вторник, 3 декември 2013 г.

БЪЛГАРИН ИЗОБРЕТИ КОНТРОЛИРАН ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН ДВИГАТЕЛ


Електричеството е необходимо само, за да подава импулси, които да го управляват.
Българин е на път да покаже на света революционно нов двигател. Нарича се контролиран електромагнитен двигател. 
Както става ясно от името, изобретението използва силите на магнита. 
Електричеството е необходимо само, за да подава импулси, които да го управляват.
Повече по темата гледайте във видеото:


5 коментара:

  1. И какво следва сега,отново ли потулване на всичко и след време да се питаме какво стана с този човек,не трябва да продава изобретението

    ОтговорИзтриване
  2. о боже вече ми писна от открития, които след време се оказват шарлатанство. Тези двигатели са толкова стари, кото двигателя на Бедини например и всеки може да го повтори ама и до ден днешен не е намерил приложение. Няма такова нещо като перпетум мобиле, както твърдеше по телевизията и автора на това изделие :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ЩОМ ИМА ПОНЯТИЕ "ПЕРПЕТУУМ- МОБИЛЕ”, ЗНАЧИ ПРОСТО Е СКРИТО ОТ НАС. ТАКА СЕ ГОВОРЕШЕ И УЧЕШЕ ЗА ЕФИРА, НА КОГОТО СЕ ОБОСНОВАВАТ ИЗОБРЕТЕНИЯТА НА НИКОЛА ТЕСЛА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО С РАБОТИ ЦЯЛАТА СЕГАШНА ИКОНОМИКА И ТЕХНИКА (ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПО-СЪВЪРШЕНИТЕ БЯХА ПРИБРАНИ И СРИТИ ИЛИ УНИЩОЖЕНИ –НЕ ЗНАМ). ИНАЧЕ ЩЯХМЕ ДА СЕ ВОЗИМ НА ПАРНИ ВЛАКОВЕ. СЪЩОТО СЕ ГОВОРЕШЕ И ЗА ВАКУУМА И КАКВО - СТАНА, ОКАЗА СЕ, ЧЕ ТОЙ Е НАЙ- ПЛЪТНАТА ДА Я НАРЕКА МАТЕРИЯ ИЛИ „НЕЩО” ВЪВ ВСЕЛЕНАТА И НЕИЗЧЕРПАЕМАТА СПОРЕД НАШИТЕ ПРЕДСТАВИ ЕНЕРГИЯ Е ТАМ, А СЪЩО ТАМ Е ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "ЕФИР" БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЙТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИТЕ ВЪЛНИ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЕТО СИ ПИШЕМ ТЕК СЕГА. ВСЯКО НОВО НЕЩО С ВЕКОВЕ СЕ ПОДТИСКА, ГЛАВНО ОТ ЦЪРКВАТА, КОЯТО Е ПОДЧИНЕНА НА ТРУПА ОТ ОКОЛО ХИЛЯДА ЧОВЕКА /300 ФАМИЛИИ/, КОИТО СА НАСЛЕДНИЦИ НА ОТКРАДНАЛИТЕ ПРЕДИ ВЕКОВЕ ПОЗНАНИЕТО И СА ГО СКРИЛИ ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ЗА ДО СЕМЕ ИМ РОБИ - КОЙ НА ПО-НИСКО КОЙ НА ПО-ВИСОКО НИВО, АМА РОБ. НИЕ ЗА ТЯХ СМЕ ГОЙ -ТОЕСТ ЖИВОТНИ.

      Изтриване
  3. Адаш, пак правиш същата грешка! Пак може да потрябва това видео и пак да се чудиш как така е махнато - свали го, слойи го в сайта и го слойи за довнлоад или да минава през jwplayer - един добър плейер.
    С уважение

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Адаш, разбирам те, но това е в сайта на една телевизия едва ли зависи от мен дали и кога ще го затрият! А видеото ще го изтегля разбира се!

      Изтриване