петък, 26 юни 2015 г.

УЧЕНИ ОТКРИХА ГРАДОВЕ НА ЛУНАТА


В пресата все още се срещат публикации, в които авторите се опитват да отговорят на въпроса: "Сами ли сме във Вселената?".  Междувременно следи от съзнателни същества отдавна са намерени почти на прага на къщата ни - на Луната. Това откритие беше толкова невероятно, че заплаши да разклати основите на обществото, затова побързаха да го засекретят.




От официалното съобщение за пресата: 

"На 21 март 1996 г. на брифинг в Националния пресклуб във Вашингтон учени и инженери от НАСА, участващи в изпълнението на програмите за изучаване на Луната и Марс, съобщиха резултатите от обработката на получената информация.
За пръв път беше обявено, че на Луната съществуват изкуствени структури и обекти от техногенен характер”. 

За съществуващите обекти, с изключение на НЛО, учените се изказаха предпазливо и уклончиво . В отговорите им присъстваха винаги изразите "възможно е", "тази информация се изучава" или "в близко бъдеще ние ще го обявим официално". 

На брифинга се спомена, че някога Съветският съюз също е имал някаква част от фотоматериалите, свързани с неопровержими доказателства за наличието на следи от разумна дейност на Луната. 

И въпреки, че естеството на тази дейност засега не е установено, хиляди снимки и видеоматериали, получени от "Аполо" и военната космическа станция "Clementine" позволиха да се открият и топографски да се свържат с многобройни области на лунната повърхност, където тази дейност или нейните следи са добре видими.

На брифинга бяха показани видеоклипове и снимки, направени от американските астронавти по време на програмата "Аполо".
 На въпроса защо тази информация не е била предоставена на обществеността по-рано, експертите от НАСА отговориха:  " ... Преди 20 години беше трудно да се предвиди как хората ще реагират на новината, че на Луната някой е бил или присъства в наше време. Освен това имаше и други причини, които не са свързани с НАСА."

Ричард Хоугланд - специалист по лунни артефакти - отбелязва, че НАСА и досега се опитва да фалшифицира внимателно фотодокументите, преди те да попаднат в наличните директории или файлове, като умишлено се ретушират или частично е променен фокусът при копирането. Някои изследователи, включително Хоугланд, смятат, че по-рано извънземна раса е използвала Луната като междинна база по време на тяхната дейност на Земята. Техните предположения се потвърждават в легендите и митовете на различни народи на нашата планета.
 Многокилометрови руини на лунни градове, огромни прозрачни куполи върху масивни основи, различни тунели и други съоръжения карат учените да преразгледат своите възгледи по въпроси, свързани с нашия естествен спътник. Възникването на Луната и особеностите на нейното движение спрямо Земята е друг голям въпрос за науката.
 Някои частично разрушени обекти на лунната повърхност не могат да бъдат отнесени към естествени геоложки образувания. Те имат сложна организация и геометрична структура. 

В горната част на областта "Рима Хадли", близо до мястото на кацане на "Аполо 15", е открито съоръжение, заобиколено от висока стена във формата на буквата D. 


Сега са известни 44 района на Луната, където са открити различни артефакти. Тяхното проучване се извършва от специалисти на Централната банка за космическа информация, Центъра за космически полети Goddard и Планетарния институт в Хюстън.
Близо до кратера Тихо са открити загадъчни терасовидни структури, наподобяващи кариери за скален материал. Концентрични шестоъгълни кариери и наличие на вход към тунел на склона на терасата е трудно да се обяснят с естествени геологични процеси. Това по-скоро прилича на открита кариера за добив на руда. 

В околностите на кратера Коперник е забелязан
прозрачен купол, извисяващ се над ръба на кратера. Куполът има странна особеност - той сияе отвътре със синьо-бяла светлина.
 В горната част на областта "Фабриката" е разположен обект, който е доста необичаен дори за стандартите на Луната. На квадратна основа, обкръжена от стени във формата на ромб, стои добре известният на земляните диск с диаметър около 50 метра с купол отгоре. До него на снимката се вижда тъмен кръгъл отвор в почвата, приличащ на вход в подземен заслон. Между кратера Коперник и областта "Фабриката" се намира идеално правилна правоъгълна площадка с размери 300 x 400 метра.
 Астронавтите от "Аполо 10" направиха уникална снимка (AS10- 32-4822 ) на обект с размер една миля, наречен "Замъкът", който виси на височина 14 километра и хвърля ясна сянка на лунната повърхност. Изглежда, че той се състои от няколко цилиндрични блока и голям свързващ възел. На една от снимките на висящия "Замък" се вижда неговата вътрешна клетъчна структура, която създава впечатление за прозрачност на отделните блокове на обекта. 

По време на брифинга, на който присъстваха много учени от НАСА, се изясни, че когато Ричард Хоугланд е поискал втори път от архивите на НАСА оригиналните снимки на "Замъка", тях ги нямало там. Те изчезнали дори от списъка със снимки, направени от екипажа на "Аполо 10". В архива останали само междинни снимки на този обект, на които вътрешната структура на обекта не се вижда.
Екипажът на "Аполо 12" след излизането на повърхността на Луната неочаквано открил, че тяхното кацане преминава под контрола на полупрозрачен обект с пирамидална форма. Той висял само на няколко метра над повърхността на Луната, преливайки във всички цветове на дъгата на фона на черното лунно небе.
През 1969 г., след като изгледали филма на астронавтите за тяхното пътешествие в района на Морето на Бурите, където отново могли да видят тези странни обекти, наречени впоследствие “раираните чаши”, в НАСА най-накрая оценили възможните последствия от такъв контрол. Астронавтът Митчел, отговаряйки на въпрос на кореспондент: “Какво чувствате след благополучното ви завръщане?” отговорил: “Досега ме боли вратът от това, че трябваше постоянно да си въртя главата, защото буквално с кожата си усещахме, че не сме сами там. Оставаше ни само да се молим”.
Джонстън, който работил в Космическия център Хюстън, заедно с други специалисти се занимавал с изучаване на фото- и видеоинформация, получена по време на програмата “Аполо”. Обсъждайки с Ричард Хоугланд лунните артефакти, той отбелязал, че ръководството на НАСА е много раздразнено от такова голямо количество аномални, меко казано, обекти на Луната. Програмата през цялото време балансирала на ръба на отменянето на пилотирани полети до Луната. Ситуацията допълнително била изострена от филма на екипажа на “Аполо 14”, от който изрязали  много фрагменти.

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

8 коментара:

  1. Тези градове сигурно са построени от Александър Велики Македонски.
    "Луно,Луно,земя Македонска"

    ОтговорИзтриване
  2. НЕ! ОТ ХИТЪР ПЕТЪР И БАЙ ГАНЬО БАЛКАНСКИ! ИЛИ ИМАТЕ ДОБРО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ИЛИ СТЕ МНОГО ПРОСТИ. ЗА МЕН ВАЖИ ПЪРВОТО. НИКОГА НЕ РЕАГИРАМ ТАКА, НО НЕЩО КОИТО СЪМ ВИДЯЛ И НЕ СМЕЯ ДА ПУБЛИКУВАМ ОТ МОЕ ИМЕ, ТО ОТГОВАРЯМ ТАКА. СИГУРНО СЪМ ОТГОВОРИЛ ТАКА НА ОКОЛО 10 ЧОВЕКА ЗА 3 000 ПУБЛИКАЦИИ И 8 ГОДИНИ.! ИЗВИНЯВАМ ВИ СЕ АКО СЪМ ВИ ОБИДИЛ....

    ОтговорИзтриване
  3. бърз въпрос , Аполо ли са последните апарати летели до там ?
    и Само Великите Американци ли имат тази ценна информация ?
    за 8 години и 3000 публикации , това си е доста труд ..
    Аз не отричам че там може и да има нещо ... непознато , и оценям труда
    просто питам , Индия, Япония и Китай , като че и те летяха натам ? или те са летели към друга Луна а не където са били Аполо корабите , и след като даже вие имате тази точна и прецизна информация , как те я нямат ? и .. ако наистина и те са летели натам .. и как не са видели нищо , или и те са се събрали заедно и са заскретили всичко .

    ОтговорИзтриване
  4. НЕ, НЕ САМО ТЕ! "АПОЛО 20" Е СЪВМЕСТНА РУСКО - АМЕРИКАНСКА ЕКСПЕДИЦИЯ .ЗНАЯТ И КИТАЙЦИТЕ..... ПОНЕЖЕ СЪМ "ЧЛЕН" НА НАСА, ТО С "ХЪБЪЛ" СЕ ВИЖДАТ ДОСТА НЕЩА, НО ИДИОТИТЕ ГИ КРИЯТ ОТ ХОРАТА. ПАРИТЕ И ВЛАСТА СА СТРАШЕН НАРКОТИК, И МАЙ ТОЙ ЩЕ НИ ВЪРНЕ ОТНОВО В МИНАЛОТО...

    ОтговорИзтриване
  5. Извънземното ли видяхте да си простира гащите :D

    ОтговорИзтриване
  6. Отговори
    1. ако моята глава е куха не искам да си представям твоята колко е празна.

      Изтриване
  7. МОЯТА Е ПО-ПРАЗНА ОТ ТВОЯТА, НО АЗ ИЗЛИЗАМ С ИМЕТО И ДАННИТЕ СИ, А ТИ СЕ КРИЕШ КАТО МИШКА ПОД "АНОНИМЕН". КАТО ЗНАЕТЕ МНОГО, И АКО СТЕ ОБИДЕНИ, ТО ПИШЕТЕ ПОДРОБНО КАКВО СТЕ ВИДЕЛИ И ЗНАЕТЕ, КЪДЕ СТЕ РАБОТИЛИ, ТА НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ИЛИ СТЕ ТО РАЗБРАЛИ, ЧЕ НЕ Е ТАКА. СНИМКАТА ГОРЯ СИ Е АНИМАЦИЯ, НО ИМА СТОТИЦИ ФИЛМИ ИЗ БЛОГА, А ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА ИНТЕРНЕТ.......... ВИНАГИ ВСЯКО ОТКРИТИЕ СЕ Е ПРЕСЛЕДВАЛО С НАСМЕШКА. ТАКА Е БИЛО И С НИКОЛА ТЕСЛА И С АЙНЩАЙН.... ДА НЕ ИЗБРОЯВАМ ПОД РЕД… А СЕГА СИ ПЪРЗАЛЯТЕ СМАРТФОНИТЕ СЯКАШ СЪС ТЯХ СТЕ СЕ РОДИЛИ, И ПОЛЗВАТЕ ИНТЕРНЕТ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО МЕН, КОИТО ГО НАПРАВИХА ОБЩЕСТВЕНО ДОСТЪПЕН, И РАБОТИХА НАД ЛИНУКС ЗАРАДИ ИДЕЯТА. И СЪРВЪРИТЕ РАБОТЯТ НА ЛИНУКС ЗАЩОТО Е БЕЗПЛАТЕН.. И АНДРОИД НА ТЕЛЕФОНИТЕ Е БАЗИРАН НА ЛИНУКС, А И МАК. РАБОТИЛ В ДУБНА – А ВИЕ?! КАТО ПИША НЕЩО ЗНАЧИ СЪМ ТО ВИДЯЛ. А ВИЕ?! ВСИЧКО ДОБРО!

    ОтговорИзтриване