вторник, 3 декември 2013 г.

КАКВО Е ОТНОШЕНИЕТО НА ИСЛЯМА КЪМ ПЕДОФИЛИЯТА?

В Корана е записано - Сура 65, аят 4

4. А за онези от жените ви, които изгубят надежда за месечното кръвотечение, ако се съмнявате, срокът им е три месеца, [също] и за онези, които все още нямат кръвотечение. А за бременните срокът е, докато родят. За онзи, който се бои от Аллах, Той ще облекчи неговото дело.

Това правило се отнася за развод - да се изчака три месеца за да се разбере дали са бременни съпругите. Три месеца се изчаква и когато "онези" нямат кръвотечение!

Изключително елегантно местоимение в неопределителна форма!

Повече от ясно е, че с местоимението "онези, които все още нямат кръвотечение"Са деца!
В случая става въпрос за деца, които са били женени / щом става въпрос за развод с тях /!
Това е пример, че педофилията се налага чрез религия!

Как обаче се изпълнява това знамение?
Знаем, че за Исляма е характерна Полигамията.

Сура 4, аят 3 и 129 -

3. А ако ви е страх, че няма да сте справедливи към сираците, [ако се ожените за тях,] встъпвайте в брак с онези от жените, които харесвате две и три, и четири. А ако ви е страх, че няма да сте справедливи с една или с [пленнички] владени от десницата ви. Това е най-малкото, за да не се отклоните.

129. И не ще съумеете да сте справедливи към жените [си], дори да се стремите. И не се увличайте всецяло по една, та да оставите друга висяща. И ако помирявате и сте богобоязливи Аллах е опрощаващ, милосърден.
За разлика от всички мюсюлмани / имащи право само на четири жени /, Пророка Мохамед има изключителното право да има 11 / единайсет / жени!

Бухари (5:268) - "Пророкът използва да посети всичките си жени в кръг, по време на деня и нощта и те бяха единайсет на брой ...."
Любимата жена на Пророка Мохамед е Аиша. Всички жени, за които се е женил Мохамед са били преди това омъжени. Само Аиша е била девственна.

Книга за брака (008) (Kitab Ал Nikah), номер 3311:
Аиша (Аллах бе доволен от нея) съобщила това на Апостола на Аллах (да бъде мир над него), че се оженила, когато била на седем години, и той я взел в къщата си като невеста, когато тя става на девет, и с нея били куклите, И когато той (Светия Пророк) почина тя била на осемнадесет години.
Други линкове доказващи твърдението.
Том 7, Книга 62, номер 64: /:
Разказвам "Aisha: че пророкът си женен, когато е била на шест години и той консумиран брака си, когато тя е на девет години, а след това тя остава с него в продължение на девет години (т.е. до смъртта си).
Бухари - Том 7, Книга 62, номер 64

Разказва "Aisha: Пророкът се ожени за нея, когато тя беше на шест години и той консумиран брака си, когато тя е на девет години, а след това тя остана с него в продължение на девет години (т.е. до смъртта му).

Източник - http://www.usc.edu/s...tml # 007.062.064

Самият Мохамед чистосърдечно признава:

Том 3, Книга 47, номер 755: "... Тогава той каза на нея," Не ме боли по отношение на Aisha, тъй като Божествена вдъхновение не идва с мен на някой от леглата с изключение на тези Aisha ... "
Източник - http://www.usc.edu/s...ri/047.sbt.html

Бухари - Том 3, Книга 47, Номер 755:

... Тогава той каза за нея, "Не ме боли по отношение на Айша, Като Божествено вдъхновение не идват при мен на някое от леглата с изключение на Айша ... "

Резервирайте 008, брой 3310: "A'isha (Аллах да бъде доволен от нея) разказва: Аллах апостол (може да бъде мир над него) ме женен, когато бях на шест години, и аз бях допуснати до дома му, когато бях на девет години .

Сахих Муслим книга 8, хадис номер 3310.

"A'isha (Аллах да бъде доволен от нея) съобщи: Апостолът на Аллах (да бъде мир над него) се ожени за мен, когато бях на шест години, и е приет у дома си, когато бях на девет години.
-Сунан Абу Дауд том.3 номер.4915 p.1374
http://www.muslimhope.com/AbuDawud.htm

Aиша разказва: Апостолът на Аллах (да бъде мир над него) се ожени за мен, когато бях на седем или шест .... и той заживя с мен, когато бях на девет.

Тук виждаме първите трима най-уважавани събирачи на хадиси от Сунна-та!
И твърдят едно и също - Пророкът е Педофил!
За мен не остава друго, освен да се съглася с тях!
- Кой ще ги обвини в лъжа?

Изводи:
1. Пророка Мохамед се жени за Аиша, когато тя е навършила 6 години!
2. Взема я в къщата си, когато тя става на 9 години, заедно с куклите й и консумира брака.
3. Когато Пророка умира, Аиша е едва навършила пълнолетие!
4. Педофилията се налага чрез религията в Исляма!
5. Пророкът Мохамед е Педофил!

Автор: Logoc

Николай Николов

4 коментара:

  1. 1- тук в този аят се има предвид жените, които са имали и вече нямат месечно кръвотечение и такива които са навлезли в пубертета и все още нямат кръвотечение, както знаем има много жени при които на доста късна възраст се вижда да имат кръвотечение или има и такива които са имали и вече изобщо не получават месечно кръвотечение поради една или друга причина...
    2- след смъртта на Хатиджха ,когато е била на 50г., (Аллах Теаля да е доволен от нея), Пророкът( Аллах Теаля да го благослови и с мир га ди дари ) иска от приятеля си Абу Бакр (Аллах Теаля да е доволен от него) Аиша (Аллах Теаля да е доволен от нея),за жена- това става на 10тата година от спускането на Откровението, а Аиша е била родена 5-6 години преди започването на спускането на Откровението, следователно възрастта когато става бракосъчетаването тя е била на около 17-18 г. възраст.Или също това може да се разбере от биографията на сестра й Есма (Аллах Теаля да е доволен от нея)- по времето на Преселението тя е била на 27 г, а сестричката и Айша (Аллах Теаля да е доволен от нея) е с 10 г. по-малка от нея-което следователно показва че Айша е била на около 17 г.,също това че Айша (Аллах Теаля да е доволен от нея) преди да се омъжи за Пророка е била сгодена за друг показва че тя е била вече достатъчно голяма за бракосъчетание.

    ОтговорИзтриване
  2. И какво общо има Сунна-та с Корана? Сунна-та е ционисткото изкривяване на религията, също както изкривяващ е Талмудът. Уахабитските "духовници" изкривяват религията по абсолютно същия долен начин, вадейки знаменията от контекста. Дори т.нар. "диктатор" Саддам Хюсеин (про-американска марионетка до един момент в който стана неудобен) разреши полигамията след Ирано-Иракската война за да се запази населението.

    ОтговорИзтриване
  3. А любов с "жени" над 14 г.,това за мюсулманите е геронтофилия !........-според техните аятоеласи .

    ОтговорИзтриване
  4. Въобще изобщо отхвърлям тяхната религия и недоумявам как може да съществува толкова долно и извратено съзнание и да се разпространява като нещо напълно нормално и истинско?!!! Светът наистина се е побъркал и е нагоре с краката... Не зная кога ще се родя отново, в смисъл да се разбере, че жената също е с душа, притежава съзнание, не е предмет, не е за притежание и не е родена за играчка в ръцете на който и да е мъж! Замислете се моля всички по този основен, наболял въпрос... Божествените енергии са две - мъжка и женска, без единното им цяло всички сме загубени!

    ОтговорИзтриване