вторник, 18 февруари 2014 г.

ПОВТОРЕНИЕТО Е МАЙКА НА ЗНАНИЕТО

Вече е време да се вземат някакви мерки за спиране на геноцида над европейските страни и затриването на нациите, но това зависи от всички хора - от вас! Гледайте и слушайте ако още не сте разбрали какво се случва......Съжалявам, че субтитрите  са  на руски език но има и английски, но не ми се превежда защото трябва да бръкна доста във филма което е трудно и вие като видите, ще разберете защо. А е и казано - който има желание ще разбере!
Ако трафикът се забави, просто върнете леко плъзгача назад и ще се навакса забавянето.Всичко зависи от интерната ви!





Дейвид Дюк
Николай Николов

10 коментара:

  1. Ники използвам темата за да благодаря на колегата препоръчал ни книгата на Людмил Леонидов "Очите на Бога".В момента я чета и съм приятно изненадан от стила и начина на поднасяне на информация.Надявам се и други да я харесат!
    Поздрави от един забързано-спящ "кибук" в чезнещата ни родина.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Очите на Бога: Историческо четиво за непредубедени

      Людмил Леонидов


      Внимание!
      Продуктът е спрян от продажба и не се очакват нови наличности в близко бъдеще.
      * Доставката се извъшва с куриер на адрес или с
      Български пощи, за повече информация щракнете тук.
      * Можете да платите книгата в брой при получаване.

      Продукт #18854
      Тип Книга
      Наличност
      Издателство Галик

      Корица Мека
      Страници 448
      ISBN 9789545820151

      Изтриване
    2. Нямаш проблеми приятелю! Не съм създал блога с комерсиална цел и се радвам на всички линкове и препоръки които давате! Желая ти всичко най добро! Успех!

      Изтриване
  2. http://www.youtube.com/watch?v=XRkhlSduiZc&feature=player_embedded#!

    Още Светлина по темата

    ОтговорИзтриване
  3. Виж какво сега Баце, то е ясно че продължаваш да тъпееш, ами вземи че ми напиши, че да ти дам задачи за домашно по аритметика.
    Иначе повторението е майка на знанието, но не и на разбирането.
    kirmar@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  4. Това заглавие приятелю съм го дал защото същото нещо съм го публикувал преди година - две. Благодаря ти за "Признанието"! Не се вживявам в никаква роля и не търся признание. Просто споделям! Жив и здрав и сбъдване на твоите мечти! Приятен ден и година!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Чела съм книгата Очите на бога преди 2 години, по препоръка на моя близка и позната на автора, работил в Разузнаването, което незнам сега кой отдел е. Книгата е интересна много, преди време се върнах към нея да я препрочитам. Разглежда българския нрав, по-точно продажничеството, разглежда Библията, различни фрагменти, за Моисей, за Содом и Гомор и други фрагменти, разглежда протоколите на ционските мъдреци, но пропуска някои протоколи. Намеква за значението на българите в библията. Автора те кара да му зададеш много въпроси, а отговорите ги знае той или хора от неговия кръг, които много знаят. Искам да кажа, че като я четеш, не получаваш достатъчно ясни отговори...

    ОтговорИзтриване
  6. Е такава книга с много въпроси и никакви отговори мога да напиша и аз...

    ОтговорИзтриване