вторник, 28 юни 2011 г.

ГРАДЪТ И ОГРОМНИЯ КОСМИЧЕСКИ КОРАБ НА ОБРАТНАТА СТРАНА НА ЛУНАТА - ПОДГОТОВКА ЗА ТОВА КОЕТО МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕТЕ


Ползвайте връзките, към други разяснения, сайтове, снимки, биографии или инструменти!!! Лесно ще ги разпознаете, докосвайги ги с показалеца на мишката.


Сега ще Ви пусна филми от последната експедиция до Луната с Аполо 20, която е съвместна между САЩ и СССР!!! Аполо 20 лети до Луната на16-ти август 1976. Целта е кратер Iszak D, югозападно от кратера Delporte, на обратната страна на Луната. Космонавта от страна на СССР е Алексей Леонов, от САЩ - Леон Снайдер, а на около лунния модул е Уилям Рътлидж (W.R.). При тази мисия посещават за четвърти път открития от Аполо 15 (а последната официална мисия е Аполо 17), катастрофирал с неземен произход огромен космически кораб, а също така и руини на древен град, в който освен „нормалните“ постройки има и такива неща, каквито има и на Земята, като характерните масонски обелиски, пирамиди, като в Гиза, триумфалната арка и статуи подобни на тези на великденските острови! В кораба са открити и останки на хуманоид. Явно тогава е постигнато, не знам как, някакво споразумение с обитателите на Луната, които се оказва, че живеят под повърхността и. От този космически кораб е взаимствана технологията за покритието на американските совалки, а също така са получили и познания за създаване на антигравитация! Така, че и двете страни са добре осведомени за това, а явно са получили и други неща в замяна на спирането на полетите до Луната. Филмите и снимките (повечето) са направени от споменатия космонавт от около лунния модул LM-15 и поради тази причина са с резолюция 20см на пиксел, за разлика от тези направени от слезлите на лунната повърхност, които са с висока резолюция. Потребителското име на Уилям Рътлидж в You Tube e retiredafb, където той е публикувал скритите от него филми. Освен това може да намерите и фотографиите на Луната в You Tube, като напишете в полето за търсене кодовите имена AS20-1020, AS20-1022 и AS20-FWD-7250. Ето ви фотографии направена от Аполо15: http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9625 http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9630 . Тези фотографии са направени като стерео двойка за разглеждане изображението в обемния му вид.
Важно! Снимките трябва да бъдат внимателно прегледани. Корабът се намира на север от двойния кратер (като осморка) Izsak D. Не е далеч! На около 30 мили, на базата на размерите на кораба, който е в рамките на 5 км.
За Аполо 15 трябва да гледате снимките на пълна резолюция. Това е!
Ето координатите на кораба: -18,5 lattitude 117,6 дължина, или 18,5 Ю.Ш., 117,6 И.Д.
Ето Ви инструмент за наблюдение! Там може да намерите проекциите на направените от LRO снимки, в процеса на настройка за: основните мисии на сондата.
Ето ви инструмент за търсене в базата: данни от снимките на LPO

Сред многото оборудване на Аполо 17 и Аполо 20 е имало и цветна камера на фирмата Westinghouse. А сега малко подробности от Уилям Рътлидж (W.R.):
W.R. Ние влязохме в големия космически кораб, а също и в триъгълния. Основните изводи са: това е кораба-майка, много стар, който е прекосил Вселената най-малко преди един милиард години (оценката е ~ 1,5 милиарда години). Имаше много признаци за биология вътре: в старите останки от растителността в "моторния" сектор, специалните триъгълни камъни, които изпускаха "сълзи" от жълта течност, която има някакви специални медицински свойства, и разбира се, допълнителни признаци за „извън слънчеви същества“. Открихме останките на малки тела (10 см), които „живеят” в мрежа от стъклени тръби, като всички са на кораба! Но най-важното откритие са двете тела, като едното беше непокътнато.
- Посетихте ли "Града" на Луната? Къде беше той? Разбрахте ли дали има връзка, с космическия кораб? А "Градът" и "Корабът" все още ли са там?
W.R. "Градът" беше кръстен от нас на името на Земята и беше набелязан като една станция, но се оказа, че е запълнен с истинският космически боклук: всякакви отломки, златни части, само една конструкция изглеждаше непокътната (ние го нарекохме ​​катедралата). Направихме снимки на металните части. Всяка част, която беше с надпис беше оставена на слънце. "Градът" изглеждаше толкова стар, колкото и кораба, но това е много малка част от всичките неща. Във видеото от лунохода телеобектива прави експонати по-големи.














Следва продължение, че стана дълго..............! А сега гледайте видеото, което съм ви предоставил и си изтеглете снимките и ги разгледайте добре! Ползвайте и инструментите!!!

Николай Николов

1 коментар: