сряда, 29 юни 2011 г.

ИСКАШ ЛИ ДА ЗНАЕШ ИСТИНАТА ЗА СВЕТА? - трета част





Хайде да продължим нататък. Ще поговорим за тайните на долара, други символи и неща за  тази страна под която има разположени най - много обитаеми подземни нива  (кухата Земя) и както Ви казах с много по-добри условия отколкото над Земята. Там има също и вода и то разположена както надземните океани! Може би тук е РАЯ, а АДА е на повърхността, но както Ви пиша за кой ли път, ще напредвам бавно и внимателно за да схванете това което искам да Ви кажа и покажа. Ще продължим с долара и тайните общества, знаещи много за това което ние - НЕ!!! За долара съм Ви писал и ТУК, но ще Ви пусна и филм с още по - големи подробности и неща, за които може би не сте се досетили. Ползвайте пауза, връщайте назад и разглеждайте внимателно това което не сте успели да видите от раз и ще го забележите!!! За съжаление  филма има (макар и с добър замисъл) музикален фон, но е малко по силен от необходимото!






Какво е това нещо Репитил?  Гледайте и ще разберете. Първите три минути от филма са само с  текст а останатите са филм и текст. Съветвам Ви да прочетете и текста!



А сега леко отклонение, което всъщност не е съвсем такова, но обещах по такъв начин да движа нещата за да получите максимум информация! Колкото повече-толкова по добре. Това се отнася за следващите два филма.





Николай Николов

3 коментара:

  1. точно то ва имах впредвид Ники щети пратя някои неща снимки и едно две филмчета които сам съм направил за потварждение на тези филми .

    ОтговорИзтриване
  2. Голяма глупост-вместо да напишеш 10 изречения да ги разтягаш на локум 9 минути...
    Защо е нужно това?
    Не е ли по-лесно да хвърлиш поглед на текст от 1 страница за нещо интересно, отколкото да въртиш клипове?
    Нима на аудиторията й е трудно да чете??

    ОтговорИзтриване
  3. Въпрос на вкус..... "Свят широк - диванета всякакви". Кой съм аз, че да Ви казвам от мое име?! Иначе ви благодаря за комплимента! По - добре глупак, отколкото самовлюбен критик на всичко - и добро и лошо. Жив и здрав/а/!

    ОтговорИзтриване