сряда, 27 януари 2010 г.

Боже, каква е тая злочеста съдба за България ?!

Илия Запрянов Друг град, България

Ооох, боже, боже, каква е тая злочеста съдба за България ?!
В статията пише, че този Николайчо Младенов имал бил сериозен опит като дипломат и щял да помогне с връзките си ?!
Каква ирония със съдбата ни !
Това пичлегарче освен че говори равно, гладко и без емоция, друго в озвучаването на мислите му няма. Празна глава е. Словореда му е празен от съдържание. Озвучава банални фрази Самата му кариера е с летящ старт. Спуснаха го с парашут. Наложиха ни го. Внушават ни че този Гей, Пидерас и Имотент е човека за Комисар, за Министър на всички министерства, за евродепутат, за депутат и за всичко друго което се нарича Власт.
Има логика във версията че :
1. Гафа с Румяна Желева е специално инспириран за да се провали за кандидат евро-комисар и да падне от поста външен министър и Николайчо Младенов да седне в креслото на външната ни политика !
2. Логично беше да се предположи, че поста военен министър беше така да се каже бягане по тренировъчната писта за загрявка и когато нещата узряха : хоп - и готово ! Сложиха го тоя Пидерас(т) на втория в правителството пост.
3. Така както е тръгнало, няма да се учудя ако това Гейче го направят или представител на България в ООН или в Брюксел. Това Гейче и без това за мажоритарни избори не става - той дори няма да събере гласове за независим общински съветник в СГО. Да не говорим, че даже няма да може да събере предварителните подписи за независим общинар. Но виж, масоните го слагат само на най-представителните постове в държавата.
тука в този форум има 4-5 човека, които се пенят и бесният на тема комунизъм - антикомунизъм. Но Дявол да го вземе - при Социализма нямаше такова явление като Гея Николайчо Младенов ! Не помня да е имало такъв човек, който комунистите да са го въртели на толкова престижни и разнообразни каймакови постове.

Намерено в интернет

1 коментар:

  1. А, кой да сложат ,някой ,който краде пове4е.Халал да му са постовете,докато Бойко Борисов не го изхвърли като сгафи.

    ОтговорИзтриване