понеделник, 13 юни 2011 г.

Паспорти за сградите: Сроковете наближават



Между 3 и 5 лв. на кв. м излиза средно изваждането на технически паспорт за сграда, сочи
проверка на БТА във връзка с изискванията за издаването на тези документи съгласно Закона за устройство на територията. До 31 декември 2014 г. такъв тип обследвания и паспорти трябва да имат сградите със средно застрояване - от 1000 до 5000 кв. м, а до 31 декември 2016 година - нискозастроените сгради под 1000 кв. м.!
Едно от многото мнения под статията:
ПУКНЕТЕ ДАНО , и цялото домкочадие мръсници такива . смърт за вас . АМИН!

Прочетете ТУК!!!

2 коментара:

  1. Техното маме мръсно на управниците в България, министри, президенти, съветници, председатели и всички видове лакоми утрепки, на всички дебеловрати кърлежи и копринените буби по общинските и административните седалища. Да изпукат дано всичките алчници и ненаситници за власт и за пари. Да пукнат като яйце в огън дано,гръм да ги удари, да легнат и да не станат, да са влачат като пребито куче, пороклети да са до девето колено,целите им родове мъстийски, бел ден да не видат. В земята да потънат, дано, черната чумка да ги тръшне дано, пусти да упостеят, да ги нема ни на тоя свят, ни на оня, да ги разчекнат на кръстопът, Господ да ги убий!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Баба Куна
    от село ЗЛОКУЧЕНЕ, Плевенско

    ОтговорИзтриване
  2. Здрасти бай Ники,пратих ти хабер /депеша/на скайпа да поприказваме и да обсъдим някоя и друга тема по най важните от тея дето ги говорим тука.аз съм Манчо.ако си навит ,дай дикиш и да се видим там...поздрави и успех

    ОтговорИзтриване