вторник, 7 юли 2015 г.

ИСТИНАТА ЗА ТАЙНАТА СКРИТА ОКОЛО ЕГИПЕТСКИТЕ ПИРАМИДИ


Съществува един документ: Изумрудените таблици на бога Тот”.
За тези таблици е написано много. Ще Ви приведа един цитат: /преводът е мой за което се извинявам/.
Сега ще ти съобщя знамение, по - древно, даже от мисълта на твоята раса. Знай, ти, че ние сме Велика раса имала и имаща знания, който са много повече от човешките. Мъдростта ние получихме от раси родени от звездите - мъдрост и знания на много превъзхождащи човешките. Долу при нас са слизали майстори на мъдростта, също много повече превъзхождащи нас, както аз теб. Записвай ти сега докато ти давам мъдрост. Използвай това и ще бъдеш свободен.
Знай ти, че с 
пирамидите създадох Ключове, които ще ти покажат пътя в живота. Да, рисувай, ти, линия от големия образ създаден от мен, към върха на пирамидата построена като порта. Рисувай ти от другата пирамида но в същото направление и ъгъл. Копай там и търси това, което съм скрил. Там ще намериш подземен вход където има тайни скрити още преди вие да станете хора.”



Тук, точно ни е показано положението на оставеното ни наследство”, къде и на каква дълбочина.
И още един важен въпрос.
Ако намерим „наследството”, то трябва ли да го отваряме? Няма ли да отворим приготвената за нас кутия на Пандора? Древногръцкият мит звучи за нас като предупреждение। Когато Пандора отворила съда, връчен и от боговете, в който били заключени всички човешки пороци и нещастия, по земята се разпространили болести и бедствия. Само надеждата останала тъй като Пандора затворила капака. Така хората били лишени даже от надежда за по добър живот.

Може всичко да е съобразено с неимоверното любопитство на хората? Трябва да помним!!  Тук ние имаме работа с далеч по развита цивилизация. Затова трябва добре да си отговорим на някои въпроси. Къде са се дянали тези умници? А ние сме оцелели, защо?

Стрелките на часовника в Гиза са спрели в момент на ужасна катастрофа, в момента на гибелта на велика цивилизация.
това ще стне и с нашата, зашото или е циклечно или сме най - големите и"умни" изроди сред фауната на Земятя!

ХАЙДЕ ДА ХОДИМ ТАМ!.....  НО   ЩЕ НИ ПУСНАТ ЛИ ИДИОТИТЕ?!   -  МИСЛЯ, ЧЕ НЕ!

Николай Николов

2 коментара:

  1. Предполагам, че местата с пирамидите са с повишена енергетика (има и защо!), но мисля, че зависи и е индивидуално и от енергийното състояние на всеки отделен човек. Това наследство е предоставено и оставено на цялото земно човечество и ми се струва, че никой няма право да ограничава достъпът до тях! Ако е трудно и невъзможно, то в България, а и по света има и други подобни кътчета, които бликат от "земна" енергия. Въобще изобщо е хубаво да бъдем в пряка връзка и постоянно със земята и природата, не случайно сме откъснати и отделени от тях! Доказано е, а и усещаме, че средата на живот не е тази, в която сме натикани... Всеки да се стреми да направи нещо по въпроса, надявам се, че непременно ще усети разликата. С най-добри пожелания!

    ОтговорИзтриване
  2. Мен лично не ме привличат никак тези пирамиди. Много са студени - безжизнени някак си. :)

    ОтговорИзтриване