вторник, 5 януари 2010 г.

Как започна геноцида върху българския народ

Като свидетел на това предателство искам да Ви разкажа!

Нека бегло преминем през тези 20 години.
След идването на т. н. „демокрация”, не успелите в йерархията „комунисти” водени от първите след Тодор Живков / лицемери, подчинени на прозападната предателска клика от евреи в САЩ /, опирайки се на предателя който съсипа родната си Русия, ерго СССР, започнаха дейността за която отдавна бяха подготвени/.
Раздаването на куфарчета с пари е една метафора, по скоро трябва да говорим за вагони с пари. Бяха набелязани предварително подготвените за тази цел в „Държавна сигурност" хора, за които горкият Тодор Живков не знаеше. Предателството се ръководеше от Москва, начело с най-големия враг в историята на родната си страна МИХАИЛ ГОРБАЧОВ! Много преди идването му на власт имаше пророчества, че Антихриста, който ще съсипе славянството и родината си за определено време , "Ще бъде с белег на главата". – Справка : вестниците от това време. Той е член на масонската ложа, защото още е жив и успя да ни направи нещастници и да ни предаде на Тях! Не забравяйте, че България беше водеща за това време в областта на електрониката и компютърните технологии, имахме ядрено оръжие на най – високо ниво. Не слушайте сегашните лъжи! Интернета тръгна бавно от 1993г., По сериозно, чак след 2000г. и едва сега е на приемливо ниво. До1997г. нямаше GSM комуникации на световно ниво. Умишлено беше създаден недоимък за населението, купони и тем подобни простотии. Насила бяха принудени хората да си разрушат кооперативите от така наречените тричленки, покровителствани от запад, и като последица – избиха животните и унищожиха селското стопанство, защото нашето беше в пъти по-конкурентно способно на западното, и го заплашваше със своето голямо и екологично производство. Следващата стъпка беше изземването на спестяванията на хората и пенсионния фонд, чрез изкуствено създадената през 1996г. инфлация:
едно към 3000?! 3000 лева се превърнаха в 1 лев. Изчисленията са елементарни. Ако имате в банката спестени 30000 лв., то те стават 30лв.! След това дойде на власт другия предател - Иван Костов, който извърши масовата приватизация и окончателно съсипа цялата икономика! НХК /стопи се/, продаден за жълти стотинки, заводите за електроника в Стара Загора, Пловдив, Ботевград, Правец и т. н. След като той се усра дойде друго западно протеже – т.н. Цар Симеон. Освен, че е крадец както вече е известно е и също масон, и той започна второто съсипване на здравеопазването, което не е оправено и до ден днешен?! Защо ли?! ТОЙ въведе забраната, ако някой от семейството не работи, временно, да не може работещият съпруг / съпруга / да го осигуряват здравно! / До тогава беше така/. И до ден днешен няма рационално обяснение на това. И до ден днешен това правило работи! Защо? Как ще внасяш пари като не работиш? Единственото смислено обяснение е печалба за банките/пак евреи и масони /. Защото на всяка вноска плащаш по 4 лв. такса. В резултат на това в България останаха наполовин осигурени около 2 000 000 човека. Явно плана за намаляване на българския народ върви с пълна сила! Много искам да получа отговор на този въпрос от сегашното правителство! Пишете му и вие Българи! Забравих да пиша как гъзоблизците заради комисионни почити ни съсипаха централата/ атомната/, а в Англия работи много по стара – от 1956г. Няма нужда от обяснение – целта е ясна! Създадоха се платени групи от еколози, които си продадоха гъза за пари и подкрепиха запада, докато в Румъния в същото време се строеше централа на по ниско ниво. Започнаха масовите убийства на тези които бяха използвани, после тези които се опитаха да кажат нещо. Всичките ги знаете ! Тези на задните линии, които дърпат конците са най зли, и същевременно най страхливи. Ако ги притиснеш от близо и заплашиш се попикават от страх, в буквалния смисъл. Къде се крие мошеника Филчев? Та той най малко трябва да е в затвора. Я Бойко , къде спиш? Какво стана с Доганчето, оня рязания, А? Той си е за доживотен затвор, както и Татарчев.
Автор: Николай Николов

Следва продължение…

5 коментара:

  1. Харесва ми всичко това и е крайно време всичко това да се прочете не само един път а да си го научим наизус и когато дойде време да си даваме гласа Народен или Божи да гледаме за кой го даваме а не да се продаваме за 15-20лева.

    ОтговорИзтриване
  2. Николай, съгласна съм напълно относно тоталното съсипване на икономиката,промишлеността, здравеоопазването, образователната ни система, селското стопанство!! От страна с развито стопанство се превърнахме в подлога на Запада...а тук вместо икономика се вихри една търговия...Само магазини...по пазарите клетка до клетка..това е меко казано отвратително..Отвращава ме. Спряхме своето производство, за да внасяме пластмасовите плодове и зеленчуци от Търция и Гърция...Поради ниските изкупни цени отдавнааа не пием прясно мляко от крава и маслото не е масло, а киселото мляко издържа месеци..Срам и позор го наричам аз...И падам от смях когато в супермаркета хората стоят пред хладилната камера и се чууудят кое кисело мляко било "истинско"..Много пъти са искали съвета ми..Отговорът ми е: Съжалявам, но такова няма..каквото и да си вземете е без значение. Какво мляко??? Нишесте, сухо мляко и консерванти.
    Абсолютно си прав за предателството на Горбачов. Е, сега да се наслаждаваме на прехода..ахахах..който никога няма да свърши...а да и на кризата, която ни съпътства от 1989г. Само че, когато стана преврата, защото си е преврат...народът, като обезумял подскача по площадите....радва се..Не си даде сметка за едно нещо...Това, което се случи ни бе спуснато и насадено отгоре...то не дойде отвътре, от нас...а това неминуемо води до всичко онова през което преминахме..Обезличихме се напълно като нация...на всичко отгоре ще се свършим..Не съм оптимист...Смятам, че ще изчезнем от картата.

    ОтговорИзтриване
  3. Браво пич,не те познавам ,но истинско удоволствие е че попаднах на сайта ти .Всичко което си написал е 101% истина и съм напълно съгласен с теб-продължавай да пишеш !

    ОтговорИзтриване
  4. Тодор Живков е казал"това което аз съм направил,вие не можете да го боядисате"

    ОтговорИзтриване
  5. В момента виждам различно мислене само в Сидеров. Той ще въведе даже технологии на Н.Тесла, което още не го е казал, защото много хора ще го помислят за още по-луд, който всъщност не е.

    ОтговорИзтриване