сряда, 11 февруари 2015 г.

ВИЖТЕ НЯКОЛКО ЗАКОНА НА ФИЗИКАТА И НЕЩА КОИТО НЕ СТЕ И ПОДОЗИРАЛИ


ЩЕ ВИ ПОКАЖА НЯКОИ НЕЩА КОИТО СЕ ЗАМАЗВАТ И ДАЖЕ СПРЯХА ДА ГИ ПРЕПОДАВАТ. И ТОВА СА НОРМАЛНИ ФИЗИЧНИ ЗАКОНИ?! ДА ЗАПОЧНЕМ С ЗАБАВЛЕНИЕ:

ТОВА НЕ Е МАГИЯ, Е МЕТАЛА ГАЛИЙ.

    

СЕГА ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА КОГАТО ПУСНЕМ СИЛЕН НЕОДИМОВ МАГНИТ ПРЕЗ МЕДЕНА ТРЪБА. ТУК ИМАМЕ ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО  И СЪОТВЕТНО СЕ ГЕНЕРИРА СИЛНО МАГНИТНО ПОЛЕ, И  МЕДНАТА ТРЪБА /ПРЪСТЕН/ Е ДЕБЕЛ ПОРАДИ МНОГО ТО АМПЕРИ (СИЛА НА ТОКА).
ЩЕ ВИДИТЕ РАЗТОПЯВАНЕ НА МЕТАЛ КОЙТО СЕ ДЪРЖИ В ЛЕВИТАЦИЯ ОТ МАГНИТНО ПОЛЕ И ПОСЛЕ СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСА ЗАЩО НЕ СЕ ИЗГРАЖДАТ ТЕРМОЯДРЕНИ ЦЕНТРАЛИ, КОИТО ПОВТАРЯТ СЛЪНЦЕТО В МАЛЪК МАЩАБ И ЕДИНСТВЕНИЯ ПРОБЛЕМ БЕШЕ ДА СЕ ДЪРЖИ ПЛАЗМАТА ОТ ДОПИР С МАТЕРИАЛИ, ЗАЩОТО НЯМА ТАКЪВ КОИТО ДА ИЗДЪРЖА НА ТАЗИ ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА. ДА НО НА МАГНИТНОТО ПОЛЕ - НЕ МУ ПУКА! ИСКАМ ДА ВИ КАЖЕ, ЧЕ ПРИ ТОЗИ ПРОЦЕС ВОДОРОДА СЕ ПРЕВРЪЩА В ХЕЛИЙ И НЯМА РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ. НИТО ХЕЛИЯ НИТО ВОДОРОДА СА РАДИОАКТИВНИ!!! ТУК ЩЕ ВИ НАПОМНЯ И ЗА РАЗРАБОТКАТА В СССР НА ТАЗИ СИСТЕМА НА ЯДРЕН СИНТЕЗ, КОЯТО СЕ НАРИЧА "ТОКАМАК", И  БЕ СПРЯНА ПОД НАТИСКА НА СВЕТОВНИЯ "елит", КОЙТО СПРЯ И РАЗВИТИЕТО И НА НАС.  ПРИЧИНАТА Е, ЧЕ ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО ЩЕ СТРУВА ЕДНА СТОТИНКА А НЕ 20! ТОЕСТ "ЕЛИТА"  НЯМА ДА Е ЕЛИТ!  ПИСАЛ СЪМ ЗА ТОВА ТУК! ИМАШЕ ПРОЕКТ И НАД СТУДЕНИТЕ РАЙОНИ ДА СЕ ИЗВЕДЕ МАЛКО "СЛЪНЦЕ". СПОМНЯТЕ ЛИ СИ?! А И БЕЗ НЕГО ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО ЩЕШЕ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА. СХВАЩАТЕ ЛИ ЗАЩО ВИ НАПИСАХ ЗА МАТРИЦАТА В КОЯТО НИ НАБУТВАТ ТЕЗИ СЪЩЕСТВА, КОИТО НЕ МОГА ДА НАРЕКА ХОРА, ЗАЩОТО ТЕ СЕ КЛАНЯТ НА ЕДИН БОГ - ПАРИТЕ,  БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЕТО СА "ВЕЛИКИ" И "ЕЛИТ", А СА ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!


 ЩЕ ВИ ПУСНА ФИЛМ С ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА НИСКАТА ЗВУКОВА ЧЕСТОТА ВЪРХУ ВОДАТА. ТЯ РАЗРУШАВА НЕЙНАТА СТРУКТУРА И ТОВА Е ЗАЛОЖЕНО В МАСОВИТЕ ПСИХОЗИ,  А И ПРИ ПО-РАДИКАЛНИ МЕТОДИ В ТОКА НАРЕЧЕНОТО ЗВУКОВО ОРЪЖИЕ! ВИЖДАТЕ ЛИ КОЛКО Е ПРОСТО?! И ЗНАЙТЕ, ЧЕ МОЕТО И ВАШИТЕ ТЕЛА СА ИЗГРАДЕНИ ОТ 70-80 ПРОЦЕНТА ВОДА. ЩЕ ВИ ПРИПОМНЯ КАК САЩ И НАТО ИЗПОЛЗВАХА ТОВА ОРЪЖИЕ В ИРАК, КОГАТО ИРАКСКИТЕ ВОЙНИЦИ ПЕЕХА И СЕ ПРЕГРЪЩАХА А САЩ ГИ ЗАСТРЕЛВАХА....... А КОГАТО ВЪРВИ ФИЛМА ВИЖТЕ КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА МЕЖДУ 7 И 10 СЕКУНДА! а и на 19 го има. ПРОСТО СПРЕТЕ КЛИПА НА 19 СЕКУНДА......  АКО НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ЗА КНИГАТА АллатРа то вижте ТУК! ИМА и линк за изтегляне.....

А СЕГА УЛТРАЗВУК И ПОВЕДЕНИЕТО НА ЗАХАРТА. ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, ЧЕ ВСЕКИ ВИРУС МОЖЕ ДА БЪДЕ УБИТ ПРИ ОПРЕДЕЛЕНА ЧЕСТОТА НА ЗВУКА. ДА СТЕ ЧЕЛИ НЯКЪДЕ ДА ГО ПРИЛАГАТ?! НАПРИМЕР ПРИ ГРИПА... А ЗАЩО НЕ ГО ПРИЛИТАТ? - ПОМИСЛЕТЕ! ВИЖТЕ ШЕСТ УДИВИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА "ОСПОРВАЩИ" ЗАКОНИТЕ НА ФИЗИКАТА. ЩЕ ВИ ПОКАЖА ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ КАК МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ТОК ОТ КАРТОФИ......ЕТО КАК ДА ЗАПАЛИТЕ ОГЪН ОТ КАРТОФ И ПАСТА ЗА ЗЪБИ.СТИГА ЗА ДНЕС! С ПО - СЕРИОЗНИТЕ НЕЩА!  ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ УТРЕ.  А Я МИ КАЖЕТЕ ПАК,  ЧЕ РУСНАЦИТЕ И НИЕ СМЕ БИЛИ ПРОСТИ?! ТОВА НИ НАСАЖДА ЦЯЛ СВЯТ ЗАЕДНО С НАШИТЕ ПРОДАЖНИ  "УПРАВЛЯВАЩИ", МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ, ВСЪЩНОСТ - КРАДЦИ........ ЖАЛКО!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.