сряда, 12 февруари 2014 г.

Проекта КАМЕЛОТ. ИНТЕРВЮ С Д-Р ПИЙТ ПИТЪРСЪН - част 2


ЧАСТ 2 ОТ ИНТЕРВЮ НА ПРОЕКТ "КАМЕЛОТ" С Д-Р ПИЙТ ПИТЪРСЪН С МНОГО ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ СЪБИТИЯ И НАСТОЯЩИЯ СВЕТОВЕН РЕД.


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

3 коментара:

 1. ??????????????????

  Анонименсряда, 12 февруари 2014 г., 7:56:00 Гриинуич+2

  Ники,здравей,не се крият хората и не си правят реклама,аз пуснах двата откъса,затова и съм сложил кавички!
  Поразгледах сайта им и харесах начина им на работа,стига да не се окаже "кьор фишек".Време е НАРОДА да се организира и наистина да измете боклуците които се крият зад различни партии и партийки.
  Време е да БОЙКОТИРАМЕ инструментите им за ограбване и контрол върху здравето ни -примерно бойкот на KAUFLAND за седмица,после бойкот на друго и тн.
  А към ТЕБ имам въпрос: КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ЕРП-тата АКО В УРЕЧЕН ЧАС ВСИЧКИ клиенти на дадено ЕРП СПРЕМ КОНСУМАЦИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО?????
  МОЛЯ Теб или някой друг запознат с "материята" да даде отговор!

  БУРЛАК

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ерепето го боли оная работа дали ще консумираш или не, друг е въпроса за НЕК и електроенергийния системен оператор. Това са три различни компании пич.

   Изтриване
  2. ЕНЕРГОРАЗПРЕДЕЛИТЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ МОМЕНТАЛНО ОТ СТРАНАТА КАКТО ПОСТЪПИХА ПО-ДОСТОЙНИТЕ ОТ НАС АЛБАНЦИ. СМЕНИХА НИ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ С ТАКИВА, КОИТО ПРИТЕЖАВАТ БЕЗЖИЧНА И ЖИЧНА ИНТЕРНЕТ ВРЪЗКА И СА МАНИПУЛИРУЕМИ. ВМЕСТО РЕАЛЕН ЕДИН КИЛОВАТ МОГАТ ДА ОТЧЕТАТ 2, 5, 10 – ТОЛКОВА КОЛКОТО ЗАПОВЯДАТ НА ИДИОТА В ОФИСА/ А ТОЙ Е САМО ЕДИН И САМО ТОЙ ЗНАЕ/, С НАТИСКАНЕ НА ЕДНО КОПЧЕ НА КЛАВИАТУРАТА НА КОМПЮТЪРА. ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ СА ПО- ДОБРИ ОТ ВАШИТЕ ЛАПТОПИ. ПО ДОГОВОР ТРЯБВАШЕ ДА ИСКАТ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ НАС ЗА ДА НИ СМЕНЯТ ЕЛЕКТРОМЕРА. ДА ПИТАХА НЯКОЙ? МОЯТ БЕШЕ ЧИСТО НОВ И ТАРИРАН! НИКОЙ НЕ МЕ Е ПИТАЛ! ИМАМ ПЪЛНАТА СХЕМА НА ЕЛЕКТРОМЕРА ИЗПРАТЕНА МИ ОТ ПРИЯТЕЛ РАБОТЕЩ В ЗАВОДИТЕ ЗА ЕЛЕКТРОМЕРИ НА ЧЕЗ. ФУНКЦИИТЕ ИМ БЯХА УПОМЕНАТИ В САЙТА ИМ, НО СЛЕД КАТО ГИ ПУСНАХ В БЛОГА И СЕ ОБАДИХ ДО МАНИПУЛИРАНАТА БТВ, ГИ ИЗТРИХА! НО АЗ ГИ ИМАМ И В БЛОГА, НА СЪРВЪР, НА ХАРДДИСК, И НА ДРУГИТЕ ДВА НОСИТЕЛЯ, ТАКА, ЧЕ МОГАТ ДА МИ ГО ДУХАТ! ЗА МАНИПУЛАЦИЯТА РАЗБРАХА ВСИЧКИ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ МИНАЛАТА ГОДИНА. В ДОГОВОРА ИМ Е ЗАПИСАНО ДА ИМАТ ОСИГУРЕНА МИНИМУМ ПЕЧАЛБА ОТ 400 МИЛИОНА ЛЕМА ГОДИШНО, КОИТО ГИ ПРАЩАТ В ТЕХНИТЕ СТРАНИ. ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГОНИ И ДАДЕ НА СЪД КОНСУЛТАНТА ПАРИБА БАНК, КОЙТО ЗА ТАЗИ „КОНСУЛТАЦИЯ” ОТНЕСЕ МНОГО ПАРИ, ПАК ОТ НАС. ОТ ТОВА СПЕЧЕЛИХА ДОСТА КОМИСИОННИ ТЕЗИ КОИТО И ДО ДНЕС СА НА ВЛАСТ. ТАКА, ЧЕ ПОМИСЛЕТЕ КОГАТО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЕЗИ ВЪЛЦИ В ОВЧИ КОЖИ И НЕ ПЛЮЙТЕ ГЕЗИ КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ГИ СМЕНЯТ И ПРАТЯТ В ПЕНСИЯ И ПО -ТОЧНО В ЗАТВОРА. ВСЯКА ВТОРА ДУМА НА ТЕЗИ СТАРИТЕ КУРВИ И ПЕДЕРАСИ Е ИЗБОРИ. ТЕ СА НИЩО АКО НЕ СА В ПАРЛАМЕНТА. НАПИСАХ ЗА ТЯХ, ЗАЩОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ТРЪГНА ОТ ТЯХ И НЕ САМО ТОВА А ЦЯЛОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ. КАТО ПОЧНЕМ ОТ ЛУКАНОВ, И МИНЕМ ПРЕЗ СДС, ИВАН КОСТОВ, ПОСЛЕ ЦАРЯ И МЕГЛЕНА КУНЕВА И ДО СЕГА. ДА НЕ ВИ КАЗВАМ И ЗА ПРЕДАТЕЛЯ СТОЯН ГАНЕВ. МАЙ ГО ЗАБРАВИХТЕ…..

   Изтриване