сряда, 20 януари 2010 г.

За Слави Трифонов.

Всички ние много години гледахме неговите изяви по телевизията и изведнъж някои взеха, че поумняха / внезапно, или постепенно/ и взеха да му правят разбори. Аз го познавам от 1997 година. Знам неговото развитие. Не знам дали се е самозабравил, но е един от успелите в шоубизнеса. Критики може да има разни, но те трябва да почиват на безспорни доказателства. Иначе какво се получава?! Не успелите и пасивните почват да оплюват активните и успелите. Недейте така! Ако плюете някой, то разкажете за своите успехи. Аз не съм успял в тази нова ”демокрация”, но как да оплювам човек с който не съм разговарял от две години? Щом го гледат, значи е добър! Ако вие които го плюете сте на негово място, то какво ще направите?! Сигурен съм, че нямате никакви идеи! Така, че когато оплювате някого, първо се погледнете в огледалото, после направете публична изява и ако успеете , то тогава мислете и после пишете!
С уважение : Николай Николов

4 коментара:

  1. ОООО,ТОВА БИ ТРЯБВАЛО ДА ВАЖИ И ЗА СЛАВИ,ТЪЙ КАТО ТОЙ, ЧЕСТО СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ЗЛЕПОСТАВЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УСПЕЛИ ХОРА И ВЕДНАГА ДАВАМ ПРИМЕР С ЛИЛИ ИВАНОВА-ТАКА ,ЧЕ КАКТО КАЗВАТ ХОРАТА,КОГАТО СЕЕШ ВЕТРОВЕ,ЖЪНЕШ БУРИ!

    ОтговорИзтриване
  2. Слави е просто селянче, което за пари би продало майка си и баща си. Иначе е хитрец, но две изречения не може да каже гладко, без да се запъне, ако не чете от аутокю. Хуморът му и на сценаристите е клозетен - липсва му морал и приличие. Никой свестен българин вече не ходи в това вонящо предаване, освен хора като Мишо Шамара, Първанов или чужденци, които не знаят за какво става въпрос.

    ОтговорИзтриване
  3. Свят широк-диванета всякакви! Искам да кажа, че неговата печалба е на показ, за разлика от стотиците крадливи милионери /знаем ли как са успели/??!

    ОтговорИзтриване
  4. Naistina na Slavi 4e mnogo mu zagrubq xumora.Az go xaresvam,ne razbiram i ne znaq da se e obv'rzal s podmolni i tem podobni strukturi.iskreno se nadqvam da ne e!shte se radvam ako xumora mu stane po-smislen i se osvobodi ot cinizmite.

    ОтговорИзтриване