четвъртък, 19 февруари 2015 г.

КАКВО Е ООН?! Хайде да видим!

На масонския конгрес в Париж от 28 до 30 юни 1917 год. са обсъдени и приети тезите за съюз на народите. Това е родилният час на създадения през 1919 г. „Женевски народен съюз“.
От него през 1945 г. в Сан Франциско възниква ООН. Тя е институция, създадена от Илюминатите, представляваща най-голямата масонска ложа в света, в която всички световни нации трябва да се обединят.Нейните мъже в сянка са субектите,организирали войните през последните два века и по ирония на съдбата днес хората на Земята се молят ООН да реши проблемите с войните. За обществеността ООН е добрият приятел, който „ще вземе нещата в свои ръце“. На учредяването и от страна на американската делегация присъстват най-малко 47 членове на CFR, между които е и Рокфелер. Емблемата на ООН е категоричен масонски символ и сега ще го сравним с американския държавен печат.

Глобусът на ООН и кръглата форма на американския държавен печат с надпис Annuit Coeptis („нашето дело е увенчано с успех“) и отдолу Novus Ordo Seclorum („Нов световен ред“) сочат целта за Световното господство.
-33-те сектора, очертани от градусите на глобуса, и 33-те камъка на пирамидата изобразяват 33-те степени на „Шотландския масонски ритуал“.
-13-те класа от двете страни на глобуса,13-те нива на пирамидата и 13-те букви на Annuit Coepis/нещо ги скриха/ показват еврейското щастливо число — 13. 13 е най-важното число на масоните и има различни значения. Исус е имал 12 апостола и самият той е тринайстият. В Кабалата, номерологията и тринадесетата карта Таро „Смъртта“ — числото 13 означава трансформация, алхимия, прераждане, Феникса, който се възражда от пепелта, знанието на тайните и съответно: способността за материализация и де материализация, способност да се сътворява от етера (което Исус, Сен Жермен, Буда, Хермес Триеметист, Рамта и много други владеят, например да се създава хляб от „нищото“ (етера); т.н. „философски камък“). И накрая, от горната страна на американския печат имаме Феникса, който осмисля числото 13, трансформацията. На всяко крило той има по 13 пера, с десния си крак стиска 13 стрели, с левия — клон с 13 листа. Над него пише E Pluribus Unum („От многото — едно“) с 13 букви, над него с Давидовата звезда от 13 други звезди, а на знамето има 13 ленти, които са символизират 13-те първоначални щати — създателки.
Емблемата на бензиностанциите на RWE(електро заводи Рейн — Вестфалия) е обърната пирамида с 13 ленти. В САЩ друга бензиностанция е бензиностанцията „76“. 7 + 6 = 13. За това има стотици примери. Някой път се загледайте във фирмените символи, и продуктите, в телевизионните реклами, държавните гербове и знамена…
Същото важи и за най-големия масонски концерн на Америка Procter & Gamble. Името има 13 букви и емблемата на фирмата е един от най-старите масонски символи: кръг с мъж, с брада и 13 звезди пред него. Тук може би ще ви е интересно да си спомним какво каза генералният директор на Procter & Gamble в The Phil TV-Show през октомври 1984 г. в Уисконсин:
Аз сключих договор със сатаната! В замяна на икономическия растеж му обещах душата си…“

Всички тези организации спадат към най-популярните капиталови, икономически и политически организации, които работят за Единното световно правителство.
Един от кръговете с голямо значение, на който не обърнахме голямо внимание, е ИМПЕРИЯТА РОКФЕЛЕР. Той преследва същата цел. Империята Рокфелер е основният финансов източник зад CFR, Тристранната комисия и Римския клуб.
Сигурно Ви прави впечатление, че имената постоянно се повтарят. Би било интересно, ако имахме списък с членовете на „Съвета на 33-те“ и съответно на „Съвета на 13-те“, но ние вече знаем тяхната цел и начина, по който тя ще бъде постигната.

Пред Финкенщед, Джон Тод споделя:

Ако бяхме попитали някой висш жрец коя е най-силната вещица в света, сигурно щяхме да чуем: Рут Картър Стейпълтън, сестрата на бившия американски президент Джими Картър. Не знаем дали Джими Картър е масон. Ако някой в САЩ е политик, той обикновено е и масон, защото по правило това е начинът да се влезе в кръговете на политиката. След Уилсън, държавен глава по време на Първата световна война, няма нито един президент, който да не е член на Илюмиантите, с изключение на Айзенхауер, но той е контролиран от тях. На Земята има около 5000 души, които ги познават добре. За тях (Илюминатите) работят милиони хора. При масоните нещата са почти идентични. Само посветените рицари в 33-та степен на Шотландския ритуал имат познание. Останалите — не. На Илюминатите принадлежи всяка световна петролна компания, всички големи спедиторски фирми в САЩ и 90% от хипермаркетите. Всички електрически компютърни каси в САЩ са свързани с голям компютър в Далас (Тексас), наричан The Beast (звяра). Той, от своя страна е свързан с два компютъра в Брюксел и Амстердам, които също се казват The Beast.“

Стига толкова за сега.......

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.