петък, 4 декември 2009 г.

Конвертора за свободна енергия на инж. Ханс Кьолер използван при летящите чинии на третия райх

Ханс Кьолер е изобретил устройство, което той нарича конвертор на енергията на гравитационното поле.


Устройството се състои от шест постоянни магнити свързани така, че самите магнити са част от електрическа верига (на фиг.). На всеки от магнитите са навити бобини. Тези бобини са разположени в шестоъгълник (фиг.б). Веригата включва два кондензатора, ключ и два соленоида, поставени един в друг. Старта на устройство се извършва чрез пресичане на пътя на магнитните бобини и соленоида. Максималната стойност, на полученото напрежение е 12V. За товар служат три лампи с нажежаема жичка. Резултатите от тестовете показват, че мощността консумирана от товара е няколко пъти по-висока от мощността консумирана за задвижване на устройство от батерията. Последната възлиза на 1,7 W, а консумацията на товара е около 8 W. Проф. М. Колос, който е ръководил опитите с устройството на Кьолер подчертава, че тока в консуматорите е до12 пъти повече от този консумиран от батериите. В заключение, проф. М. Колос пише: "Единственото предположение, което можем да направим е, че източника на допълнителната енергия се явява магнитната система.







Николай Николов

От Интернет...

6 коментара:

  1. mnogo ama mnogo ste dale4 ot istenata nai nai prostoto obqsnenie dadena sila v atmosverata tq namalqva a silata v vakuma se ovili4ava i raste !!! ei_ji@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  2. Аз давам само кратка информация и повод за размисъл! Не съм посочил основни принципи. Този който си го знае, си го знае, а този който се интересува, ще научи каквото трябва!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря за комплимента, анонимен! Аз съм много далеч от истината, защото не се занимавам с това. Ако бях близо, то нямаше да пиша!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен, Вие от Разград явно сте много умни, защото като гледам ползваш и Firefox 3.5.9.
    Дано сте толкова и културни!

    ОтговорИзтриване
  5. Извинявай, разградско... Направих те жител на Разград.

    ОтговорИзтриване
  6. Хубава статия, за което благодаря! Що се отнася до принципа на това устройство, както и на Капанадзе генератора, ТПУ на Стивън Марк, Тестатика на пол Бауман, МЕГ на Том Берден и още, които няма да споменавам. Всички те работят на един принцип! Различни са по устройство, но използват една и съща енергия, която добиват чрез внасяне на смущение в етера! Тайната се крие в разбирането на структурата на пространството и основното състояние на материята. Всичко което ви пиша е потвърдено с експерименти в нашата лаборатория! Който иска да научи тайната на Zero Point Energy нека не си пълни главата с хиляди различни хипотези, а да се съсредоточи в една доказана теория за структурата на пространството и енергиите в него. А именно теорията BSM-SG на Stoyan Sarg. Там пише всичко което трябва да знаете за да започнете направо с експерименти и да постигнете успех като нас!

    ОтговорИзтриване