понеделник, 9 декември 2013 г.

РАЗКРИТИЯТА НА ЕДИН ПОРСВЕТЕН В ТАЙНИТЕ НА МАСОНСТВОТО И…6 част - РИМЕК


В:

Кои са храните и т.н., които се използват, за да ни контролират? Има ли нещо, което трябва и не трябва да консумираме, което ще ни помогне да видим реалността по-ясно? В какво се състои „въздържанието”? Дали представлява умереност във всичко, или е нещо повече от това?
О:
Вижте по-горе по въпроса с храната.
Това е част от манипулацията, използвана е в комбинация с 6 други метода за контрол над всекидневния живот. Ако „изтриете” няколко от живота си или поне се излагате в по-малка степен на тях, ефектът ще намалее драстично, но това не е каквото ще ви направи по-самоосъзнат. Тези методи са използвани, за да понижат качеството на живота ви. Те са взаимно свързани. Методите са:
1. Храна и напитки
2. Лекарства,„Грижа за здравето”(в това число витамини)
3. Електромагнитни вълни (в това число компютърът и GSM-ът ви, домашната електрическа мрежа, всичко, съдържащо чипове)
4. Медии, били те ТВ, радио, вестници, списания, интернет (nай-очевидният метод и все пак най¬заробващият)
5. Музика, звуци (различен от медиите метод, използван по различен начин, макар и през повечето време чрез медиите)
6. Замърсяване на въздуха
7. Образователна система (в това число известна литература, повечето от която е опорочена, било то в областта на историята, психологията, мета психологията ,„философията”, изкуството, науката, поезията, религията, дори приказките, разказвани на малките деца).
Политиците вземат тези методи и ви бомбардират с тях всеки ден. Правилото е: Ако е лансирано/възхвалявано/одобрявано/с положителни критики/безплатно, бъдете много
внимателни.
Било то храна, лекарства, нов технологичен продукт,„артист”, политик, музикант, книга, шоу, напитка и т.н. Някои от тези т.нар.„издържали теста на времето” произведения не са създадени без причина. Проблем е, че ако сте прекалено мнителни, може да пропуснете някои от бисерите, които са внимателно спуснати от някого измежду инструментите за манипулация.
Има и няколко други методи (общности/култове/секти, хора, охраняващи се едни други и т.н.), но горните 6 са ядрото, лансирано от времето на Френската „Революция”. Въздържание: Съзнателна форма на ограничаване, базирана на самопознанието, целяща постигане на вътрешна душевна подреденост.
Потискането на емоциите/копнежите/страстите/енергиите не означава отстраняването им (това ще ви навреди, внимавайте), а канализирането им за работа върху по-висши дейности, след като бъдат внимателно укротени.
Всичко това води до по-прост и спокоен живот, изпълнен с дарове, защото се превръщате в свой абсолютен господар, отнемайки тази функция на емоциите/копнежите/страстите, диктуващи ви как да действате.
Едновременно с този процес ще бъдете пречистени и готови да бъдете просветени от Всемирния разум.
В:
1. Имате ли приятели извън кръвните линии, с които се срещате?
2. Чувствате ли омраза, съпричастие или разкаяние?
О:
1. Да, но не е полезно да познаваш много хора.
2. Тялото ви принуждава да изпитвате тези и всички други емоции, заедно с желания и страсти, за да ви объркат, да ви накарат да забравите себе си и да станете оглупяла версия на себе си.
Те имат своя фундамент в този материален/физически свят. Колкото повече им позволявате да бъдат ваши господари, толкова по-силно ще се закотвяте към този свят, което е обратното на вашата задача; и все пак не ги мразете, уважавайте ги.
Аз ги канализирам към места, където могат да бъдат използвани за нещо полезно.
В:
Как човек може да се свърже повторно във вселенския източник? Как може да се издигне над този затвор?
О:
Считам, че днешните ми отговори обхващат този въпрос, а ако не е така, питайте отново, ще отговоря утре.
В:
Не казвам, че всеки от нас Е Бог, върховният източник, а че ние играем ролята на СВОЙ собствен Бог заради факта, че ние СЪЗДАВАМЕ собствената си реалност!
Какво ще кажете?
О:
Вие частично описахте свободната воля и впечатлението, което тя устава у вас, нищо повече или по-малко.
Също така думата „любов” съдържа много капани, особено като се има предвид начина, по който я използвате.
В:
Re: земята е затвор... Да не би да имате предвид Светлината, хваната в капана на материята? Ако да, тогава започвам да разбирам всичко, за което намеквате.
О:
Хваната в капан би било погрешно да се каже, защото това би означавало, че Вселенското има лоши намерения.
Коментар на посветения:
3nd3r, Някои от нещата, които описахте, са директно свързани с енергиите на Всемирния разум. Както казах, всеки може да получи тези енергии. Ако можете да ги използвате това означава, че сте на по-високо равнище от останалите, но въпреки това внимавайте как ги използвате, те не са ваши, не и в тази реалност. Смятам, че 2 ритуала ще ви подготвят и ще ви позволят да видите какви наистина са те, но когато времето настъпи, ще бъдете направлявани, за да ги достигнете.
В:
Те включват шейха в пустинята, когото Исус е срещнал по време на пътуванията си и от когото е получил благословия?
Знаете ли нещо за това?
О:
Знам че някои хора, които Исус от Назарет се е „случвало да срещне”, са били посветени. Тримата крале, които се падат първите след неговото раждане, бяха всъщност 5, но 2 присъстващи в сянка (числото 3 в случая изпълнява символична роля, както много други неща, четете внимателно).
Даровете бяха символични артефакти (някои древни), които чрез ритуали да го въведат в избрана задача, заради която му беше необходимо да пътува до определени места.
Казах няколко пъти и ще повторя за последен, че той не беше истинският Христос, той беше направен да изглежда като него чрез направляване през целия му живот, от раждането до смъртта и след това документирането на неговото слово (това документиране започна много преди смъртта му, макар и пренаписано отново на по-късен етап).
Петимата крале също бяха на разпъването му на кръст и Исус от Назарет знаеше, че би реагирал различно, ако не бяха там.
Исус от Назарет беше винаги наясно, че е направляван от тях, в действителност понякога той самият търсеше активно тях и други посветени.
На два пъти се отказа, но беше направляван да се върне обратно.
В:
Елитът прави петрола да изглежда, че постоянно се възстановява, но всъщност го съхраняват. Ще съм благодарна да чуя мнението ви по този въпрос.
Candace Frieze
О:
Има обаче някои фракции (над марионетките), отговорни за неразбирането, което повечето имат по този въпрос и което изразихте с предположението, че ресурсите се изчерпват.
Записките имат някои грешки.
1. Ануннаките са господари от друга ера, тях вече ги няма и са заменени от други.
След 10 000-15 000 години (да, Земята ще бъде още жива) хората ще намерят текстове, описващи управляващите в тази ера и ще мислят, че те все още управляват в тяхната.
В основната си част тези текстове са вече написани.
2. Ако написаното в този текст беше вярно, това щеше да означава, че в този момент на Земята „звездните приятели” и ангелите биха се бунтували срещу Вселенския закон на единното съзнание... което е недостойно дори да се предположи (Аз също трябва да бъда много внимателен как да артикулирам това, така че да не попадна също в капана).
Човекът, написал това, трябва да го преправи, иначе ще постигне обратното на желаното и ще повлече със себе си много души, възприели това.
Отново, не приемайте човешка намеса между вас и Вселенското.
3. Битката е на персонално ниво, това означава, че само вие можете да го направите, не чакайте „спасители”.
В:
Моят единствен въпрос е: наистина ли е ТОЛКОВА просто? Няма да издавам това, което волно или неволно разкрихте... сега знам, че каквото казахте е истина: това не може да бъде казано, трябва да бъде открито.
Това ли е причината да има толкова много потайност? Не толкова защото тя е „само за елита”, а защото ако им бъде казана, вместо открита от самите тях, няма да имат никакъв шанс за бягство?
O:
Истината иска да бъде познавана от вас, това е крайната и основна нейна цел, тя ви приканя към това във всеки един момент от живота ви. Тя е „Под носа ви”. Последният въпрос има „да” за отговор. Ако сте я открили, благодарете на Вселенския закон, на никого/нищо друго. Пътешествието тъкмо започна, дълъг път. Може да се върна утре.


9/28/2005


Изявление на Посветения, който използва ново прокси: Test В: 1) Дали всичко това е тест, целящ да ни изпита дали имаме волята да продължим, или има сила, опитваща се да държи хората приспани? Сила, която не иска хората да бъдат „всичко, което могат да бъдат”? Ако е така, какъв е най-добрият начин да се справяме с това на практика?
О:
Свързано е с операциите, които извършва физическото ви тяло и което се бунтува всеки път, когато се изкачите по-високо спрямо тази реалност.
Физическото тяло има задачата да ви позволи да изпитате тази реалност и всеки път, когато търсите друга, то се съпротивлява.
Това е негова задача, така че уважението и нежното отношение към него е най-добрият вариант.
Всички същества ще съпровождат мислите ви и ще опитват да ги отклонят, отново това е тяхна задача, покажете уважение и това ще бъде забелязано от тях.
Никога не гледайте на тях като на зли или злонамерени, те просто реагират на вашите действия. Няма сила, която да не иска да бъдете такива, каквито наистина сте, обратното е вярно, но те също имат своите задължения, които трябва да изпълнят.
Това е свързано с материалната част от вас.
В:
Трябва ли да забравим всичко, което знаем? Трябва ли да изоставим собственото си Его и да възприемем изцяло различна парадигма? Това би било изключително трудно, след като ни е изграждало като личности през целия ни живот. Хмммммм...
О:
Съберете отново всичко, което сте знаели, омаловажете нещата, които са ви били казани, след като сте забравили миналото и се върнете.
В:
Какъв съвет бихте дали за отглеждането на дете на Земята?
О:
Аз нямам деца и няма да имам. Първото нещо, което прави бебето, след като се роди, е да заплаче. То прави това, защото душата е наясно в какво се е родила и е в състояние на отказ от приемане на реалността (По-осъзнати сте за това какво и кои сте, когато/веднага след като се родите, отколкото сега). Душата кара тялото да плаче, защото това е първият път, в който то се докосва до тази физическа реалност или защото осъзнава, че се е завърнала чрез инкарнация, проваляйки се в предишен живот (както е при болшинството). Душата сама по себе си не е тази, която плаче (тези функции са непознати за нея в оригиналната й форма), но импулсите, които подава на тялото, го карат да плаче.
То плаче „без причина” с дни, седмици, месеци, докато съзнанието не загуби силата си, било то по естествен начин или чрез влиянието на родителите, а в днешно време дори и вследствие на лекарства...
Това е моментът, в който човекът се ражда истински, след като забрави кой и откъде е, някои забравят по-бързо от други.
Този плач е различен от плача, който съществува няколко месеца по-късно. Успокоете ги по време на този критичен за съзнанието период и го накарайте да знае, че Единното съзнание го е дарило с шанса за завръщане към мястото, на което принадлежи.
Това ще им даде тласък и ще окаже влияние за остатъка от живота им, подсъзнателно.
Времето на раждането е предопределено (както и това на смъртта), заедно със средата, родителите, обстоятелствата около раждането, здравето и т.н... нищо не е случайно. Но по време на пубертета те се освобождават от определени връзки и ще бъдат изцяло отговорни за своите действия, имайки свободна воля да водят живота, който искат и определяйки неговото качество... те могат дори да определят начина, по който ще умрат чрез избора, който правят, но не могат да променят времето на смъртта.
Само няколко аспекта от техния живот ще бъде повлиян чрез инструментите, които родителите са им дали.
По-голямата част от живота на детето ще се базира на свободната воля, което няма да има почти нищо общо с родителите, те са важни само в първите 5-6 години от живота на детето, така че това е и периодът, в който можете да направите най-много добро за него.
Използвайте интуицията си (не инстинкта, това са 2 различни неща).
Когато станете родител, вие сте възнаградени със способности (важни за израстването на детето), които са липсвали преди това, доверявайте им се.
Всяко дете е различно, реагира по различен начин, но накарайте го да почувства, че има нещо повече от това, което преживява, че има Справедлив източник, от който всичко/всички произтича с определена причина, така един ден децата ви ще се завърнат, след като осъзнаят задачата си на Земята.
Не им казвайте това наведнъж, а през годините и не им казвайте повече от това. Ако е направено по правилния начин те ще започнат да го търсят през остатъка от живота си, което е и тяхната задача. Ако им го представите по натрапващ се начин (както правят религиозните), ще постигнете обратното.
Музикалните инструменти бяха спуснати в друга ера не без причина и тя не беше просто за да слушат хората това, което те свирят на тях.
Образование: първи метод за манипулация (изброих останалите).
Те ще бъдат манипулирани, но след пубертета ще имат важния шанс да заличат направеното до момента.
Те ще получават тези шансове и до края на живота си.
Не можете да спрете манипулацията, нито да предизвикате пробуждане, това зависи от детето и от начина, по който то отговаря на инструментите, които са му предоставени... Всемирният разум, воден от Вселенския закон, винаги е във връзка с детето ви, така че на него е предоставена възможността да се събуди във всеки един момент.
Зависи от него.
В:
Какво знаете за напреднала раса, хората от която (и някои все още са) са почитани като Богове? Разпознавате ли определени божества?
О:
Има само една раса в настоящето, няма друга специална такава, която да е над другите, хората бъркат различни материи и времена.
Единното съзнание е почитано като това, което вие наричате „Бог”.
Думата „Бог” е опорочен термин, тя предполага, че вие като човек бихте имали контрол над призовано по-висше същество (както по-рано, трябва да бъда внимателен как артикулирам, за да не попадна на свой ред в капана). Бих казал не я използвайте, но това е ваш избор с произтичащите от него последствия.
Единното съзнание има много проявления/еманации/характеристики, изразени в йерархия от същества, които имат различни задачи, но действат заедно.
Всички са нетленни/нематериални, въпреки че някои могат да използват телата си по различен начин, някои чрез понижаване на вибрационните си честоти, което е всъщност отделяне на своя образ от себе си; могат да се появяват в материалния свят.
Всички са почитани като част от Единното съзнание, което създава доброто.
Вие хората почитате някои хора като „богове”, били те „пророци”, „звезди”, спортисти, политици, актьори и т.н., което е отвратително.
В:
Какво ядете? Какъв е произходът на тази храна?
О:
Каквото природата осигурява директно. Имам оранжерия, която ме снабдява с определени плодове/зеленчуци, растящи от незаразени посеви. Имам някои здрави животни, които ме снабдяват с месо, яйца, мляко. Получавам водата си от подземен извор. За ваша информация, хляб може да бъде купуван от малки независими хлебарници, особено „чуждите”, които не използват същите съставки като местните, не са напълно лишени от тях, но все пак са по-добър вариант. Някои от храните/напитките, продавани в тези „чужди” магазини, ще са по-добри от тази, продавани в супермаркетите.
Това не е начинът, по който другите от семейството ми живеят, те имат „слуги”, които ги снабдяват с необходимото за тях чрез продукти от собствените им фабрики/ферми и т.н.
В:
Посветен, какво можете дами кажете за Никола Тесла? Смятате ли, че той успя/се провали в мисията си на Земята?
О:
Всичкото познание е спуснато, това на Тесла също, това не са негови оригинални идеи. Двама посветени му спуснаха знанието, знаейки би го използвал, за да придвижи плана (който тогава беше жив) за осъществяване на контрол над енергийните ресурси от определени кръвни линии и увеличаване на богатството им чрез „новите” технологии. Тесла ги направи публични за погрешни хора и приключи всичко. Умна личност, не толкова умен човек. Посветените трябва да бъдат бдителни заради такъв тип събития.
В:
Задават ли се някакви мащабни събития, които ще доведат до промяна в масовото съзнание и/или ще предефинират живота и начина на живот?
О:
Не, не по този начин.
Както споменах няколко пъти, това е на персонално ниво, което означава, че се осъвършенствате чрез инструментите, които са налични за вас, споменах няколко, доколкото ми е позволено. Може да има събитие, което да измени цивилизацията (случвало се е много пъти в миналото), но то няма да има нищо общо с това, което вие споменахте.
Вашата задача спрямо Единното съзнание и самите вас остава същият, без значение какво се случва. Не хабете енергия в чакане на събития, това само ще удължи престоя ви тук.
Ще добавя нещо, което може да прозвучи обратното на това, което казах, но четете внимателно: Когато масите са накарани да повярват в нещо негативно, те могат да създадат това, което не искат, както е случаят например с „Новия Световен Ред”, както хората го наричат.
Когато вярвате, че нещо се заформя, тогава то ще се заформи и теоретиците на конспирацията са основни играчи в помощ на това, бомбардирайки ви с „факти”, според които нещо се заформя.
Заявявайки, че те ви контролират все повече, им осигурявате пълен контрол. Така че хората, които се „пробуждат”, за това са тези, които го създават. Визуализацията работи и по този начин.
Но повтарям, дори ако тези неща се случат, вашата задача спрямо Единното съзнание и вас остава непроменена.
В:
Били ли са отношенията между съпрузите при „по-висшите същества” компрометирани? Разделят ли се пътищата на двама, когато единият се отклони от пътя, защото отхвърля задълженията си? Ако да, чия страна в спора заемате? Вашият Бог самостоятелен ли е?
О:
Отново, има объркване относно по-висшите същества и кръвните линии, били те кръвни линии или не.
Висшите същества и душите са различни същности.
По-висшите същества не се въплъщават в тела в тази ера (която продължава по-дълго, отколкото предполагате), те са нематериални, не преживяват този свят така, както ние.
Душите са материални, ние сме в това материално/физическо равнище и преживяваме неговите ниски честоти като реалност, въпреки че можем да се носим над него и да преживяваме и по¬ висшата реалност.
Ще говоря за това накратко; вие не сте в тялото, а го съдържате/обгръщате, докато се намирате в друго, невидимо тяло, съдържащо елементи, сходни с Душата (което сте вие).
Това невидимо тяло е обвързано с физическия план (много е важно за вас да разберете това) и се свързва с видимото тяло чрез енергии, предавани от невидимото тяло към мозъка, сърцето и определени точки в гръбнака, по този начин ние (като Души) можем да контролираме тялото и функциите му, преживявайки тази реалност.
Душите са двойствени, което означава, че вие сте и някъде другаде, очакващ 2-те ви души да бъдат съединени в друга реалност.
Някои кръвни линии отказват да изпълняват задачите си, точно както правят хора извън кръвните линии, страдайки от произтичащите последствия.
Много кръвни линии също не осъзнават нещата.
„Пукнатината” не е където си мислите, че е, тя е на персонално ниво, което означава у мен и у вас също. Аз съм от малцинство в моята фракция, което става все по-малобройно. Обясних защо думата „Бог” не е използвана заради нейните капани в значението. Единното съзнание е самостоятелно, чисто, Добро и определено това, което създава добро.
В:
Посветен. Да не би да казвате, че „старите” пътища са били базирани на истината и са били правилни? Трябва ли да ги търсим и следваме?
Да бъдем в хармония с „Майката” сред нещата, които трябва да търсим ли е? От какво Вселенският закон се интересува повече – от нашите сърца, или от нашите умове? Кое е по¬ - силно?
Ученията на Исус, свързани с любовта, важно послание, на което трябва да обърнем внимание ли са? По-силни ли сме от вас на колективно ниво? Дали сме закотвени тук заради нашата „греховна” природа или заради липсата на разбиране?
О:
Първите появи на знание са по-близо до истината, отколкото по-късните.
Мислете за вълните, образуващи се в езеро, когато хвърлите нещо вътре, колкото по-далече стигат те от мястото, толкова по-слаби са, накрая изчезват напълно. 4 000 години е относително скоро в тази ера. Грешни преводи, грешни интерпретации/прибавяния, както и заличавания; ще ви заблудят. Следователно търсете Вселенския Разум, който ще ви помогне да получите истините, а по-късно и директно да ги използвате.
Бъдете в хармония с всичко, което Вселенският закон ни предоставя, то е създадено, за да осъществи нашето завръщане, без да го интерпретираме с човешки термини. Вселенското съзнание Е, няма „заинтересованост”, „искане” и т.н., въпреки че неговите
еманации/проявления/характеристики може да действат съгласно него.
Ние нямаме разум, ние можем да си взаимодействаме с него, което би ни позволило да станем едно цяло с него. Да имате нещо означава да го притежавате, да го притежавате означава да го владеете или поне да го контролирате... ние не владеем Разума, нито го контролираме.
Повечето бъркат използването на интелекта с притежаването на Разум, докато интелектът е просто действие, което ни е дарено от Разума. Душата има различни същности, тя се състои от определени „части-обвивки”, въпреки че е едно създание.
Една от тях може да бъде наречена Сърцето, това, което се свързва с извора на Живота, който ни поддържа живи, предоставен от Единното съзнание чрез неговите еманации. Всяка същност е също толкова важна. Четете това бавно:
Любовта не трябва да се разбира в смисъла, който хората влагат, това е нейна изопачена версия.
Ученията на истинският Христос не са ученията на Исус от Назарет, въпреки че последният е възприел много от тях. Христос има различно име, но аз ще използвам този термин, защото това е, което е близко до хората.
Учението беше налице, откакто истинският Христос се разкри в друга ера. Исус от Назарет беше част от нашата ера. Има разлика в начина, по който посланията се разпространяват в християнството и той е порочен. Без появата на истинският Христос нямаше да знаем как да се завърнем към принципите Вселенския закон, който чрез силата на Всемирния разум ни позволява да се извисим и който ни беше разкрит от
истинския Христос. Къде сме, какво, кой, как, защо, кога, всичко е разкрито от него в съгласие с волята на Доброто съзнание и истинският Христос би трябвало да получи всичката почит.
Не, че има нужда от почитане, Висшите същества не се нуждаят от нас за нищо, докато сме представени в човешка форма, но това е начин да му покажете, че сте чувствителни към него.
Имате нужда от това разпознаване. Вселенското може да направи един човек по-силен във всеки аспект, отколкото всички останали взети заедно.
Това, което ми е позволено да кажа е, че сте все още тук заради недостатъчното разбиране на нещата от ваша страна. Не мислете в „Ние”, а в „Аз”. „Ние” ще дойде по-късно, в друга реалност.
В:
Ако „Христос” е дошъл от друга ера, защо се е провалил в мисията си?
О:
Внимавайте какво казвате, вредите си. Истинският Христос изпълни своя дълг напълно и успешно, сега е ваш ред. Ако се провалите, не винете Вселенския Закон. В земните измерения той е безукорен. Когато получите слънчево изгаряне, вините ли слънцето, което осигурява живота на Земята и отвъд нея, или вините себе си за това, че сте лежали часове на плажа, без да си осигурите защита?


Изявление на Посветения:


Това е, този пост ще ми бъде последен.


Това беше благодарение на Вселенския закон, който е над моята фамилия и над когото и да било на Земята и отвъд нея. Човечеството преминава през това, което е наредено от по-висши същества, разберете това. Има две нежелани от мен тенденции, за които разбрах, че ми се случват. Бих искал да остана по-дълго, въпреки че повечето области са вече покрити.
Отговорих максимално според това, което ми беше позволено, по най-простия начин, по който можах.
Имах причини да пиша бързо.
Ако изберете да:
Благодарите всеки ден на Доброто Съзнание, от което всяко нещо води началото си, за неговия Вселенски закон, предоставящ ви шанс за завръщане към първоначалното ви състояние, реалността, на която наистина принадлежите, нейната неизбежност засяга и оправдава всички корекции, които преживявате ежедневно.
Почитайте по-висшите същества, които действат в хармония с Вселенския закон на Единното съзнание, те са проявления/еманации на Единното съзнание, предоставящи целите на живота във всички части на Вселената, поддържайки ги и даряващи тези цели за ваше добро, направлявайки ви за тяхното изпълнение.
Когато се обръщате към Вселенското (прочетете отново), бъдете внимателни да се изразите добре, не пожелавайте, молете, казвайте, нареждайте, предлагайте, питайте... това са неуместни неща, просто се изразявайте и изпълнявайте задачата си.

Разберете въпросите, които повдигнах, докато ви отговарях, казах повече, отколкото прочетохте, работете над това.
Тук е моментът, в който Посветеният изчезна, 4 дни, 660 поста и 20000 + преглеждания на темата и всичко това без да бъде „затапен”.
Тази тема развълнува дълбоко много хора, това можеше да се види от постовете, на които Посветеният рядко отговаряше, така че те бяха оставени настрана, като Посветеният не беше заинтересуван по никакъв начин от комплименти, благодарности, обиди, омраза, страх.
Нормален човек щеше да ги парира, но Посветения беше фокусиран върху предоставянето на колкото е възможно повече информация, а не върху спорове.


Беше ли той истински посветен?
Беше ли измамник?
Защо напусна само след няколко дни, когато целта на един измамник би била привличане на вниманието и след това разпространение на дезинформация със седмици, месеци и по-дълго, както другите правят?


Както Посветения би казал,„Вие решавате!

Николай Николов

2 коментара:

  1. КЪМ НИКОЛАЙ: БИХТЕ ЛИ СПОДЕЛИЛ ВАШЕТО МНЕНИЕ ЗА ПОРЕДИЦАТА ,,Разкритията на един посветен в тайните на масонството ,, ? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.../

    ОтговорИзтриване
  2. ,,Когато масите са накарани да повярват в нещо негативно, те могат да създадат това, което не искат, както е случаят например с „Новия Световен Ред”, както хората го наричат.
    Когато вярвате, че нещо се заформя, тогава то ще се заформи "-време е да го коригираме,ако не е късно!

    ОтговорИзтриване