неделя, 28 юни 2015 г.

ВАКСИННАТА ИМПЕРИЯ СЕ СРИНА! .


Може да не сте чули експлозията, но това се случи!
Преглед от Сътрудничеството Кохран (The Cochrane Collaboration), широко уважаван екип за изследвания и анализи, разгледа всички доказателства, и стигна до заключението:
При здрави възрастни няма противогрипната ваксина, която да доставя защита от грип.
Бум!

Нито предпазва от предаване на грипните вируси от човек на човек.
Бум!
Така че, всичкото предлагане и насърчаване, всички тактики за заплашване и всички “експертни медицински заключения” и цялото медийно отразяване … са безполезни, без стойност и значение.
Милиарди долари от финансирани лъжи за грипни ваксини.
Става още по-лошо, защото цялата теория за това как и защо ваксините работят седи на ръба на бръснача, готова да падне в бездната на отхвърлените приказки.
Казваше ни се, че ваксините стимулират имунната система с “репетиция” за това какво ще се случи, когато действително дойде болестта. Когато заболяването се появи, имунната система ще бъде заредена, готова да унищожи атакуващите микроби.
Но тъй като грипните ваксини не предпазват от грип или дори да спират предаването на грипните вируси от човек на човек, така наречената “репетиция” на имунната система е просто фантазия на някого. Една легенда. Един мит.
Също така, можете да забравите за широко продаваната приказка за имунитет на тълпата. Как може групата да бъде имунна, когато ваксините не правят нищо за предотвратяване на свободното движение на микроби от човек на човек?
Както винаги, Сътрудничеството Кохран направило изчерпателен преглед на всички предишни проучвания за ваксини срещу грип, които са могли да открият. Те отхвърлиха проучванията, които са зле построени. В някои случаи, за да разширят наличните данни, те се свързали с отделни учени, които са провели изследвания.
Следователно, констатациите на Кохран представят най-доброто от публикуваната литература за грипни ваксини. Но тъй като екипът на Кохран не дължи нищо на фармацевтичните фирми, те анализират литературата с трезви очи и умове.
Ето един интересен коментар от анализа: “Прегледът показа, че надеждните доказателствата за противогрипните ваксини са слаби, но има доказателства за широко разпространено манипулиране на заключения …”
Сега кой на света ще се възползва от такова манипулиране?
О, да. Едно друго нещо.
Прегледът на Кохран, който е публикуван от Джон Уайли и Синове, се появява онлайн на 7 юли, 2010 година.
Преди повече от две години.
Трябва да сме пропуснали масовото медийно отразяване. Може би сме били на риболов същия ден или сме купували гуми за колата, или сме били на почивка с нашите яхти в Средиземно море.
Какво? Не е имало масивно медийно отразяване? Невъзможно. Имам предвид, разбира се …
Източник: http://www.naturalnews.com
Автор: Jon Rappoport
НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара: