вторник, 18 февруари 2014 г.

ПОВТОРЕНИЕТО Е МАЙКА НА ЗНАНИЕТО

Вече е време да се вземат някакви мерки за спиране на геноцида над европейските страни и затриването на нациите, но това зависи от всички хора - от вас! Гледайте и слушайте ако още не сте разбрали какво се случва......Съжалявам, че субтитрите  са  на руски език но има и английски, но не ми се превежда защото трябва да бръкна доста във филма което е трудно и вие като видите, ще разберете защо. А е и казано - който има желание ще разбере!
Ако трафикът се забави, просто върнете леко плъзгача назад и ще се навакса забавянето.Всичко зависи от интерната ви!

Дейвид Дюк
Николай Николов

9 коментара:

 1. Ники използвам темата за да благодаря на колегата препоръчал ни книгата на Людмил Леонидов "Очите на Бога".В момента я чета и съм приятно изненадан от стила и начина на поднасяне на информация.Надявам се и други да я харесат!
  Поздрави от един забързано-спящ "кибук" в чезнещата ни родина.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Очите на Бога: Историческо четиво за непредубедени

   Людмил Леонидов


   Внимание!
   Продуктът е спрян от продажба и не се очакват нови наличности в близко бъдеще.
   * Доставката се извъшва с куриер на адрес или с
   Български пощи, за повече информация щракнете тук.
   * Можете да платите книгата в брой при получаване.

   Продукт #18854
   Тип Книга
   Наличност
   Издателство Галик

   Корица Мека
   Страници 448
   ISBN 9789545820151

   Изтриване
  2. Нямаш проблеми приятелю! Не съм създал блога с комерсиална цел и се радвам на всички линкове и препоръки които давате! Желая ти всичко най добро! Успех!

   Изтриване
 2. http://www.youtube.com/watch?v=XRkhlSduiZc&feature=player_embedded#!

  Още Светлина по темата

  ОтговорИзтриване
 3. Виж какво сега Баце, то е ясно че продължаваш да тъпееш, ами вземи че ми напиши, че да ти дам задачи за домашно по аритметика.
  Иначе повторението е майка на знанието, но не и на разбирането.
  kirmar@mail.bg

  ОтговорИзтриване
 4. Това заглавие приятелю съм го дал защото същото нещо съм го публикувал преди година - две. Благодаря ти за "Признанието"! Не се вживявам в никаква роля и не търся признание. Просто споделям! Жив и здрав и сбъдване на твоите мечти! Приятен ден и година!!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Чела съм книгата Очите на бога преди 2 години, по препоръка на моя близка и позната на автора, работил в Разузнаването, което незнам сега кой отдел е. Книгата е интересна много, преди време се върнах към нея да я препрочитам. Разглежда българския нрав, по-точно продажничеството, разглежда Библията, различни фрагменти, за Моисей, за Содом и Гомор и други фрагменти, разглежда протоколите на ционските мъдреци, но пропуска някои протоколи. Намеква за значението на българите в библията. Автора те кара да му зададеш много въпроси, а отговорите ги знае той или хора от неговия кръг, които много знаят. Искам да кажа, че като я четеш, не получаваш достатъчно ясни отговори...

  ОтговорИзтриване
 6. Е такава книга с много въпроси и никакви отговори мога да напиша и аз...

  ОтговорИзтриване