понеделник, 9 декември 2013 г.

РАЗКРИТИЯТА НА ЕДИН ПРОСВЕТЕН В ТАЙНИТЕ НА МАСОНСТВОТО И…4 ЧАСТ. РИМЕЙК


Ако намерите отговорите на тези въпроси, ще сте изпълнили огромна част от задачата си.

След това вашата задача ще е да живеете според Вселенския закон, който се разкрива пред вас след този стадий преди отпътуването. Може да се върна утре, може във вторник.
Изявление на Посветения:
ВАЖНО! Аз съм Посветен, AC 13, бившето прокси, което използвах, изчезна. Така че използвам ново, с друго ID.
Изявление на Посветения:
Посветен/AC 13 отново, и ново прокси... последното изчезна също, точно след поста ми. Става все по-трудно за мен да влизам и стоя тук, но ще го правя колкото е възможно по-дълго.
В:
Запознати ли сте с Черната Ложа?
Проследих и свързах всички древни кралски фамилии от Европа и Средния изток, съществуващи все още до наши дни. Знам техните имена и връзки с властта, богатство и влияние по света.
Мога дори да идентифицирам човека, който е потенциалният Антихрист (той има всички необходими качества за това – красив и благороден млад мъж, на който му предстои да осъзнае пълния си потенциал като световен лидер). Черната ложа обожава този млад мъж.
И последно, част ли сте от Черната ложа, Посветен?
О:
Черната ложа е фракция, действаща самостоятелно, те имат различни корени, които са описани в текстовете, създадени от моите предци. Това е много по-малка група, отколкото повечето биха помислили, защото ядрото е различно от външната обвивка.
Те са тези, които всички вие бъркате с моя вид и следователно насочвате омразата си към погрешните хора (което се доказва и в тази тема във форума от по-слабо интелигентните). Относно Антихриста... към този момент има буквално милиарди от тях.
Аз не съм. Ще ги намерите измежду християните, мюсюлманите, евреите, атеистите, сатанистите, агностиците, будистите, хиндуистите и т.н.
Те не се нуждаят от лидер, който да бъде по-голям Антихрист. Искам да изясня, че Христос няма нищо общо с Исус от Назарет, тази част беше по-късно фабрикувана.
В:
Гностичен номер 13, съгласен ли сте с възгледа, че нашата дуалистична реалност предоставя отлични възможности за душите да открият безусловната любов, като по този начин променят към по-добро нашия свят, вместо да го напускат?
Вярвате ли в закона на баланса и кармата, позволяващ една душа да бъде крал в един, и просяк – в друг живот? Ако да, тогава няма никакво значение дали сте член на елита, това може да бъде уникално преживяване на ниво душа, толкова уникално, колкото всяка друга роля в обществото, при която душата се развива.
Историкът Лорънс Гарднър могъщ член ли е на елита, както Айк твърди, или е средностатистически човек с достъп до скрита информация? Благодаря за вниманието, Посветен (надявам се тази тема не е практическа шега на някой младеж. Вярвам, че сте истински).
О:
Задача на вяска душа е да го направи, докато е човешка форма.
Има част, която може да бъде наречена бягство, която ще бъде последвана от въздигане... при провал, следва реинкарнация. Думата любов, обаче, е неразбрана... тя не е любовта според човешките разбирания, при която хората са заробени от нея. Това е гнилата версия на истинската любов. Вселенския закон контролира т.нар. карма, но тя е много по-всеобхватна и жестока, отколкото хората искат да вярват.
Пример: Някой, който се разболява от рак и умира бавно и мъчително, заслужава това, този човек е бил коригиран за негово добро. Звучи „жестоко”? Това е начинът, по който стават нещата. Само защото едно нещо идва като негативно в нашата реалност не означава, че то се явява негативно и в общата картина.
Това, за което говорите (реинкарнация с противоположен на предишния живот); няма универсален закон, който да определя, че това непременно ще се случи. Ако завършите поставената ви задача, тогава няма реинкарниране, няма нужда да преживявате отново всички нива на живот на Земята, би било безсмислено. Гарднър е една от тези личности, които искат да бъдат възхвалявани и разпознавани от хората, така че той получава това като отплата за някои услуги (разпространение на дезинформация, съдържаща тук-там фактите, с които спечелва хората на своя страна). Той беше издигнат и посветен до определени нива, но не толкова високи, колкото човек би си помислил (в това число и аз), той е достатъчно умен.
Член е на поне шест „общества”(въпреки че три от тях са близки и могат да бъдат считани за едно), но те имат толкова власт, колкото вие хората им давате. Хора като Айк им дават повече власт, без да го осъзнават. Аз съм истински.
В:
Дали това е защото християните приемат, че хората трябва да бъдат под контрола на Бог, който е свещен. Или трябва да кажа, някой, който отсъжда какво е правилно и грешно?
О:
Християнството се върти около идолопоклонничеството пред човек, наречен Исус от Назарет, което е отвратително.
Християните изповядват това, което им е било казано да изповядват от тези, на които се противопоставят. Мога да ви кажа кои бяха четиримата души, написали Стария завет и точната дата, ако поискате. Същото е и с Новия завет, който беше сглобен от 6 души, от 2 различни места.
В:
Защо изписвате погрешно някои прости думи? Намирам това за много интересно.
О:
Английският не ми е майчин, нито дори втори или трети език, може би пети, а освен това пиша бързо, без да проверявам, така че да мога да отговоря на колкото може повече въпроси в кратък период от време.
На всичкото отгоре осъзнах, че трябва да пиша дори по-бързо, защото проксито, което използвах, изчезна.
В:
Защо избрахте договорите сега?
О:
Някои от нас имат задачата да го направят, в определени граници.
Как според вас определено познание в миналото се е появявало внезапно там? Късмет, шанс, съвпадение?
Въпроси:
1. Какъв е вселенският закон, за който говорите?
2. Защо манипулирате този свят?
3. Как манипулирате този свят?
4. Как знаете кой ви позволява?
5. Вашата работа дадена ли ви е, или сами сте си я осигурили?
6. Човешко същество ли сте? ВИЕ ОТНОВО: „Вселенският закон има предвидена задача за вас тя не е на тази планета. Докажете, че сте достойни, за да бъдете освободени.” АЗ ОТНОВО: Знам и мога да го почувствам. Има определена цел в живота ми... Но дори не знам кой съм, да не говорим, че не знам и целта ми каква е.
1. Как може това знание да бъде получено? Чрез упорита работа, или то просто се случва?
2. Знаете ли целта за вашия живот? Ако да, как я разбрахте? Относно планетата, на която живеем:
3. На коя планета живеем? Какво е планетата Земя?
4. Какво можете да ни кажете за Мохамед?
О:
1. Вселенският закон е изразител на волята на висшето съзнание, което не само твори всичко, което съществува във вселената, но също така поддържа, подхранва, балансира и го възстановява.
2. + 2. Отговорих на това много пъти, то е наш дълг.
3. + 4. Ритуалите имат цели.
Ако правите нещо, което не ви е позволено, или извършвате работа, която не ви е била дадена, ще страдате по време на тези ритуали. Във всекидневния си живот също ще го усетите. Еманациите имат много различни форми и тези, които познават тази материя, няма да имат
проблеми да разпознават с кого имат работа и какво е посланието.
1. Аз съм като вас, представен в тази човешка форма.
2. Това беше отговорено от мен в предишният ми пост, накратко имате дълг да го „заслужите”. Трезвият поглед ще ви доведе на правилното място, от което започва всичко. Преди това трябва да познавате себе си и мястото, на което се намирате (повечето хора грешат),
иначе мислите ви ще се изпълнят с грешки и ще ви поведат по грешни пътища.
7. Да
Това не е нещо, което някой ви спуска в детайли, това би довело до обратното на необходимото за осъществяването на задачата ви (оттам е и начинът, по който отговарям, разберете това). Можете да бъдете водени до определена точка, а отвъд нея всичко зависи от вас.
9. Съдейки по начина, по който споменавате името му заключвам, че сте мюсюлманин.
„Грях” е да обожествявате/идологизирате/превъзнасяте хора, които са били част от тази планета по какъвто и да е начин или форма, в това число когато говорите/пишете за тях. Вие, чрез слагането на тези букви в кавички направихте именно това, поставихте името му до това
на по-висши същества. Хората са опорочени, докато са на тази планета... всеки един от тях. „Смъртта” не променя персоналността, която човек е имал тук, не се заблуждавайте. Прекланянето и молитвите могат да бъдат предложени на съвършени същества. Мохамед беше като Исус, Мойсей, Авраам, Буда, който беше накаран да повярва, че е знаещ, или както беше споменато по-рано,„Господар на играта”.
Много е лесно да накарате хората да вярват, че са просветени и знаят истината... а след това да мислят, че техен дълг е да пробудят останалите. Той беше използван и неговият завет все още се използва от църквата, точно какъвто е случаят состаналите религии/идеологии/„философии”.
Двама от най-близките му съратници бяха от кръвните линии, една от неговите жени също (слугите на кръвните линии са били помощници също на Исус, Буда, Мойсей, избройте останалите). След неговата смърт тези трима направиха необходимото, за да бъдат сигурни, че
последователите му ще бъдат разделени, което е основното нещо, срещу което беше Мохамед. Така че мюсюлманите, които вярват в различни течения на исляма, всъщност се бунтуват срещу техния собствен „пророк”... и така е на практика с всички мюсюлмани.

Следва продължение.....

Николай Николов



1 коментар:

  1. ,, Прекланянето и молитвите могат да бъдат предложени на съвършени същества...,,

    ЗАЩО /???!!! /, Г-H АНОНИМЕН , МИНАВАЩ ПРЕЗ ПРОКСИ СЪРВЪРИ ? ВЯРВАМ НА МНОГО ОТ ,, ОТГОВОРИТЕ,, , НО НЯМА ДА ПРИЕМА ВСИЧКО ЗА ,,ЧИСТА МОНЕТА ,, . НАЙ - ВЕЧЕ НА НЯКОИ НЕСЪВМЕСТИМИ С ЦЯЛОТО ПОСЛАНИЯ.../siplemente un punto de vista - EVA // много станаха кавичките...//

    ОтговорИзтриване