вторник, 28 юли 2015 г.

ДУХОВЕН СВЯТ II ИЗВЪНЗЕМНAТА КАБАЛА!


Кабала е езотерично движение в юдеизма, което се появява през XII век и получава разпространение през XVI век. Езотеричната кабала е традиция, която претендира за притежаването на тайното знание, т.е. за съдържащото се в Тората Божествено откровение.
Оказа се, че моите въведения и коментари са излишни, а и дублажа е на български, а аз разчитам на вашата интелигентност и благодаря за помощта на приятелите!






НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

5 коментара:

  1. Много,много интересно !!! БЛАГОДАРЯ ТИ НИКОЛАЙ !

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина интересно, имам един въпрос към първата снимка - откъде я намери и каква е точно връзката. Питам защото изведнъж открих нещо странно обяснимо - тази фигура изобразява дървото на живота според свещенната геометрия. Оказва се че по един или друг начин всички настоящи духовни течения се озовават на едно и също място - случайност или световна конспирация? Защо в Индия например да знаят и коментират тази фигура???

    ОтговорИзтриване
  3. Този „вестител на истината”- Крис, явно добре го спонсорират и снабдяват с нформация за да забърка тази каламбура или тюрлю гювеч, на който както му е по сладко за да обърка още повече и без това обърканите мозъци на хората. Тази компилация от писания, учения, догатки,загатки,худежествени и кинотворби и т.н. е изключително смрадлива и неядлива манджа. Целта на нашите държатели е с полуистини да ни накарат да се съмняваме дори в себе си и по този начин да убият всяка надежда и вяра за спасение от обора в който ни отглеждат.

    Пако

    ОтговорИзтриване