понеделник, 9 декември 2013 г.

Разкритията на един порсветен в тайните на масонството и…3 част


Не можете да имате два противоположни типове същности по едно и също време и на едно й също място, без значение, че имат един и същ източник. Което означава, че една от двете не е налична тук. Трябва ли да ви казвам кое от двете е? Относно дирижирането на играта. Как човек разбира, че печелят играта? Дали някой друг им го казва? Ако победителят не е все още победител, той играе като един човек, което означава, че ще прави грешки. Той ще мисли грешно и ще действа грешно. Хората ще започнат да го слушат и ще усвояват грешните мнения и начина на живот... той ще направи по-лошо отколкото един кръвен род всъщност има силата да направи лично. Това е причината „лидерите” да се създават за тези от вас, които водите играта. Исус от Назрет е добър пример. Той беше създаден, този човек има много последователи, те са убивали и все още убиват в негово име (Буш).
Исус от Назрет не беше господар на играта, той беше марионетка, използвана в играта и все още е сред вас, обслужвайки плана. Така че можете да си мислите, че съхранявате толкова, колкото можете точно като него, но дали наистина го правите? Как бих отговорил на въпроса „Какво правите, когато печелите играта?” Шах и мат.
В:
Земята затвор ли е?
О:
Да, и дори по-лошо. Тези, които вярват в обратното никога няма да я напуснат.
В:
Сега при намалението на популацията имаме няколко беди като СПИН..., както и да е, това беше усещането ми, че „освобождаването” на подобни зарази ще е тенденция, успешно скрита в хаоса, създаден от друго събитие.
Какво ще кажете за това?
О:
Няма план за редуциране на населението, това е изцяло в ръцете на хората.
Обаче определени събития се разглеждат така, че все едно обслужват друга цел... погрешно схващане. Защото то се представя като популационна редукция, което не означава, че е точно това. Ако целта беше редуциране на населението, тя щеше да бъде изпълнена много отдавна в рамките на няколко седмици. Всъщност обратното е по-вярно в много райони на планетата.
Това, което казвате, може да стане, но то ще бъде направено от тези, контролиращи по-ниските нива.
Хората, които са се издигнали на по-високи нива правят това по време на ежедневните си задачи, както предполагате.
В:
Съществувал ли е Яхве реално на Земята? Или е бил измислица, сътворена от фантазията на евреите по време на управлението на гърците в Палестина?
О:
Ако името на човека е публично известно, това означава, че е фабрикувано. Яхве е представял епоха, където контролът над тълпата се е оформил.
В:
Значи Мормоните са единствените, които са насочили усилията си в правилна посока. Власт и всичко това.
О:
Не.
В: 1) Не ви ли става лошо и дави писва от липсата на истинска качествена музика и филми? С вашата сила, пари, влияние защо не ги вложите в нещо наистина добро? 2) Кои са трите неща, с които е трябвало да се занимавате най-много във връзка с това да объркате плановете на някого? Неща, които са извън директния контрол на всесилните, срещу които вие трябва да се приготвите да се борите. 3) Кой притежава и дирижира шоуто на планетата Земя? Моля, изброите основните групи играчи, отговарящи на различните нива, като започнем от най-високото. Вършат работа и описания, ако не искате да споменавате конкретни имена. Пирамидална структура ли е, или има определен брой фракции, оспорващи си властта?
4) Каква е историята на сивите и все още ли са сред основните играчи? 5) От какво най-много се страхувате? 6) Коя е истинската история, която още не сте ни разказали поради това, че още не сме ви попитали?
О:
1. Тези, които търсят упорито, ще намерят бисерите в музиката, всъщност те са на открито. Не е наша задача да ви просветляваме, тя е ваша. Ние осигуряваме инструментите, които могат да се използват по начина, който вие изберете, „добър” или „лош”.
2. Нищо общо с нас, а с марионетките.
3. Формата на пирамида да, но хората забравят за подземната й част. Върхът на пирамидата не е връх.
5. Страхът се базира на физически импулси, физическото не е важно.
В:
Моето родословие по майчина линия води до Крал Чарлс I, но името ми е наследено от Дотто Дотти, който беше капитанът на стрелците на Крал Филипе, и който беше част от успешната акция по запазването на тайната от Меровингите и рицарите Тамплиери. Няма да дискутирам тайната, в която съм сигурен, но не разбирам защо се занимавате с тази сфера, с която се занимавате и аз се занимавам с моята сфера като резултат от това. Това не означава, че съм част от която и да било специфична кръвна линия, която е част от елита, за който говорите, но животът ми е много по-сполучлив от живота на когото и да било, когото познавам научно или професионално, независимо от икономиката (от което идва промяната след малко). Виждам илюзията навсякъде около мен.
Обяснете това, моля.
О:
Донякъде вече обясних това. Вашето родословие не е каквото си мислите, че е. Чарлс I (както и другите „крале”) само играеше по свирката, както неговите сегашни наследници в политиката. Все пак, ако има някакви следи в потеклото ви, които да отиват по-дълбоко от обикновени гени и кръв, за които знаете, тогава със сигурност ще разбирате вашето обкръжение по-добре от останалите. Има хора, които са директно свързани, и те ще се държат по различен начин.
В:
Мислите ли, че тази сегашна битка се води на две нива. Сега – на етерно. След хиляди години – на астрално, веднъж, щом хората се освободят от физическите си тела и еволюират в по-висши форми на живот, каквато е тази в астрала. Тогава, цялото шоу започва отново, с различни играчи.
О:
Бъркате няколко различни материи с една. Има само една битка и тя е сега, тук на тази планета и на персонално ниво... Няма враг, който да атакувате, освен себе си. Ако сте заети да атакувате нещо друго, губите ценна енергия и ще се провалите. Ако се справите, тогава повече няма да има битки.
В:
Скъпи Посветен,
Вие заявихте, че имаме инструментите, с които да работим. Можете ли да ни кажете някои от тях, нещо, чрез чието използване можем да се освободим? Вие се съгласихте, че сме на планета-затвор. Предполагам повече като зоопарк, където сме изучавани и наблюдавани. Но ако сме на планета-затвор, значи ние би трябвало да нямаме свободна воля. Така ли е? Благодаря!
О:
Инструментите са в ръцете ви, около вас, навсякъде.
Ваша задача е да ги откриете за себе си и след това да ги използвате както намерите за добре... винаги има последствия.
Затворниците все още могат да определят какво да правят в своите затвори с инструментите, които са им били предоставени, те могат да решат как да ходят из него, как да говорят, как да мислят...
Имате свободна воля, следователно страдате и сте чувствителни към страданието.
В:
Скъпи Посветен, Благодаря, че отговорихте на първите ми два въпроса и за отделеното време. Трябваше да задам този въпрос с първите два, но уви, правя го сега. Защо да ми давате инструментите, с които да избягам от затвора? Звучи твърде неясно от гледна точка на предназначението, което има затворът. Винаги съм знаел, че фамилиите, които припознаваме като имащи власт, са движени от ръце, които не можем да видим и никога няма да видим, но защо ги правите да изглеждат и действат глупаво, или поне нелогично? Искате революция ли?
Казвате, че войната е вътре, а не извън нас, но изглежда овластените искат ние да мислим, че е извън нас, защо искат да ни разсеят и объркат? Какво е това, което не искат да постигнем? Свобода? И да, напомня ми се всеки ден за моето страдание. Благодаря!
О:
Ние просто вършим задълженията си, които много пъти изглеждат негативни.
Ако се вгледате внимателно ще видите, че ние просто разпространяваме инструментите, които могат да бъдат използвани от вас, за да се освободите, или да се заробите, ваш избор. Вселенският закон има задача за вас и тя не е на тази планета. Докажете, че сте достойни, за да бъдете освободени. Отвличането на вниманието е част от това. Всичко е знание за това кой е и кой не е. Тези, които поддържат което и да е от тези познати лица, се провалят.
В:
Звучи сякаш предупреждавате Trinity срещу осигуряването на абсолютна свобода на словото? Така ли е?
О:
Той може да прави каквото намери за добре и да приеме последствията в по-глобален план.
В:
Каква е вашата интерпретация на Вселенския закон и как мога да постигна мир със себе си?
О:
Познаването на себе си и къде наистина сте, са 2-та най-важни проблема, с които трябва да се занимавате. Ваша задача е да разберете.
Всъщност, ако някой ви даде правилните отговори, това няма да означава нищо за вас, или няма да са свързани с вас по начин, по който биха били, ако бяхте намерили тези отговори сам.

Следва продължение на разговора...


Николай Николов

1 коментар: