неделя, 9 май 2010 г.

НА ЛУНАТА Е ОТКРИТА БАЗА НА НЛО


Съгласно Уилям Рутелдж, през 1976 година в рамките на програмата „Аполо” в сътрудничество със съветското правителство е била проведена секретна мисия „ Аполо 20”


Още по - невероятно е, че целта на тази мисия е била изследването на гигантски извънземен космически кораб, заснет от „Аполо” – 20. Интервюто е взето от италианския репортер Лука Скантамбруло.

Уилям Рутелдж – това е името на живеещия в Руанда 76 годишен човек, който от 2007 година разпространява фото и видео материали, касаещи тази засекретена мисия на „ Аполо 20”. Според неговите думи, в миналото той е бил сътрудник на Bell Laboratories и е служил във ВВС на САШ. На YouTube този човек е известен като retiredafb.


Разбира се, към подобни новости може, и даже трябва да се отнасяме с някаква част здрав разум и скептицизъм. Въпреки всичко не трябва и пълното им игнориране: както се казва истината е винаги някъде по средата, а това значи, че е необходимо да видим рационалното от всички гледни точки.


И така, възможно ли е американските и съветски учени да са работили съвместно рез1976 година? Ако се вземе под внимание,че в 1992 година беше разсекретено съществуването на такава мащабна служба, като NRO / National Reconnaissance Office – Национална разузнавателна служба /, не е трудно да си представим какви тайни могат да останат скрити от човечеството до този момент.

Едни от най популярните материали разпространени от Уилям Рутелдж , се явяват фотографиите които са направени от –„Аполо 20”. На снимките може да се различи нехарактерна структура, която авторът описва като гигантски космически кораб на извънземни, забелязан от астронавтите още в хода на мисията ”Аполо – 15. Последната официална експедиция на Луната е на „Аполо – 17”, проведена пред декември 1972 година. Мисията Аполо – 20” е била отменена през януари 1970 година. Ако се вярва на автора то все пак тя е проведена през 1976 година на 16 август, и освен Рутелдж, в нея са взели участие Леон Снайдер (Leona Snyder) от Bell Laboratories и съветския космонавт Алексей Леонов, по - рано участвал в програмата „Съюз” – „Аполо”.



Николай Николов

4 коментара:

  1. Учителят Петър Дънов казва, че на Луната живеят между 100 000 и 150 000 души. Имат градини под кората на Луната, където вкарват слънчевата светлина. За лунната цивилизация са писали Леонард Ойлер, а Йохан Кеплер е писал дисертация за лунните жители.

    ОтговорИзтриване
  2. То такива вече почети доказани неща има и за хора доста по високи и доста по напреднали от нас които живеят под земята. Тези наченки на това познание е открито в района на Бермудския триъгълник, където всякакви опити за проникване през металните покрития са били обречени на неуспех, поради намесата на т.н. "Атланти" Които са спрели проникването със страх и психотронно въздействие, предизвикващо силно главоболие и загуба на ориентация, подобна на тази която се предизвиква от притискане на нерв от четвъртия прешлен на гръбначния стълб, което блокира работата на органа за равновесие във вътрешното ухо, придружен с болка и уплаха, особено когато ти се случва за първи път!

    ОтговорИзтриване
  3. НАСА КАТЕГОРИЧНО ТВЪРДИ,ЧЕ НЯМА НАУЧНИ ДАННИ ЗА ИЗВЪЗЕМЕН РАЗУМ ОТКРИТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО.КОГАТО ПИШЕТЕ ПРОТИВОПОЛОЖНО МНЕНИЕ,МОЛЯ ПИШЕТЕ ОТ КЪДЕ ЧЕРПИТЕ ИНФОРМАЦИЯ. ИНАЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПИШЕ КОКВОТО СИ ИСКА.

    ОтговорИзтриване