събота, 5 декември 2009 г.

Сатанистко училище във Велико Търново!

И във Велико Търново има вече /отдавна/ еврейско училище, развъдник на чифутщина и сатанизъм.

Какво представлява училището?

В "Американски колеж Аркус" се изучава иврит, посещава се от известни масони от чужбина и делегации от Израел. В частното училище учат деца на видни търновски масони, бизнесмени и влиятелни хора.Има информация, че се издържа от сделки с оръжие на военния завод "Аркус" за американската окупация в Ирак и от спонсори от Израел.

Знаят ли учениците в Аркус къде са попаднали?

Много от тях вероятно все още не, но масонската пропаганда работи сред тях. Вътрешният правилник на училището се характеризира със строги правила на поведение и дисциплина, които всички колежани са длъжни да спазват.
Подробностите остават в сянка.

ПОСЕЩЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ НА МАСОН НОМЕР 1 В СВЕТА РОНАЛД СИЙЛ.

В. "Янтра днес": Масон № 1 в света се срещна с великотърновски колежани.

Тримата най-влиятелни масони в света посетиха Велико Търново по време на официална тридневна визита в нашата страна. Суверенният Върховен командир на Върховния съвет на Южната юрисдикция в САЩ Роналд Сийл пристигна за среща с български високопоставени зидари.
В състава на делегацията бяха вторият човек на Върховния съвет на САЩ, лейтенант Гранд командир на Върховния съвет на Южната юрисдикция Къртис Ланкастър и ръководителят на масонските структури в Ориент НАТО Робърт Удуърд. Това беше най-високото ниво на посещение в световната масонска йерархия.

Същият ден Роналд Сийл, Къртис Ланкастър и Робърт Удуърд посетиха Американския колеж "Аркус". В разговорите децата обсъдили възможностите за бъдещето си развитие, проблемите на младите хора в България и на връстниците им в Америка, разгледали и сравнили сайтовете на американските масони и на колежа. Висшите масони не скрили учудването си. На раздяла Суверенният Върховен командир на американските масони Роналд Сийл се подписа в книгата за почетните гости на Американския колеж.

Че училището е масонско не крие и нашата преса:

VIP-персоните се събраха на конференция във Велико Търново с всички високостепенни масони в България. По-късно те посетиха американския колеж в старопрестолния град, който е един от първите масонски обществени проекти в България.
Спонсорите на училището с иврит:

http://www.ac-arcus.com/arcus/Paper/index

На 12.04.2005 г. Американски колеж АРКУС беше посетен от израелска делегация, ръководена от г-н
Джаки Аруети генерален секретар на федерацията на израелските търговски камари.

Още едно посещение:

На 04.04.2005 г. Министърът на Външните работи на Република България г-н Соломон Паси посети Американски колеж АРКУС.

Американски колеж Аркус отбеляза патронния си празник – Еньовден на 24 юни.
Тази снимка се мъдри на официалната страница на колежа. Допустими ли са такива гледки в нормално българско учебно заведение и то на официално честване?!
Въпросите около това скандално частно училище са много и тепърва чакат отговор от българската общественост. А тя има ли я?!

Сатанисти ли са масоните?

http://chernomorie.info.bg/article.asp?articleID=45059&topicID=29&issueID=710

"Това е истинската и чиста философска религия - да се вярва в Луцифер", казва Албърт Пайк - масонският "папа". http://zora.freeservers.com/mazzini.htm
Николай Николов: Повод за размишления!

2 коментара:

  1. Бре гадовете са си затрили предишните сайтове. Нищо пак ще ги намерим!

    ОтговорИзтриване
  2. Самата теория че масоните са сатанисти тръгва от Eliphas Levi научете повече за него и ще разберете какви са всъщност причините да изкара масоните сатанисти. И то не го казва директно а цялото нещо идва от негова картина на която е изобразен Baphomet и около него събрани масони.

    Другата страна която засилва тези твърдения е църквата естествено защото,богат на всички врагове на римо-католическата църква е дявола ,или се заклеймява по друг начин. Масонството доколкото ми е познато не приема никаква конкретна фигура за бог.Това му е и идеята отчасти различни хора от различни вярвания събрани под всевиждащото око(универсален символ за бог,висша сила,Великия Архитект и т.н) т.е не се натрапва никакъв образ за бог.Естествено незнам какво е положението на по-високите етажи.Се пак както насякъде другаде и масонството е на принципа на пирамидата тези отдоло незнаят много,и биват използвани/заблуждавани от по горните слоеве. Но недейте правете грешката да мислите масоните за лоши/сатанисти и т.н. От масон до масон разликата е огромна.Тои които е зъл ще е зъл масон,и обратното.

    П.С Самия факт че по-големите американски ложи стриктно следат ,и се страхуват да не бъдат вкарани илюминати към членовете им говори доста. Масонството е философия/религия,това как се използва е друг филм. Гаранция че има масони сатанисти,но като цяло масоните не са сатанисти.


    П.П.С Най-малкото самото определение сатанист ми звучи глупаво,и безмислено.(А имам "някакви" окултни познания,и то не от 1 сфера)

    ОтговорИзтриване