петък, 3 юни 2011 г.

Боко Тиквата









СЕДЕМ ДНИ В 60 СЕКУНДИ! ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ НИ  В МИЛАТА НИ РОДИНА - БЪЛГАРИЯ! Приятно обучение!!!!





Николай Николов

6 коментара:

  1. Това,че не харесвате ББ не означава,че е добре с такова неуважение да се отнасяте към Българския министър председател!Според мен това,което правителството прави за страната е добро.Авторът е твърде краен в оценките си.

    ОтговорИзтриване
  2. Това за оценката не е от мен, но е факт неоспорим, че не успя да се пребори с престъпниците и крадците на народа! Защо да не им изземе парите и да ги пусне на свобода да видим как ще оцелеят. ( Това са един стадион хора – имам предвид игралното поле). И аз гласувах за него но уви - страх го е и има зависимост от богатите на деня! Това, че 90% от хората в България едва оцеляват е факт! Това, че не ни трябват слуги на международната банка и МВФ ката Дянков е факт! Знаете каква е тяхната цел, и за какво се борят! Това, че НАТО трябва да бъде изгонено от България също е факт! Вече ни съсипаха природата и здравето с айрозолните замърсявания! Вече летят на височина 12 километра, но следите остават! Погледнете небето! От колко години вече не сте го виждали дълбоко синьо???! Това го прилагат с още по голяма сила против собствения си народ, защото за тях, ние сме човешки ресурс, работни единици, тоест не сме даже и хора, а на тях(З00) свръх богати им трябват най-много един милярд роби а не 7 милярда! Ако в момента Вие сте един /една от тези с добро финансово положение и пост, то знайте, че след две години няма да е така и това е факт доказан и неоспорим!

    ОтговорИзтриване
  3. Уважаеми анонимен как да "уважаваме нашия министър председател", като той също не питае добри чувства към нас?! Той си ни нарича- лош човешки материал, а разбрахме какво е криза благодарение на целенасочената финансова политика на довереника му Дянков.

    ОтговорИзтриване
  4. Iskame Boko i Zvako s schestte apartamenta, lipsvat ni bednite momtcheta i filiite s mas, ebati!
    Gerberaskata Gana

    ОтговорИзтриване