неделя, 19 юни 2011 г.

ЖЕСТОКИЯТ ЗАМИСЪЛ И ДЕЙСТВИЯТА ДО СЕГА НА СВРЪХ БОГАТИТЕ ИЗРОДИ







Това което ще ви покажа трябва да се знае от всички що годе разумни хора! Вижте в по - големи подробности това което съществува, това което се случва и това което може би ще се случи накрая, ако не спрем безумието на няколко стотин свръх богати изроди! Вече се е появила организация която замисля тяхното физическо унищожение, защото на серийните убийци и то на милиони хора вече друго не се полага! Ползвайте пауза! Всичко ще разберете. Ако има интерес ще Ви пусна още много други подробности. Преминах към филми, защото написаното се чете от малко хора а тук ще видите и неща които няма как да се покажат само с думи! Приятно гледане Ви желая!







3 коментара:

  1. Ники какаво ги мутивира? сопред тебе толкова много да наложат този световен рет да превърнат вроби целия свят, това е идея откактосе помни светът но защо?

    ОтговорИзтриване
  2. Отговарям ти в по-горната (следващата статия) защото отговорът стана много дълъг

    ОтговорИзтриване
  3. Задавам си същите въпроси - какви са им мотивите ? Та те ще унищожат планетата...Такова чудовищно антихуманно , антиприродно престъпление !!! Нарушава се космическата хармония , а после ? Ами планетата е отровена и жестоко наранена...Може би ще успее да се регенерира , но как да се противопоставим на този изключително пъклен план ?! ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО ТВЪРДЕ КЪСНО...

    ОтговорИзтриване