понеделник, 6 юли 2015 г.

КАТАСТРОЙКА - CATASTROIKA (2012)


НЕДЕЛЯ, 3 ФЕВРУАРИ 2013 Г

НАСТЪПИ ВРЕМЕ ДА ВИ КАЖА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧИ С ГЪРЦИЯ,  А В МОМЕНТА СЕ СЛУЧВА И С НАС!  СИГУРНО ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС СА ГЛЕДАЛИ ТОЗИ ФИЛМ,  КОЙТО ПОКАЗВА 1:1 ТОВА КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО С ГЪРЦИЯ, А В МОМЕНТА СЕ СЛУЧВА И С НАС.  ОТ МЕН ЕДНО ГОЛЯМО "БРАВО" НА ГЪРЦИТЕ.  ТЕ ИМАХА СМЕЛОСТТА ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ТОВА ДА СА КОЛОНИЯ НА БРЮКСЕЛ, И ОЩЕ ДВАМА ТРИМА ИДИОТИ НА ВЪРХА!  ВИНАГИ СЛЕД ТАКАВА ПОСТЪПКА СЛЕДВА ЛЕК  СРИВ, НО И ЛЕКО  ПОГЛЕДНЕТЕ НА ИЗТОК:  - ТАМ СА РУСИЯ, КИТАЙ ЮЖНА КОРЕЯ И ЯПОНИЯ . ТЕ НЯМА ДА ГИ ОСТАВЯТ – ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!!  ПРЕДИ ДОСТА ВРЕМЕ ВИ КАЗАХ КАКВО ЩЕ СТАНЕ. ОТ МЕСЕЦ ВИ ПИША - "ПРОЦЕСЪТ ЗАПОЧНА”!  А,  ЕТО - СЕГА ГО ВИДЯХТЕ.   ДАНО НИЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НЕ СЕ НАВЕДЕМ И... , ЗАЩОТО И НИЕ СМЕ КОЛОНИЯ, ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА ЗА ДЪРЖАВА. Е… И ТОВА СЪМ ВИ ГО ПУСКАЛ ОКОЛО ТРИ ПЪТИ...
"Catastroika" е документален филм завършен през април 2012 г., за катастрофалните последици от приватизацията на публичния сектор. Заглавието идва от комбинацията на думите "катастрофа" и "тройка" (Тристранен комитет, воден от Европейската комисия, Европейската централна банка и Международния валутен фонд, които организират финансовото спасяване на Гърция, Ирландия и Португалия).
Целта на този филм и тази публикация е да разберете какво се случи и то с насилие в Чили, Русия, Англия, САЩ, Гърция и ....  И какво се случва с нас в България и какво още по-лошо от това което можете да си представите  ни очаква за съжаление, и кой върши това!!!
Повтарям този филм защото май много хора не разбраха какво се случва с България и нас и продължават да вярват на "ПОЛИтициТЕ" ни!



Благодарение на помощта на приятели... 

Николай Николов

5 коментара:

  1. Никога не спирай да публикуваш такива неща.Съпоставяйки ги с много други публикации от различни автори картинката започва да се изясня все повече и повече.
    Важни обаче са не само изводите,които ще направим,а и решенията ,които ще вземем.

    ОтговорИзтриване
  2. Ние решенията ги знаем! Аз лично съм ги взел. Но кой ще ни последва - не знам. По скоро никой! Народа е страхлив, да не кажа тъп, защото се осъзнава тогава когато попадне на улицата да казаните с боклук, но е вече късно... много късно......Такава е съдбата на нас, на нашите компромиси вместо да ги набутаме в едно ново Белене псевдо бизнесмените фалшиви, които мамата ни ебаха.....

    ОтговорИзтриване
  3. Можеш ли да напишеш нещо по-конкретно за решенията, които предлагаш? Нещо като революция ли (с какви пари и оръжия) или подкрепяш някоя политическа партия?

    ОтговорИзтриване
  4. http://worldtodaybg.com/2013/02/01/%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D1%81-%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%BE-%D1%87%D0%B8%D0%BF/

    КОЙ СЪМ АЗ, ЧЕ ДА КАЖА НЕЩО! ВИЖТЕ КАКВО НИ СЕ ГОТВИ ТАЗИ ГОДИНА!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Има и още един много интересен гръцки филм Фашизъм ООД..
    Ники, следя блога ти от пролетта. Много е интересен. Продължавай да пишеш. Поздрави и успехи.

    ОтговорИзтриване