вторник, 14 юни 2011 г.

ДАЛИ РУСИЯ ЩЕ СПАСИ АМЕРИКА?




Изглежда, че САЩ заедно с Израел търсят начин да отприщят войни по целия свят. Америка предаде страни като Саудитска Арабия и Пакистан (които е трябвало да бъдат нейни съюзници) в името на Израел. Та защо ли тези страни се обръщат към Русия? Тази страна не е част от англоамериканската банкова система. Путин отхвърли всички олигарси и арестува богатите дилърите на наркотици, които ограбваха Русия чрез черния пазар. Много страни, като например Венецуела и Иран не са контролирани от частни банкови капитали. Тези страни, които не искат банкерите да им контролират валутата, застават срещу тези "разбойнически барони".
Всички тези мюсюлмански въстания се предизвикат от банкерите-лихвари, за да се разруши дадена страна, и да се постави под контрола на частните банки а също и да ги включи в икономика, основана на системата на паричен дълг. Много от тези страни, които не веднъж са били предани на Съединените щати, сега се обръщат към Русия. Те вече са разбрали, че са били измамени от Хенри Кисинджър, който убеди арабските държави да купуват щатските съкровищни облигации (или по-точно щатския дълг) в замяна на закупуването на техният петрол. Сега същите тези финансови слуги и барони, с които те са сключили споразумение, са готови да предадат Близкия изток, и страните производителки на петрол, нанасяйки им удар в гърба. Това е съвсем ясно. Америка отприщи и отприщва война не за борба с тероризма, а затова банкерите и Израел да придобият контрол над производството и трафика на световната валута.
Съединените щати вече не са само на империята на злото. Американски войска – това е наемна армия за банкерите и корпорациите, инструмент за получаване контрол над паричната маса и природните ресурси. Ето защо те дразнят Китай, тормозят Венецуела демонизират Иран и активно се противопоставят на Русия. Истината е, че Съединените щати не могат да водят война с нито една държава. Нейните въоръжени сили са разпилени. Уморени и изтощени са до крайност. И те ще загубят всяка война така или иначе. И да започнат конфронтация с Русия, то това е една много глупава идея. Руските въоръжени сили са дисциплинирани, не са уморени добре снабдени и са много добре разгънати, много по-добре от щатските. Техните войски не са изтощени от борбата, и не са отслабени от многократна дислокация. Знаем, че Русия не иска нито световна война, нито просто война с някой друг. Русия знае, че цената ще бъде изключително висока и за двете страни, дори и ако спечели. В Русия, не са достатъчно на брой мъжете в резултат на войните и чистките през ХХ век, а съотношението жени към мъже е 4 към 1. Те не могат да си позволят да изпратят толкова много мъже на война, както са правили преди. Миналата година в Русия се обърна тенденцията на спада на прираста и броят на бебетата се увеличи значително. Русия няма достатъчно мъже които да допълнят редиците на въоръжените сили и да поддържат инфраструктурата на страната, в случай на продължителна война, която ще предизвика много жертви сред населението и сред военните.
Трябва да се похвали Путин за това, което направи в Русия след елцинските години. Путин видя, че действията на Съветския съюз и политиката на евгениката в края на съветската епоха, на практика превърна Русия в умираща страна. Сега руското правителство за да обърне тенденцията, за попълване на населението, заплаща доста на семействата, които имат деца. Особено се насърчава увеличаването на мъжкото население, за да се гарантира оцеляването на страната. Руската федерация вижда заплахата произтичаща от от банкерите. Сключването на съюз с Китай, Иран, Венецуела и други страни, които не се подчиняват на диктата на банкерите (за разлика от България), ще бъде стабилизиращ фактор в отношенията с имперските САЩ и НАТО. Рано или късно на Русия ще се наложи да демонстрира сила и да каже "Стига", на банкерите и страните, към които те управляват. Не става дума за тероризъм или оръжия за масово унищожение. Отнася се до правото на страните да решат сами за себе си каква валута ще пуснат в обръщение, което е право на всяка една суверенна държава такава каквато е Русия и която се бори с банкерите, които искат да присвоят напълно това право за себе си. Банкерите извършиха една безумна стъпка, заповядвайки на американските войски да бомбардират Либия, защото тя има валута, която не зависи от англоамериканските банкери. Русия вижда каква заплаха представляват банкерите, и е длъжна и ще покаже своята сила, за да ги сплаши и да ги принуди да се оттеглят, защото в противен случай банкерите ще победят окончателно света! За сега само Русия може да бъде тази сила, която ще спаси Америка от самата себе си!


Николай Николов

1 коментар: