сряда, 11 февруари 2015 г.

СТРАННИ НЕЩА: АНТАРКТИДА - 1 ДЕКЕМВРИ 2014 ГОДИНА


НЕОТДАВНА УЧЕНИТЕ В СВЕТА БЯХА ПОТРЕСЕНИ ОТ СЕНЗАЦИЯТА КОЯТО ПОСТАВЯ ПОД СЪМНЕНИЕ  ВСИЧКИТЕ СТАНДАРТНИ ПРЕДСТАВИ ЗА ТОВА КАКВО Е УСТРОЙСТВОТО НА НАШАТА ПЛАНЕТА. БРИТАНСКИ УЧЕНИ ПРОСЛУШАХА ЗЕМЯТА С ПОМОЩТА НА НАЙ - ДОБРИЯ ЗА СЕГА ДЪЛБОЧИНЕН СЕИЗМОГРАФ И СТИГНАХА ДО НЕВЕРОЯТНИЯТ ИЗВОД: ВЪТРЕШНОСТТА НА ЗЕМЯТА МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ АБСОЛЮТНО ПРАЗНА ТОЕСТ КУХА. НЕЩО ЗА КОЕТО СЕ ЗНАЕ ОТДАВНА И СЕ КРИЕ. В ПОЛЯРНИТЕ ЗОНИ СА ВХОДОВЕТЕ КЪМ ТОЗИ ПОДЗЕМЕН СВЯТ, КОЙТО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ ТОВА ДАЛИ ЩЕ ИМА СТУД, ОБЛАЦИ ИЛИ НАВОДНЕНИЯ, ИЛИ СЛЪНЧЕВИ ИЗРИГВАНИЯ И МЕТЕОРИТИ. ТЕЗИ, КОЙТО СА ЖИВЕЛИ ПРЕДИ НАС СА ОТКРИЛИ ТОВА И СА СЕ ЗАСЕЛИЛИ ТАМ. НЕ БЪРКАЙТЕ ТОВА С „ЗОНА 51”,  КЪДЕТО В ПОДЗЕМНИ ТУНЕЛИ ДОСТИГАЩИ ДО 50 НИВА ЖИВЕЕ ЦИВИЛИЗАЦИЯ, ПО - РАЗВИТА ОТ НАС,  И ДАВАТ ТЕХНОЛОГИИ НА ЗЛОДЕИТЕ ОТ НАШИЯ СВЯТ.  РЕЗУЛТАТИТЕ ГИ ВЗИЖДАТЕ И ЧУВАТЕ ВСЕКИ ДЕН.  ВЪПРЕКИ ТОВА, ТЕ СА ПО - РАЗВИТИ И УМНИ ОТ НАС И  ЗНАЯТ ЗА КАКВО ИЗПОЛЗВАТ ЧОВЕШКАТА ЛАКОМИЯ.  АЗ СПИРАМ МОИТЕ КОМЕНТАРИ ДО ТУК,  А ВИЕ ГЛЕДАЙТЕ  БЕЛИМ ВИ СВЕТНЕ КАКВО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ОТ 2009 ГОДИНА НАСАМ.  СЛАВА БОГУ, ЧЕ СЕ ПОЯВИХА ХОРА ПО - СМЕЛИ ОТ МЕН! МЕЖДУ ДРУГОТО ТАКА СА УСТРОЕНИ И ЛУНАТА И МАРС, И ФОБОС И ДЕЙМОС.  МОЖЕ БИ И ДРУГИТЕ ПЛАНЕТИ?  НО АЗ ПОНЕ ТОВА НЕ ЗНАМ,  ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ НЯМАМ ИНФОРМАЦИЯ ОТ КАКТО НАСТЪПИ ФАЛШИВАТА „ДЕМОкрация” КОЯТО СИ Е ЧИСТ ГЕНОЦИД. ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ, И СЛУШАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

2 коментара:

 1. Здравей Ники,отдели внимание на това:
  "Всички улици в центъра са павирани. Открити са дванадесет нови училища, две болници и бани по кварталите. Пуснати са няколко градски автобусни линии, разширява се трамвайната мрежа, а през 1941 г. потегля и първият тролей към Горна баня.
  „София! Настояща Европа! Трамваи, автобуси, телефонни автомати, улична настилка, която мога да нарека най-чистата в света”, описва града германски журналист.
  Мислейки за бъдещето на столицата, Иван Иванов подготвя и строителството на язовир „Бели Искър”, който естествено продължава идеята за Рилския водопровод – столичани да пият най-хубавата и евтина вода."

  от тук : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.900768053286885.1073741884.185781174785580&type=3

  Няма нужда от коментар,но все пак да си го изплюя -Срамувам се от болшинството наши сънародници които вместо "Аз съм българче" рецитират "долно племе сме туй българите"...........и хващат по чужбинско защото нямат куража да се вдигнат и да изгонят юдохазарските .ИНВЕСТИТОРИ и ДУШЕГУБЦИ и техните слуги !!!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Ей това ми харесва,че все още има истински българи тук в България! И докато ни има шансът България да пребъде все още съществува!!!

  ОтговорИзтриване