вторник, 28 юни 2011 г.

Истината за края на света - втора част




Не схващам защо са премахнали публикацията ми и по чия заповед е това! Жалко за коментарите! И тук ли цензура бре, ще ви се разпадне Свежото поради липса на интерес!


Както Ви писах в предната статия, ще навляза много плавно в проблемите на нашия свят, за да можете да схванете защо той е така устроен а и няма да Ви изпукам направо филми и кадри (напълно реални) за съществуващите „извън земни” а всъщност земни същества, който живеят както сред нас, така и в свръх съвършени условия в огромни и разположени в над 30 подземни нива нека ги наречем градове, защото няма да ме разберете и няма да повярвате. Само ще ви намекна, че нашата планета от вътре не е това което учим!!! Максималната дълбочина чрез сондиране която е постигната от Нас е около 14 километра и е постигната от бившия СССР. Иначе е три пъти по - голяма. Процесите на вулкани, земетресения и постоянното самопроизводство на нефт протичат в така наречената пак от от нас „земна кора”, но тя не е толкова дебела за земните мащаби. Знайте това! Това беше нещо като втори увод за да знаете до къде ще стигнем, но пак повтарям – много плавно! Нека да направим крачка назад в представянето на тези неща и да схванем измамната същност на която сме подложени от напълно осъзнати и запознати с това личности, и върху която даже и не се замисляме. Ако имате търпението да изгледате и изслушате това което Ви предоставям, ще схванете напълно какво се случва, защо нашите правителства постъпват така, и защо ние непрекъснато обедняваме а страната ни плавно изчезва! Трябва да видите това преди да премина към това което съм започнал! Ще Ви огранича броя на филмите до необходимия минимум, макар, че не се гледат така лесно като голите гъзове и големите цици на фолк певиците и тези на Николета Лозанова днес, а утре на следващата пичка! Приятно гледане и слушане, защото ако го напиша като текст, ще стане много дълго!













Стига толкова за сега.......

Николай Николов

3 коментара:

  1. Надали е заради похотливата кака, която беше изтипосал. ;) Да видим колко надълбоко в заешката дупка ще ни отведеш... :)

    ОтговорИзтриване
  2. Не се притеснявай, ще Ви отведа до там където знам, но никак не е е малка! Почити като над земята, но с по-добри условия и то във всяко отношение. Лошото е, че групичка хора които владеят целия наш свят няма да ни пуснат там, и там измеренията са пет, а тук четири!

    ОтговорИзтриване