сряда, 16 декември 2009 г.

Провалите на правителството! До кога? За вас гласувах.

Хей пичове кво стана бре? А нали голям го вадихте…А? Говоря за правителството. Май и Вие вече започнахте да се излагате! Не мислите ли? Язък за титлите ви и дипломите! Знаете ли кой ще може да оправи страната ни? Нормалните български граждани! Ще ми декларирате имоти за милиони евро, левове или долари! Та какво правите тук бре маскари такива! Та Вие с цялото ми уважение, през целия си съзанателен живот сте живели в охолство и без проблеми...нали? Как богатия може да схване проблемите на бедния и обществото? Я се лишете от всички благини и получавайте по 500 лева заплата и тогава правете бюджета. Сега Ви разбирам защо не изземвате парите от Ковашки / Само пример, без лични чувства /. А другите хиляди едри и дребни риби! Да не са от вашите бре? А?! Хей стига сте се бъзикали с нас. Ние сме живели и при комунизма и при вас, но вашето си е чисто крадене без задръжки, и ако вие не сте крали то се оприличавате с тези които са крали като не им вземате краденото, за да оправите бюджета, а се насрахте от страх. Вижте какво, подайте си оставките и ходете да акате на спокойствие. Оказва се, че обикновения човек живя по - добре при комунистите, отколкото при фалшивата Ви демокрация! Я ме опровергайте! Май няма как. Нямаше просяци, нямаше дългове към фалшиви банки ..нали! Няма ли да дойде един истински човек, който да милее за родината си? Май няма. Защо ни набутахте в този смъртоносен кръг наречен „ Европейски съюз” ? Че той в най скоро време ще се разпадне. Те имат само претенций и изисквания а не и да помагат. Това е Глобализацията срещу която всички се борят! Какво ни остана на нас? Промишленност, селско стопанство, електроника/ и то много добра/, не се оправдавайте с сегашната, защото нашата беше на световно ниво за момента. Предатели винаги ще има и е имало. То ако нямаше, Левски и Ботев щяха да са живи в тяхното време. Не Ви ли е срам, че след време тази България ще ви заклейми! Надявам се да имате смелост да вземете нещата в свои ръце, защото ако нямате, то се отказвайте! Явно трябва на власт да дойде жена, защото жените са по отговорни! За разлика от вас, за съжаление!

Николай Николов

4 коментара:

  1. Хм, разбирам те напълно обаче и едно друго нещо не разбирам...след като искаш толкова да живееш в комунизъм защо не излезеш и идеш да живееш в северна корея примерно? Разберете най - после, че с комунизма във вида в който всички го познават безвъзвратно се е свършило. Просто живеем в такова време, че нито аз като човек на 23 години бих го търпял нито който и да било на моята възраст ... давам гаранция, че и един ден не бих изтърпял някой да ми казва за какво да мисля, за какво да пиша или какво да гледам по телевизията... просто БКП я няма и няма да я има... А иначе това, е имат пари защо трябва да е проблем? Искаш да си изберем някой, който няма абсолютно нищо та 4 години да го гледаме как се обогатява на наш гръб наново ли?

    ОтговорИзтриване
  2. Аз не искам, но ти като не знаеш, защото си Много малък, не се присъединявай към световните мошеници наречени глобалисти и към световния империалист САЩ! Какво добро си видял от тях, ако е добро, защо непрекъснато раздават своята справедливост,чрез войни, защо имат 500 воени бази по света? Помисли, после говори! Никога не съм бил комунист. Само цитирам моите наблюдения.
    С уважение: Николай

    ОтговорИзтриване
  3. Не робувам на идеологии.Само сравнявам.Преди 10 1989г. не ме беше страх,че ще остана без работа и гладен,не ме беше страх ,че ще ме оберат като се прибирам,ченгетата не ме рекетираха както днес,бях спокоен за децата си,отворковците ченчаджии ги прибираха в МВР-това и заслужавахаи т.н.Мога да изброя още много.

    ОтговорИзтриване
  4. Разбирам ви и 2мата, но какво да ви кажа... в момента живеем в момент който може би ще остане в историята (ако изобщо остане) като тъмните векове част 2ра... да се надяваме, че в бъдеще всичко ще се нареди и това е... единственото друго решение е да свалим валстващите със сила обаче тогава ще ни обявят за варварска дъержава и ще ни направят на нищо >.>

    ОтговорИзтриване