петък, 7 февруари 2014 г.

КАКВО ПРАВИ С ОРГАНИЗМА НИ СОДАТА ЗА ХЛЯБ

Скъсах се да ви пиша за зеолита, ММС, йод, витамин В -3, В -12 и особено В – 17, мелатонина, содата за хляб /натриев хидроген карбонат/ и днес Ви вземам статия наготово за содата! Може да я намерите поне на три места в блога ми и с филми с разкази на Дейвид Айк. Открита е как действа през  1930 година! Сведения за нея дават Елена Балватская и Рьорих. Италианецът само се е добрал до това. Браво на него! Не съм чел това което пре-публикувам и корекции няма да правя! И знаете ли причината – ФАРМАЦЕФТИЧВАТА МАФИЯ!!!
УСПЕХ!Четете и мислете……… и си поддържайте имунната система и се пазете. Тя се справя, лекарствата само помагат, когато се е сринала. И спортувайте и ходете на чист въздух!
Един от тези, които открито тръгнаха против системата, е италианецът Тулио Симончини. Той бе оплют от всички страни и хвърлен в затвора, защото успешно е лекувал хора в последния стадий на рака. Престъплението му се е състояло в това, че той е разбрал, че злокачествените образувания са разраснала се гъба кандида (подобна на дрожди гъба, с паразитна природа, живееща в организма на здравите хора, чийто силен имунитет я държи под контрол, но при отслабването му, гъбата се разпространява по цялото тяло и води до образуването на злокачествени тумори.). Гъбичките и особено кандида живеят за сметка на тялото на стопанина. На този организъм, както и на всеки друг паразит, за да се възпроизведе, му е нужен приемник. Продуктите от жизнеността на кандидата отслабват имунната система и водят до това, човек да се чувства зле, както физически, така и психи-чески. Тулио Симончини счита, че традиционното тълкуване на природата на рака е изцяло неправилно. Сам специалист в онкологията и метаболичните нарушения, той е тръгнал против интелектуалния конформизъм на традиционната медицина, против традиционните методи за лечение на глобалната епидемия на рака. Симончини решил да отхвърли всичко, което е знаел за онкологията и да започне собствено независимо изследване. Открил, че всички видове рак се проявяват еднакво, независимо от това в какъв орган или каква тъкан се е образувал туморът. Всички злокачествени новообразувания са били с бял цвят. Той се замислил, на какво прилича раковото образувание. На гъбата кандида? Нима това, което традиционната медицина смята за неконтролируемо деление на клетките, е старти-ран от организма процес за защита от кандидозата? Ако се изходи от това предположение, то развитието на болестта протича по следния сценарий – гъбичката кандида, обикновено контролирана от силния имунитет, започва да се размножава в отслабналия организъм и образува собствена колония. Когато някой орган се заразява с кандидоза, имунитетът се опитва да го защити от чужди завоеватели. Имунните клетки построяват защитна бариера -точно това традиционната медицина нарича рак. Счита се, че разпространението на метастази в организма е нахлуване на злокачествените клетки в органите и тъканите. Но Симончини твърди, че метастазите са предизвикани от това, че гъбичката кандида се разхожда в организма. Тези гъбички могат да бъдат унищожени само от нормално функциониращ имунитет. Имунната система е ключът към оздравяването. . Имунитетът се подкопава с хранителните продукти, хранителните добавки, пестицидите и хербицидите, ваксините, електромагнитните и микровълнови технологии, фармацевтичните препарати, стресът от съвременния живот и т.н. Децата до 2 годишната си възраст получават около 25 ваксини. А в това време имунитетът само се формира. 
Когато Симончини разбрал, че ракът има гъбична природа, започнал да търси ефективен фунгицид. Тогава му станало ясно, че противогъбичните препарати не работят. Кандида мутира бързо и дотолкова се приспособява към препарата, че дори започва да се храни с него. Оставало само старото, проверено, евтино и достъпно средство срещу гъбичките – сода бикарбонат. Основна съставка на хранителната сода. Неизвестно защо, гъбичките не могат да се адаптират към натриевия бикарбонат. Пациентите на Симончини пият разтвор на содата или натриевия бикарбонат се вкарва непосредствено в тумора с помощта на приспособление, наподобяващо ендоскоп (дълга тръбичка, която използват за изследване на вътрешни органи). През 1983 г. Симончини лекувал италианец на име Генаро Сенгерма-но, на когото лекарите давали само няколко месеца живот, вследствие рак на дробовете. След кратко време този човек се излекувал изцяло. Ракът изчезнал. Окрилен от успеха и с други пациенти, Симончини представил данни на италианското министерство по здравеопазване, с надеждата, че ще започнат клинични изследвания, за да се провери, как работи метода му. Какво било удивлението му, когато италианското медицинско общество не само не разгледало изследванията му, но и го лишил от медицинския му лиценз заради лекуване на пациенти с неодобрени лекарства. Масмедиите започнаха кампания против Симончини, с подигравки към него и изливане на помия към неговия метод. И по спешност този талантлив лекар влиза за три години в затвора, заради това, „че е убивал пациентите си”. Симон-чини е обграден от всички страни. Авторитетите в медицината заявяват, че методът му за лекуване на онкологичните заболявания чрез сода бикарбонат е „налудничаво и опасно”. За щастие не им се отдава да изплашат Симончини. Той продължава работата си. Сега за него може да се чуе благодарение на интернет. Този лекар твори чудеса и лекува дори най-изоставените случаи в онкологията чрез простичкия и евтин натриев бикарбонат. В някои случаи процедурите продължават с месеци, в други (примерно при рак на гърдата) – само за няколко дни. Често Симончини просто казва по телефона или чрез електронната поща какво да правят хората. Дори лично не присъства при лечението и въпреки това резултатът винаги е над очакванията. 
Раковите клетки имат уникален биомаркер – ензимът CYP1B1. Ензимите са белтъци, които катализират химичните реакции. CYP1B1 променя химическата структура на веществата, наречени салвестрол, и които се съдържат в много плодове и зеленчуци. Химическа-та реакция превръща салвестрола в компонент, който убива раковите клетки. Ензимът CYP1B1 се изработва само в раковите клетки и реагира на салвестрола на плодовете и зеленчуците, като образува субстанция, убиваща само раковите клетки. Салвестролът е естествената защита, намираща се в плодовете и зеленчуците за борба с гъбичките. Колкото повече растението е нападнато от гъбично заболяване, толкова повече салвестрол съдържа то. Към такива плодове и зеленчуци се отнасят: ягодата, боровинката – черна и червена, малината, гроздето, черното и червено френско грозде, къпината, ябълките, прасковите, зелените зеленчуци (броколи и всякакъв вид зеле), артишока, червената и зелена чушка, авокадото, аспарагусът и патладжаните. Но агро- и фармацевтичните компании знаят за това. И ето какво предприемат – произвеждат химически фунгициди, които убиват гъбичките и спъват образуването на естествена защита (салвестрол) в растенията като отговор на гъбичното заболяване. Салвестрол съдържат само плодовете, които не са химически обработени с фунгициди. Най-разпространените фунгициди блокират изработването на CYP1B1. Затова, ако се храните с химически обработени плодове и зеленчуци, не получавате очакваният оздравителен ефект. 
А гъбичките започват да се размножават в организма, когато в човека възниква окислителен (оксидативен) стрес. Този стрес, за който говори Люк Монтание и който води до СПИН. Следователно всичко е в киселинно-алкалния баланс в организма. Ролята на содата и основата при защита здравето на хората и растенията – http://my.mail.ru/community/sila-v-trezvosti/1B65B2318E195689.html – 22 януари 2009 г.

КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛОЖИ СОДАТА? 
§             Профилактика и лечение на рак.
§             Лечение на алкохолизъм.
§             Отвикване от цигарите.
§             Лечение на всички видове наркомания и токсикомания.
§             Изчистване от олово, кадмий, живак, талий, барий, бисмут и други тежки метали в организма.
§             Извеждане на радиоактивните изотопи от организма, профилактика на радиоактивното заразяване.
§             Извличане и разтваряне на вредните натрупвания в ставите, гръбначния стълб, камъни в жлъчката и бъбреците, т.е. лечение на радикулитите, остеохондрозата, полиартрити-те, подаграта, ревматизма, бъбречно-каменната болест, жлъчните камъни, разтваряне камъчетата в черния дроб, жлъчните канали, стомаха и бъбреците.
§             Прочистване на организма за подсилване на вниманието, съсредоточеността, равновесието и растежа на неуравновесените деца.
§             Прочистване на организма от отрови, отработени при яд, злоба, ненавист, завист, съмнения, недоволства и други вредни чувства и мисли на човека (Границите на Агни Йога т.8, с.99-100)

СЪВРЕМЕННИ ИЗСЛЕДВАНИЯ 

В организма на човека, животните и растенията ролята на содата е да неутрализира киселините, да повишава алкалните резерви на организма, да поддържа киселинно-алкалния баланс. За човека показателят за киселинност рН в кръв-та трябва да е в рамките на 7.35-7.47. Ако е по-малък от 6.8 (много киселинна кръв, силна ацидоза), то настъпва смърт за организма (Голяма съветска енциклопедия, т.12, с.200). В днешно време повечето хора страдат от повишена киселинност в организма (ацидоза) с рН по-ниско от 7,35. при рН по-малко от 7.25 (силна ацидоза) трябва да се назначи алкализираща терапия – прием на сода от 5 до 40 г. в денонощие (Справочник на терапевта, 1973, с.450, 746). При натравяне с метанол, дозата за инжекция сода във вената достига 100 г (Справочник на терапевта, 1969 г., с.468). Причините за ацидозата се намират в храната, водата, въздуха, лекарствата и пестицидите. Голямото самоотравяне на хората с психически отрови става чрез страха, безпокойството, раздразнението, недоволството, завистта, злобата, ненавистта, които сега са много засилени благодарение на нарастващи-те вълни Космически Огън. При загубата на психическа енергия, бъбреците не могат да удържат високата концентрация на содата в кръвта, която се губи заедно с урината. Това е другата причина за ацидозата – загубата на психическа енергия, води до загубата на осно-ви (сода) За коригиране на ацидозата се назначават 3-5 г сода в денонощие (Машков-ский, М.Д. Лекарствени средства, 1985, т.2, с.113). Содата унищожава ацидозата, повишава алкалните резерви на организма, раздвижва киселинно-алкалния баланс към алкалната му страна (рН примерно с 1,45 и повече). В алкалния организъм се активизира водата, т.е. раз-падането й на йони Н+ и ОН- за сметка на аминните основи, аминокиселините, белтъците, ферментите, нуклеотидите на РНК и ДНК. В активираната вода, наситена с огнената енергия на организма, се подобряват всички биохимични процеси, ускорява се синтезът на белтък, по-бързо се обезвреждат отровите, по-активно работят ферментите и аминните витамини, по-добре действат аминните лекарства, които са с огнена природа и биологически активните вещества. За преработване на храната здравият организъм изработва силно алкални преработващи сокове. Храносмилането в дванадесетопръстника става в алкална среда под въздействието на сокове – панкреатичен, жлъчка, сок от брутенеровата жлеза и сок от лигавицата на дванадесетопръстника. Всички сокове имат висока алкалност (Голяма Медицинска енциклопедия, изд. 2, т.24, с.634). Панкреатичният сок има рН между 7,9 и 9,0. ферментите на този сок действат само в алкална среда. Жлъчката като норма има алкална реакция рН 7.50-8.50. Секретът на дебелото черво има силно алкална среда рН 8.9-9.0 (ГМЕ, изд.2, т.12 ст. Киселинно-алкален баланс, с.857). при силна ацидоза жлъчката става кисела рН 6.6-6.9 вместо нормалната рН 7.5-8.5. Това влошава храносмилането, което води до отравяне на организма с несмляните продукти, образуването на камъни в жлъчка-та, жлъчния мехур, червата и бъбреците. В киселата среда спокойно си живеят глистите: опистархоза, остриците, аскаридите, тениите. В алкалната среда те загиват. В киселинния организъм слюнката е кисела рН 5.7-6.7, което води до бавното рушене емайла на зъбите. В алкалният организъм и слюнката е алкална рН 7.2-7.9 (Справочник на терапевта, 1969, с.753) и зъбите не се рушат. За лечението на кариес трябва да се приема два пъти на ден сода (за да стане алкална слюнката). Содата неутрализира излишната киселина, повишава алкалните резерви на организма, прави урината алкална, което облекчава работата на бъбреците (съхранява психическа-та енергия), запазва глутаминовата аминокиселина, предотвратява отлагането на камъни в бъбреците. Забележителното свойство на содата е това, че нейният излишък лесно се отвежда от бъбреците като дава алкално свойство на урината (ГМЕ, изд.2, т.12 с.861). „Но тялото трябва дълго да се приучва към нея (М.О. ч.1, с.461), тъй като алкализирането на организма води до извеждане на голямо количество отрови (шлаки), натрупали се в организма през многото години киселинен живот. В алкална среда с активираната вода многократно нараства биохимическата активност на аминните витамини: В1 (тиамин, кокарбоксилаза), В4 (холин), В5 или РР (никониномид), В6 (пиридоксал), В12 (кобимамид). Витамините с огнена природа (М.О., ч.1 205) могат да се проявят изцяло само в алкална среда. В киселинната среда на отровения организъм, дори най-добрите растителни витамини, не могат да проявят най-добрите си качества (Бр., 13). „Мускус и горещо мляко със сода е добро предпазващо средство. Колкото хладното мляко не се съединява с тъканите, толкова пък горещото със сода прониква в центровете” (М.О. ч.1, п.58). Затова, за подобряване всмукването на содата от червата, тя се приема с горещо мляко. В червата содата реагира на аминокиселините на млякото, като образува алкални натриеви соли на аминокиселината, които по-лесно, отколкото содата, се всмукват в кръвта и повишават алкалните резерви на организма. Големите дози сода с вода не се всмукват и предизвикват разстройство, затова се ползва като слабително. За борба с аскаридите и остриците се приема аминната основа пиперазин, допълнени с клизми със сода (Машковский, М.Д, т.2 с.366-367). Содата се приема при натравяне с метанол, етилов спирт, формалдехид, малатион, трихлорфон, бял фосфор, фосфороводород, флуор, йод, живак и олово (Справочник на терапевта, 1969). Разтворът на содата, натриев хидроксид и амоняк се приемат за унищожаване (дегазация) на бойните отровни вещества (Кратка Химическа енцикопедия, т.1, с.1035). За отвикване от цигарите – изплакване на устата с гъст разтвор сода или омазване на устната кухина със смесена със слюнка сода– содата се слага на езика, разтваря се в слюнката и предизвиква отвращение към цигарите при пушене. Дозите са малки, за да не се нарушава храносмилането. Живата Етика за содата: В Учението за Живата Етика, записано от Елена Рьорих, нееднократно се говори за нуждата от прием на сода, за благотворното й влияние върху човешкия организъм. В писмо от 1 януари 1935 г. Е. Рьорих пише: ”Въобще Владиката настоятелно ни съветва да се научим да приемаме два пъти на ден сода. Това е изумително предпазно средство от много тежки заболявания, в частност и от рак” (писма на Елена Рьорих, т.3 с.74). На 4 януари 1935 – „Приемам я ежедневно, понякога при силно напрежение до осем пъти на ден по кафяна лъжичка. При това просто я изсипвам върху езика си и пия вода. Също действа забележително добре при всички простуди и напрежение на центровете, горещо, но не прекипяло мляко със сода” (Писма, т.3 с.75). „Добре е и на децата да се дава сода в горещо мляко” (П6, 20,1). 18 юли 1935 „После ви съветвам ежедневно да приемате по два пъти на ден сода бикарбонат. При болки под лъжичката (напрежение в слънчевия сплит) приема на сода е незаменимо. Изобщо, содата е най-благодетелното средство, тя предпазва от всевъзможни заболявания, започвайки от рака, но трябва да се научите да я приемате ежедневно без пропуски… Също при болки и парене в гърлото горещото мляко е незаменимо, но не прекипяло, а също и със сода. Обичайната пропорция е кафена лъжичка на чаша. Съветвайте всички за содата. Също следете жлъчката да не се обременява и червата да са чисти” (П, 18.06.35). Великият Учител съветва, ежедневно да се приема по два пъти сода от всички. „Правилно е като не забравяте значението на содата. Не без причина я наричат пепел от Божествения Огън. Тя е от тези широко приложими лекарства, които са изпратени за полза на цялото човечество. Трябва да се помни за содата не само при болест, но и при благополучие. Като връзка с огнените действия, тя е щит срещу тъмнината и разрушението. Трябва да приучвате тялото си към нея дълго. Всеки ден трябва да я приемате с вода или мляко и при приема трябва да я направлявате към нервните центрове. Така постепенно имунитетът може да се възстанови” (МО2, 461). „За отслабване на диабета се приема сода,… млякото със сода винаги е добро” (МО3, 536). „Явленията на преизпълване с психическа енергия предизвикват много симптоми, както в крайниците, така и в гърлото и стомаха. Содата е полезна за освобождаване от депресията, също и горещото мляко” (С, 88). „При раздразнение и вълнение ви съветвам мляко във всякакъв вид като про-тивоотрова. Содата укрепва действието на млякото” (С. 534). „При вълнение – преди всичко, недохранване и валериан, и разбира се мляко със сода” (С, 548), „Содата е полезна и смисълът й е толкова близък до огъня. Содовите полета са наричани пепелта на Великия Пожар. Така в древността хората са познавали особеностите на содата. Повърхността на Земята е покрита със сода за широка употреба” (МО3, 595) „Запекът се лекува по различни начини, но се пропуска най-простия и естествен, а именно – простата хранителна сода с горещо мляко. В този случай действа металът натрий. Содата е дадена за широка употреба на хората. Но те не знаят за това и често приемат вредни и разрушаващи лекарства” (ГАЙ11, 5151). „За обичайното прочистване на червата може да се добави редовен прием на питейна сода, която има способността да неутрализира много отрови…” (ГАЙ12, 147, М.А.Й.) На 1 юни 1936 г. Елена Рьорих пише: „Но содата получи повсеместно признание и сега по нея много са увлечени в Америка, където тя се приема едва ли не против всички болес-ти… Указанията са за прием два пъти на ден, също като при валериана, без да се пропуска ден. Содата предпазва от много заболявания, включително и рак” (Писма, т.3, с.147). „Това е изумително предпазно средство против много болести, в частност и рак. Чувала съм за случай на излекуване на дългогодишен открит рак чрез посипването му със сода. Когато си спомним, че содата е главната съставка на кръвта ни, то ще ни е лесно да разберем благотворното й действие. При огнени явления содата е незаменима” 

За дозите на приемане Елена Рьорих пише: 
Ако все още не сте приемали сода, то започнете с малки дози – по половин кафена лъжичка, два пъти на ден. Постепенно дозата може да се увеличи. Лично аз приемам дневно по 2-3 пълни кафени лъжички. При болки в слънчевия сплит и тежест в стомаха приемам много повече. Но винаги трябва да се започне от малки дози.
(Писма т.3 с.309 Содата трябва да се приема на гладно – 20-30 минути преди ядене (не трябва веднага след храна, ефектът може да е обратен) Започва се с малки дози – 1/4 чаена лъжичка, с постепенно увеличаване на дозата до ½ чаена лъжичка. Содата може да се разтвори в една чаша гореща преварена вода (горещо мляко) или да се приема в сух вид, изпита задължително с гореща вода или мляко (една чаша). Приема се от 2 до 3 пъти на ден.


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

18 коментара:

 1. А от къде да сме сигурни че обикновената сода бикарбонат, която консумираме не съдържа умишлено добавени съставки, които убиват или намаляват полезното действие на същата. Така, както знаем че храните, които купуваме не винаги са това което пише на етикета, освен ако не си ги произвеждаш в къщи. Та въпросът е: може ли да се произведе сода бикарбонат в домашни условия

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. СЪЕДИНЕНИЕТО Е ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНО, ЧЕ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ СИ СЪСИПЕ БИЗНЕСА ЗАРАДИ ПРОСТОТИЯ.......... ТОВА НА Е "МОНСАНТО" С РАНДЪП, Б-58 И ГМО. ТО ПО ТАЗИ ЛОГИКА НЕ ЯЖТЕ, СОЛ И ЗАХАР..........

   Изтриване
  2. Има и лечение с чиста дървесна пепел-тя също е силен натурален фунгицид и инсектицид.
   "
   Дървесна пепел

   Ако след приемането на картофен сок киселините не изчезнат изцяло, след хранене се взима по една чаена лъжичка обикновена дървесна пепел, разтворена в малко вода. Пепелта се залива с топла вода и се изпива заедно с нея. В случай, че не разполагате с дървесна пепел, може да използвате обикновени дървени въглища, най-добре е да бъдат от липа. Натрошете ги и ги разбъркайте с малко вода, овесени ядки или други житни култури. Така дървесната пепел се поглъща лесно и неутрализира киселините. Ако болният не желае да приема пепелта по описания начин, има и друг: дървесната пепел се залива с гореща вода, оставя се малко да кисне, прецежда се и се филтрира през марля. Така получената луга се изпива и киселините се неутрализират.

   източник: http://zdraventer.blogspot.com/2011/09/blog-post.html#ixzz2shaPj6cP

   Или както казва народа: "Тури му пепел",Но все пак внимавайте дори и с природните средства,и по възможност участвайте лично в добиването им,така ще избегнете излишни главоболия!

   Поздравления Ники!А сега те предизвиквам да постнеш нещо за едно чудно "буренче"-ТУЧЕНИЦАТА,нарочно не пускам линк.

   А ако си загрижен за здравето народно ще ти пратя по скайпа(стига да те открия там,а имейла ти го изгубих) още интересни материали,та да направиш поредица по темата :)))

   БУРЛАК


   Изтриване
 2. :Много българи при получаване на киселини в стомаха приемат сода за хляб.Бях чувала преди години ,че содата не помага ,а даже е вредна за стомаха.Сега чета нещо,което е коренно различно,Коя информация е вярната?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. А КАКВО ПРАВИ АЛМАГЕЛА?!, ПРОСТО НЕ СЕ ОТДЕЛЯ ВЪГЛЕРОДЕН ДВУОКИС А СОЛ, ТОЕСТ НЕ СЕ ОРИГВАТЕ И ТО САМО КОГАТО ИМАТЕ КИСЕЛИНИ В СТОМАХА. НА НЯКОЙ ДА СА МУ ИЗТЪНЕЛИ ЧЕРВАТА И СТОМАХА ОТ ИСТИНСКА ЛИМОНАДА?!. А МИТА ЗА ИЗТЪНЯВАНЕТО НА ЧЕРВАТА Е СЪЗДАДЕН ОЩЕ ЩОМ СА ОТКРИЛИ ТЕЗИ СВОЙСТВА НА СОДАТА - КАК ДА Я ПАТЕНТОВАТ, КАТО ПЕКАРСТВО КАТО С КАЛЦИЕВ КАРБОНАТ И ХИДРОГЕН КАРБОНАТ Е ПЪЛНО В ПРИРОДАТА?!!!! НЯМА ПАРИ, НЯМАТ ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА! ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО НА РАЗПАДА НА СВЕТА И ВОИНИТЕ - ПАРИТЕ И ТЪПИТЕ НО БОГАТИ МОШЕНИЦИ!!!!!!.

   Изтриване
  2. Сода бикарбонат трябва да се приема преди хранене ако ще се лекувате!!! А ако ще преяждате и после да търсите спасение в содата "файдата" е минимална!
   И както е писал Ники-СПОРТУВАЙТЕ,ОСТАВАЙТЕ без ДЪХ в парка ,на полето с мотиката ако щете,така ще затворите врички вратички за болестите.
   Не се СРАМУВАЙТЕ че потта ви тече,СТРАХУВАЙТЕ се да не остава вътре във ВАС!!!

   БУРЛАК

   Изтриване
  3. Скоро НИКИ,пусна материал за бирата,а тя както и хляба ви подготвят за "колонизиране" от ГЪБИТЕ.Причината е в термофилните дрожди! А СЕГА ДЕ какво да пием и какво да ядем :)))

   Изтриване
 3. Когато майчицата ми, Светлина на душата ѝ!, я изписваха от Онко-болницата, професорите препоръчаха ежедневно по една бира "ПИРИНСКО" и то В ЗЕЛЕНИ, СТЪКЛЕНИ ШИШЕНЦА!
  Когато попитах защо са тези детайли, нямаха време да ми обясняват, само ми подметнаха:
  - В тях продължава ферментацията дори и след отварянето на бутилката.
  ???

  ОтговорИзтриване
 4. Къде е този материал за бирата, може ли линк ?

  ОтговорИзтриване
 5. Като дете,си спомням,че родителите ми коментираха използването на сода бикарбонат за лекуване на киселини и имаше един момент в който казваха ,че част от нея не се разлага и дългата и консумация вреди.Но пък познавах старец ,който живя 90 год.и я пол
  зваше ежедневно!

  ОтговорИзтриване
 6. Отговори
  1. За содата не зная но ти препоръчвам запарка от корени глухарче и това:

   http://biopogled.com/%D1%82%D0%BE%D0%BF-15-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BC/

   А също и това:

   http://zdrave.rozali.com/netradicionna-medicina/p12931.html

   Естествено лечението задължително се съчетава с позитивни мисли :)))

   Изтриване
  2. Добавям за кефира-само от домашно мляко,купешкото е преминало обработка на ултра висока температура ,освен това е супер разредено и няма нищо полезно в него.

   Успех!

   Изтриване
 7. ДА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА ОПРЕДЕЛЯ КОЛКО БЪРЗО ЩЕ СТАРЕЕМ И ДАЛИ ЩЕ СМЕ БОЛНИ ИЛИ НЕ!

  ОтговорИзтриване
 8. Сода, Антибиотици, Алкохол, ХРАНА, всичко което надхвърля определена граница може да ни убие. Така че няма смисъл да генерализираме. Това не ни е от полза. А можем само да се замислим - някой има ли полза от това аз да пия сода ? Ще забогатее ли за сметка на здравето ми ? Уравнението е супер елементарно. Содата трябва да се пие само разтвореното във вода количество. Това което остава на дъното на чашата не трябва да се консумира. От тази неразтворена сода идват проблемите. Като профилактика 1 чаена лъжичка преди храна (30 мин) 3 пъти на ден. за 20 дни. Също помага и когато се разболяваме за да алкализираме тялото - или по скоро да намалим киселинноста му (щото ако сме алкални няма да се разболяваме)/ Успех

  ОтговорИзтриване
 9. Най- добре търсете содата в пречистен вид от аптеката! Използвам я повече от година...мисля,че вече завинаги забравих за хроничните ми гъбички Кандида, които лекувах с какви ли не лекарства в продължение на много години! Содата действа, но само на гладно!

  ОтговорИзтриване