събота, 5 декември 2009 г.

Автомобилната промишленност в Русия


Министерството на търговията и промишленоста в Росия не изключва възможноста за възраждане на старите автомобилни марки на родната промишленост. Така директора на автомобилната промишленост «Минпромторга», Алексей Рахманов нарече възможноста за възраждане на марките "Чайка" и "Москвич".
Както разказа Христенко пряко в ефира на радиостанцията
"Эхо Москвы", в този сценарии на развитие на автомобилната промишленност, "Който разбира независимата национална политика, трябва да има не по малко от 4-15 нови идеи, за най - малко 16-20 модела които да влязат в производство". "Не е изключено, и хората, който са изпаднали в носталтия по автомобила "Москвич", да го получат" - Уточнява ръководителя на автомобилната промишленност.
Освен това, може да се възобнови и производството на знаменитите представителни автомобили на «Горьковского автозавода» Каза Рахманов. "Автомобилната история ни учи, че марката е по - лесно да се възроди, отколкото да се създаде от нула. Това носи някаква носталгия и привързаност към модела, ако естествено я има ", - обобщи директора на департамента на автомобилната промишленност.
Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар