понеделник, 9 февруари 2015 г.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА КУПОНА НА “HAARP” ВЕЧЕ И БЪЛГАРИЯ - РИМЕЙК

ЕТО ВИ НЕЩО КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ НА 26.05.2012. КАЖЕТЕ МИ СЕГА ПОЧВА ЛИ ДА ВИ СТАВА ЯСНО КАКВО ИСКАХ ДА ВИ КАЖА? ОРИГИНАЛЪТ ЕДНО КЪМ ЕДНО Е ТУК - ЦЪК! ПРОСТО ВИ ГО КАЗВАМ АКО НЕ ВЯРВАТЕ......  АААА...,  ЕТО ГО  И ТУК - ЦЪК!


Забавлява ли се някой на 22.05.2012г. по време земетресението в България?!
В интересни времена живеем - няма спор. Валутни кризи и земетресения. Герои-премиери и бедстващ народ. Страх и паника. Шок и ужас. Но някои хора казват, че няма случайности в този живот.
Наблюдавам небето и си мисля днес няма ли пак да вали като вече всеки ден от последния месец ?
Няма как да не забележим, че климатът се променя – облаците със странна форма по небето, градушките и наводненията особено осезаемо зачестиха последните няколко години. Усеща го всеки, който е близо до природата. Усещат го и селяните, които никога не са чували за “HAARP” и вероятно никога няма да чуят, но знаят, че нещо зло се случва. Днес го усетиха и гражданите...
Преди време един приятел сподели нещо. Някакъв измамник по евро фондовете го агитирал да правят проект за ранно известяване на природни бедствия. Това беше преди 7-8 години, когато темата за “HAARP” едвам прохождаше. А оня едва ли беше чувал за нея, но знаеше, че „ЕС” ще дават милиони по такива проекти. Тогава се смеехме на зелките от Брюксел откъде знаят, че природата ще започне да полудява, че пък и да отпускат милиони за системи за ранно предизвестяване. Сега вече не се смея, сега вече се плаша. Плаша се от човешката глупост и арогантност, изразени в мисълта, че можеш да контролираш природата и да си играеш на бог. Много от вас са усетили макар и несъзнателно такъв страх в 3:00 часа тази нощ (22.05.2012г.). Децата с кибрит по света станаха много, а децата с окултни познания и лоши помисли още повече.
Кога се случи на нощното земетресение? - точно в 3 часа след 21.05.2012г., когато Луната беше във фаза Новолуние. Това е времето, когато депресията и потискането на емоциите са  на най-високо ниво. Колективното съзнание и съпротивителните сили на човечеството са най-слаби. Малко след като започнахме да излизаме от тази фаза, в апогея на нощта – 3 след полунощ, когато се счита, че злите сили са най-могъщи ни удари и трусът. Освен това от езически времена май е считан за месец на вещиците и даващ окултни възможности за поставяне на нови начала. Ще се учудите, ако проверите датите 21/22 май в „Гугъл” през последните години – има много природни катаклизми точно на този ден.
Може би са само съвпадения, а може на върха на пирамидата шепа болни мозъци да си играят на Съдбата, като ръководят действията си от движението на небесните тела, спазвайки херметичния принцип „Каквото горе, такова и долу”.
Честно казано и аз не съм сигурен, но съвпаденията взеха все повече да зачестяват с наближаването на широко рекламираната 2012г.! Какво ли още ни готвят „отгоре”?
Това само е кратката да я наречем блиц версията на това което искам да ви кажа.

Николай Николов 

Няма коментари:

Публикуване на коментар