, 20 ЯНУАРИ 2012 Г.

Днес в предаваното „Тази сутрин” /може да го гледате на сайта на БТВ/, „банкераЛевон Хампарцумян се държа много нагло, като не отговори на нито един въпрос и каза, че сме започвали кампания срещу банките, а те са 20 на брой в България! Нанеси обида към всички ни като нарече една доста авторитетна адвокатка в студиото „тази женица”, което за нас значи „тези хорица”! Между другото заплатите са им 250 000 евро на ТЕЗИ ДРУГИТЕ! Благодарение на тайно направена поправка в закона, естествено срещу солидни комисионни от „народните представители” се дава възможност на банките да променят условията след сключване на договора с тях както си пожелаят, благодарение на които съсипват всички нас, а стотици хиляди хора вече живеят като скотове и скоро ще изчезне и държавицата ни! Този лъв го познавам. Той има инженерно образование, беше директор на „Петрол” и после стана супер образован банкер! Но служителите на банките не са виновни а шефовете на банки и съветите на директорите на банките , които доколкото разбрах имат картелно споразумение! Интересно, но правителството мълчи, а поканен депутат от гЕрБ отказал да дойде. Явно много са им насрани гъзовете, че се ще усети и по телевизията, както замириса по телевизията и гъза и на Левон! ПУСКАМ ВИ ПОРЕДИЦА ОТ ФИЛМЧЕТА ДА РАЗБЕРАТА ПРИНЦИПА НА ИЗМАМА НА БАНКИТЕ!









Николай Николов

9 коментара:

  1. банките са главния инстромент на сатана да покори целия свят , така тои покори голяма час от небесата дори цели сазвездия но за кратко и беше претиснат и исхвърлен на земята която също беше под негоф контрол , няма да навлизам в подробности за това ако няма интерес но пак ви казвам тези банки искат да претижават света и вас самите 666 е числото на човека и звяра е новия световен ред ,ики,

    ОтговорИзтриване
  2. е какво ще кажете за новата схема на чипизация добър от ход първо управляващите после неменуемо и народа ,ики,

    ОтговорИзтриване
  3. Нагъл и нахален е арменеца! То е ясно, че-Гарван на гарвана око не вади!

    ОтговорИзтриване
  4. Между другото много добре му стои райето..... на Хампарцумян.И винаги е облечен в раирани костюми.Явно ,за да свиква.Впрочем,страшно много ми прилича на един от артистите от турските сериали.Не че ги гледам,но го показват в рекламите им.Та да не се окаже господин инженера част от някакъв банков сериал.

    ОтговорИзтриване
  5. Късно му е за рае ...трябва сопа .Банките ни изработиха по схема за да обсебят бизнеса и имотите на независимите частници като ползваха изкуствено създаденото доверие от страна на клиентите си и когато ние потребителите на продукта кредит им се доверихме ни измамиха с ограничаване нивата на кредитиране и ни поставиха пред свършен факт с отказите си да продължат кредитирането въпреки че коректно и навреме плащахме вноските си. Трябва масови дела срещу банките за геноцид във връзка с действията им насочени срещу обикновените хора и малкия бизнес.
    Росен Русев

    ОтговорИзтриване
  6. Просто не се е усетел и не са се заиграли с някой по-умен Парцунян, като много разбира да обясни след като БГ е във валутен борд и няма право да печата пари, от къде ще дойдат лихвите? Просто са раздали едни хартийки без никаква стойност и ги осребряват с жилищата на хората, те не могат да правят компромиси! Целта е да се осребрят хартийките. За да се оправи света, трябва да няма лихви, тези търтеи съсипаха целия свят. Те нищо не произвеждат само смучат. Предварително банката знаят, че някой трябва да изгори за да спечелят! Тяхната система е една пирамида, която със закон трябва да се забрани, а не защитава от правителството.

    ОтговорИзтриване
  7. Прав си /ПРАВА СТЕ /!БАНКИТЕ СЪСИПАХА СВЕТА, ЗАПОЧНАХА И ПРОДЪЛЖАВАТ...

    ОтговорИзтриване
  8. Правителството ще бъде принудено да разклати пирамидката, ама чакай!... Докато се осъзнаят сами ще паднат в капана! Светът не се крепи на някакви си идиоти, умря вече тая!

    ОтговорИзтриване