неделя, 21 юни 2015 г.

™ РЕЖИСЬОРИТЕ НА ДНЕШНИЯ СПЕКТАКЪЛ - трета част ™


Днешното зло е зад всевъзможни маски, но почти винаги се отличава с лицемерна фалшива усмивка (американски лиценз), прикриваща злоба, разруха, завист, но с външно парадиране на блясък и лукс за да видят всички колко е щастлив и преуспяващ конкретният човек и да се появят други желаещи да станат като него. Така се поддържа илюзията за „американската мечта” и се съхранява, и продължава живота на СИСТЕМАТА!
Тъпите филми и сериали също не са случайни резултата от тях е че ще те ПРОГРАМИРАТ да тичаш да си купиш нова стока независимо, че може да имаш такава (по-стара), но която ОЩЕ може да се ползва, но ти вече НЯМА ДА СИ ГОДЕН за самостоятелно решение, НИТО за отказ.... Освен това ­ масовото затъпяване и принизяване на ценностите (при дадена нация) ще доведе ДО ПОНИЖАВАНЕ КОЕФИЦЕНТА НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ (за същата нация), с което пък Щатите си осигуряват СЪВСЕМ неусетно първенство и за коефициента на интелигентност!
ЕТО ТИ СЦЕНАРИЙ, за да разбереш как точно успяват да те накарат да се чувстваш свободен и демократичен, сценарий, с който те ПРИСПИВАТ и унищожават желанието ти за съпротива срещу наложения „РЕД”: Първо с финансиране отвън се създават необходимите медии, които ще са проводници и разпространители на вредни внушения, дезориентация, и разпалване на ВСЯКАКВИ ВОЙНИ между хората. НО ТОВА ЩЕ СТАВА НА СОБСТВЕНИЯ ТИ роден ЕЗИК и няма как да знаеш, че написаното е поради политиката на чужди агенти, със задача за АСИМИЛАЦИЯ и обезличаване на конкретния народ!!!  След това почти НЕЗАБЕЛЕЖИМО се ограничава разпространението на всеки такъв вид информация, който НЕ отговаря на политиката на вреда, прокарвана от „ГОЛЕМИТЕ” в бранша. Чрез натиск или чрез „поглъщане” за тебе изчезва възможността да узнаеш и друго мнение, а официалната пропаганда ПОВТАРЯ КАТО ЕХО.... само каквото и ИЗДИКТУВАТ СПОНСОРИТЕ...
Следва подиграването с истинските и стойностни за тебе ценности, обявяването им за старомодни и ПРИНУЖДАВАНЕТО ТИ да ги изоставиш и да се отречеш от тях (най-вече защото са остарели и никой вече „не е ТАКЪВ”). ОБАЧЕ ТИ ТРЯБВА да ИЗОСТАВИШ САМО ЧОВЕШКОТО и доброто! ЗЛОТО МОЖЕШ ДА ВЪЗПРИЕМАШ С ПЪЛНИ ШЕПИ , дори да е от прастари времена!!!!...
Сега на ред е РАЗКОЛЕБАВАНЕТО относно твоите собствени преценки и НАЛАГАНЕТО на ТЕХНИТЕ собствени. Така не чрез принуда (както е ставало при потурчване или погърчване на българите), а съвсем ЗАКОННО, „доброволно”и „демократично” ти ще бъдеш ПРЕТОПЕН и ПРЕВЪРНАТ в точно ТЯХНО КОПИЕ, ще бъдеш принуден да признаеш и приемеш най-напред тяхната антимузика, после и антикултурата. Те ще ти помогнат да станеш като тях -  (татуировки, халки, парадиране с власт и богатство, ще прибавиш и „УАУ....”(ТУК ЩЕ ВМЕТНА НЕЩО ЗА ПОЯСНЕНИЕ, ЗАЩОТО ВИДЯХ КОМЕНТАРА ДОЛУ:
  
"УАУ......."   Е ВЪЗКЛИЦАНИЕ ПРИВНЕСЕНО ОТ САЩ, В БЪЛГАРИЯ.  ИМАМЕ ДЕСЕТКИ НАШИ БЪЛГАРСКИ ВЪЗКЛИЦАНИЯ!  С ТОВА "УАУ..."  НАМЕКВАМ ЗА ПОСЛЕДНОТО ПОДРАЖАВАНЕ.  СЕГА СЕ АМЕРИКАНЧАТ, А ПРЕДИ СМЕ СЕ ТУРЧЕЕЛИ, ГЪРЧЕЕЛИ, ПРАВИЛИ СМЕ СЕ НА ФРАНЦУЗИ:  -  " ЗЕХ ТЪ РАДКЕ ЗЕХ ТЪ"  И ТАКА НАТАТЪК........  ПРОСТО БАВНО СЕ САМОУНИЩОЖАВАМЕ КАТО НАРОД ЗА СЪЖАЛЕНИЕ....)
към езика  си, но АКО СЕ ПРОДАДЕШ срещу всичко това ще унищожат чувството ти за музика и култура, ще разпалват желания за пари и лукс, ще премахнат достойнството ти, а подкупът ще бъде нещо съвсем нормално, ЩЕ ЗАГУБИШ ЧОВЕШКИЯ СИ ОБЛИК и ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕШ в МУТАНТ без сърце, без чувства, без достойнство, без критерии за добро и зло, БЕЗОТГОВОРЕН ЗА всичко и КЪМ всичко. Обаче тази безотговорност като бумеранг ще се стовари и върху тебе - например няма да е безопасно вече да се лекуваш, защото лекарите (също вече ДОСТАТЪЧНО безотговорни!...) няма да ги е грижа да ти помогнат като отидеш при тях, а ще гледат единствено да ти вземат парите и да покрият високите държавни такси и данъци! Също и стоките, които купуваш все повече ще са годни от ден до пладне, защото ДОСТАТЪЧНО безотговорният производител ще иска не да имаш нещо здраво и да можеш да си служиш с него, а да СЕ ПРИНУЖДАВАШ ДА СИ КУПИШ СЪЩАТА СТОКА ОТНОВО, ЗА ДА ПЕЧЕЛИ ТОЙ от това. ТАКА СЕ ПОДДЪРЖА ИЗКУСТВЕНО ТЕМПО на СВРЪХПРОИЗВОДСТВО, КОЕТО ОСИГУРЯВА ПЕЧАЛБИТЕ И НА ПРОИЗВОДИТЕЛИ И НА ТЪРГОВЦИ, НО Е ФАТАЛНО ЗА ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ И ЩЕ ДОВЕДЕ ДО БЕДСТВИЯ И ЗЕМЕТРЪСИ!!! Кой обаче да чуе предупрежденията??!  Затъпелият ли от гледане на кървави филми и тъпи шоута, увълченият ли (готов на всичко за пари) , търсещият удоволствия и развлечения ли (хомо) егоист, или „щедрият спонсор”на нова ТВ-игра????.....??

Продължението следва…….

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

4 коментара:

  1. Толкова е страшно, че маските на най-великите режисьорите на днешния спектакъл и в себе си "елитните" не ги виждат!!! Затова пък аз гледам с широко отворени очи масовите слепци, многобройните изблици и игрички чрез ръцете на други!... Това ще се променя непрекъснато, краят на играта е близо, човечеството не е родено за такива филми, колкото и нелепо и невъзможно да ви звучи!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Вече има режисьори и на утрешния спектакъл, засега под прикритие :) Тези да го духат, от края на света (2012) им замива времето!!!

    ОтговорИзтриване
  3. http://www.yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=8586
    Само без "УАУ"... Четете и включвайте, за Бога, иначе няма как да се преборим и преобразим света, в който живеем! Мнозина ще кажат, че това са пълни измишьотини и фантасмагории, но истината е, че нищо не знаем за себе си и сме напълно слепи с кодираното ни триизмерно зрение! Обяснимо е и защо!!!

    ОтговорИзтриване
  4. "УАУ......." Е ВЪЗКЛИЦАНИЕ ПРИВНЕСЕНО ОТ САЩ, В БЪЛГАРИЯ. ИМАМЕ ДЕСЕТКИ НАШИ БЪЛГАРСКИ ВЪЗКЛИЦАНИЯ! С ТОВА "УАУ..." НАМЕКВАМ ЗА ПОСЛЕДНОТО ПОДРАЖАВАНЕ. СЕГА СЕ АМЕРИКАНЧАТ, А ПРЕДИ СМЕ СЕ ТУРЧЕЛИ, ГЪРЧЕЕЛИ, ПРАВИЛИ СМЕ СЕ НА ФРАНЦУЗИ: - " ЗЕХ ТА РАДКЕ ЗЕХ ТА" И ТАКА НАТАТЪК........ ПРОСТО БАВНО СЕ САМОУНИЩОЖАВАМЕ КАТО НАРОД ЗА СЪЖАЛЕНИЕ....

    ОтговорИзтриване