петък, 29 януари 2010 г.

Съвет към правителството за по лесно понасяне на кризата




Не се смятам за много умен, но не считам, че ще ни оправят западни банкери и специалисти. / Справка: до какво докараха останалия свят, защитавайки ясно кои интереси /, и защо в Китай няма криза?!?


Планът е много, елементарен и лесно изпълним. Не е нов и в омръзналия ми вече САЩ съществува отдавна под някаква форма. Трябва само воля от правителството!


Трябва със закон да се наложи квотен принцип на наемане на работа, и всички т. н. работодатели, били български, били чуждестранни или големи вериги магазини да го спазват, и за неспазване да понасят големи парични санкции, в доста, законно избрани проценти според оборота им.

1. Съставът трябва да е от хора - 50% до 40 години и 50% от 40 до 60 и повече не години. Така ще предпазим родителите си от мизерия, пък и всички остаряваме.


2. Съставът трябва да включва както християни, така и изповядващи други религии, съобразно процентното им съотношение.


3. Хората, не трябва да се делят на мъже и жени и също да са по 50%, освен ако спецификата на работата не налага друго. Ясна е политиката на сегашните работодатели, който в повечето случаи търсят сексуална изгода от подчинените си. Всеки е свидетел на това / Вицът за трите РРР /.


4. Да се приемат по 1-2 циганина/ т.н. мангали/, които са отговорни, защото има и доста такива, и така постепенно да се интегрират в обществото, както беше при Тодор Живков – Бойко трябва да е добре запознат с това.


5. Другите предложения оставям на Вас. Смятам, че така всички еднакво ще усетим кризата и съвместно ще я понесем по леко.


6. И накрая, както казваше един приятел: Курвите не се возят на ВАЗ, на ВАЗ се возят само стойностните момичета за които колата няма значение!!!


Това се отнася за психологията на днешните работодатели, и е причината на фона на мизерията на народа да се карат свръх скъпи коли, ама май и тука властта си забрави обещанието, пък аз тъпанара гласувах за тях. Пък знае ли човек?!

Замислете се..... €, Лев, стотинка... нова инфлция.


Николай Николов

1 коментар:

  1. Николай, що се отнася до последните ти думи....А за кого можехме да гласуваме??? Какви толкова алтернативи имахме???? За националистите от Атака(опазил ни Бог)? За коалицията сини, които ни доведоха до днешното красиво състояние на безизходица? За кого???? Истината е, че на политическата сцена няма сила, на която да се глсаува доверие. С доверието си, което им даваме без да изискваме от "народните си избраници", без да бъдат наказвани при всичките им афери, според мен се появи у всики партии чувството, че лесно се идва на софра, добре се хапва и добре се краде и на всичкото отгоре, на топпло не се отива..По този начин, от двадесет години се изреждат да ни управляват все "неподходящите"...да, но то други просто няма, защото ние сами допускаме това положение. Ние не сме на мястото си, там е проблемът.

    ОтговорИзтриване