четвъртък, 5 декември 2013 г.

Духовен Свят II Извънземнaта Кабала!


Оказа се, че моите въведения и коментари са излишни, а и дублажа е на български, а аз разчитам на вашата интелигентност и благодаря за помощта на приятелите!



Николай Николов

4 коментара:

  1. Ники изобщо неса излишни коментаритети акоги смяташ за такива ,намен лично ми помагат да си направя моите изводи от това с което съм запознат и искам да споделя ,не от давна споделих и за един фил с артефакти от проект наречен камелот кадетосе споменават и показват много артефакти от миналото ,пирамидата с окото мидецински и хироргични инстроменти, монета или наподобяваща на монета исписана с рисунки на сътворението на човека по биологичен път ,е товае моя гледна точка от събранатами имформация за човека дявола и Исус Христос ,АНГЕЛИТЕ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ И ОБЩОТО МЕЖДУ ТЯХ ,ПОСЯНОТО ОТ ТВОРЕЦА ДОБРО СЕМЕ И ПОСЯНОТО ОТ ДЯВОЛА СЕМЕНА НАРЕЧЕНИ ПЛЕВЕЛИ ,И ЕДНА ОТ НАИ ДИСКОТИРАНИТЕ ТЕМИ В ЕВАНГИЛИЯТА БАЖЕНСТВАТА ,БЛАЖЕНИ НИШИТЕ ПОДУХ И ТАКА НАТАТАКА ,ТЕМАТА Е ДЪЛГА .Благодаряти Ники че мога да споделя това в твоя блог нищо че нете харесват в голямото свежо дет смърди ,всеки да сиго определи на кво смърди ,замен смърдят на нечистота като варосани гробници толкос са свежи

    ОтговорИзтриване
  2. НИКИ, честит имен ден.
    http://chitanka.info/text/2102/6

    http://bes-komentariev.livejournal.com/146309.html

    ОтговорИзтриване
  3. Честит имен ден,Ники. Бъди жив и здрав и помни,че има много хора,които те обичат и са благодарни за всичките ти усилия и желание да споделяш истината.И прекарай вечерта в компанията на любими хора, с прясна рибка и чаша истинско вино.

    ОтговорИзтриване
  4. Честит имен ден, Николай!
    Ако беше по-наблизо, щях да ти дам една туба мавруд за именния ден.

    ОтговорИзтриване