неделя, 1 февруари 2015 г.

® БЪЛГАРИЯ Е ПРОДАДЕНА ЗАЕДНО С НАСЕЛЕНИЕТО! – ФАКТ!




Какво представлява днешна България? Всичко друго, само не държава на българите.

На 21 октомври 2008г. Георги Ифандиев бе поканил в своето предаване “Между редовете” по телевизия СКАТ някакъв Михаил Трендафилов. Темата беше за плана “Нева”. И почнаха едни цифри, едни имена, едни ръкомахания. В крайна сметка стана ясно, че в края на 80-те години комунистическата върхушка в България с помощта на Запада и при съучастието на съветското ръководство е успяла да открадне около 15 милиарда долара. Сензационно разкритие, нали? Ами! Разкритието щеше да бъде сензационно, ако беше казана цялата истина. А цялата истина е, че парите не са били откраднати. Тези 15 милиарда са сумата, срещу която България е била продадена. Заедно с населението. Западът е платил тези 15 милиарда, за да купи както българската земя, така и народа, така и нас с теб. Според хора, близки до бившия шеф на ДС по онова време – ген. Григор Шопов, сумата е доста по-голяма, 70, дори 75 милиарда. А сега се заговори за още по-голяма сума – 150 милиарда долара, откраднати от България. Но в случая нас ни интересува механизма. Комунистическата върхушка ни е продала, а Западът ни е купил. Ето защо сега ние сме превърнати в безгласни роби.
Да видим в тая наша бивша държава на какви институции се радвахме. Почваме от Държавния глава. След Петър Младенов, тримата български президенти са от небългарски етнически произход. През 1999 година тогавашният вицепрезидент Тодор Кавалджиев в частен разговор бе принуден да се съгласи, че България е престанала да бъде държава. Значи държавния глава спокойно можем да го отпишем. Българинът трябва да разглежда президентската институция като насочена срещу неговите интереси. Като насочена срещу интересите на неговите близки и приятели. Българинът няма свой президент и трябва да свикваме с тази мисъл.
Следва Народното събрание, законодателната власт. Представените там управляващи партии също се оглавяваха от лица с не български произход. В Народното събрание присъства една откровено терористична и антибългарска партия – ДПС. В Народното събрание седят доказани престъпници и този факт се приема за нормален. Дори най-беглия анализ ще покаже, че българското Народно събрание може да представлява всеки друг, но не и българския народ. Също и законите, приемани там. Те не са в полза на българите. Законите, приемани от българското Народно събрание целят пълното унищожение на българския народ. Българското Народно събрание е събрание на българоубийци. Преди известно време бе изнесена справка, според която за последните 16 години така нареченият “Парламент” е взел 20 776 незаконни решения. Защо изобщо някой смята приетите от тях закони за законни? Спомнете си как потънаха в парламентарната тоалетна 500 хиляди български подписи с искане за спасяване на АЕЦ “Козлодуй” и ще разберете, че депутатите в българското Народно събрание не смятат българина изобщо за човек. Ако пък случайно някои от тях го смятат, то си мълчат пред страх от репресии. От такова Народно събрание законност и справедливост не можем да чакаме.
Следва изпълнителната власт. С предишния министър-председател евреин. И с предишния министър-председател, той пък беше от някаква мулти-националност. И по-предишния – циганин. Не че в една или друга народност има нещо лошо, обаче всеки човек така е устроен, че първо помага на своите, а едва после на чуждите. Така че какво можем да очакваме от правителства, ръководени от небългари? С министри бандити. С министри крадци. С министри морални изроди.
Изпълнителната власт се грижи как да вземе повече от народа и да разпредели взетото между свои хора. Ще бъде престъпление пред децата ни и пред самите нас, ако приемем, че една такава власт е и може да бъде законна. За българска изобщо не говорим. Коя от всичките власти е българска? Съдебната? С психично болни прокурори, приятели на мафиоти и терористи. Със съдии, съдещи не по закон, а според размера на платения подкуп. С адвокати, които откровено отказват да те защитават, защото си етнически българин.
Четвъртата власт ли е българска? С германски, израелски, португалски, турски и руски вестници? С антибългарските телевизии? С чалгаджийските си радиостанции? Кое от тези небългарски информационни средства ще ви каже истината за днешна България? Кое например ще изрече истината, изписана преди няколко години върху стената на клуба на НДСВ в Добрич “Всички политици са българоубийци”? Иначе „В България съществува пълна свобода на словото. Но само в случай, че не проповядваш: фашистка, расистка, нацистка, шовинистическа, националистическа, патриотическа, антигеноцидна, антикомунистическа, антисоциалистическа, антинационалсоциалистическа, антиглобалистическа или друга антидемократична идеология. Свободата на словото в България е гарантирана, освен в случаите, когато не е насочена срещу: евреи, цигани, негри, търговци на едро, търговци на наркотици, норвежци, американци, турци, членове на управляващи партии, японци, китайци, милионери, ескимоси и други етноси; срещу демократи, социалисти, комунисти, либерали, марксисти, икономисти, прависти, хитлеристи, министри, рецидивисти и прочее демократични субекти; срещу депутати, бивши, настоящи и бъдещи, срещу приватизатори, мобилизатори, модернизатори, реформатори, мафиотизатори, срещу членове на техните семейства, срещу техните братовчеди и приятели, срещу наемни убийци, срещу масови убийци, срещу чужди шпиони. Спазваш ли тези малки ограничения, можеш да си говориш и пишеш на воля срещу българите в бивша България. В България свобода има колкото щеш. Имаме си даже и Движение за свободи. Само че то пък има твърде малко общо с българите. Та за България ли ни беше думата или за свободата?”
Данъчните, които събират данъци почти само от етнически българи. Социални служби, които подпомагат с малки изключения почти само етнически цигани.
Полицията, която не смее да защити българи, когато те са обект на цигански изстъпления. Здравеопазване, изграждано на принципа “умори бедния”. Разорените читалища, претопените паметници на български герои, разпродадените и подарени съкровища на българската история. Кое в България още е българско? Кое? Кое, освен обезверения и измиращ български народ? Погледнете изрезката от в-к “Български глас”, това е писано още през 1991 година. Нима написаното не се сбъдна? Какво още чакаме?
Няма никакъв смисъл да се обръщаме към институциите. Нито помощ, нито закрила, нито съдействие ще получим от тях. Тях изобщо не ги е грижа за тежкото ни положение. Днешните уж български институции съществуват не за да помагат на българина, а за да го унищожат. Докато им вярваме, докато се надяваме, докато разчитаме на тях при решаване на нашите проблеми, нищо добро не ни очаква. В една държава институциите биват създавани заради народа. Да гарантират живота му, да го бранят срещу неправдите. Тук се случи обратното. Народът се превърна в храна за ненаситните институции, те се хранят с него, докато не го изядат. Затова не им вярвайте. Не разчитайте на тях, не се надявайте. Свикнете сами да си бъдете помощ и опора. Свикнете да търсите близки хора при решаване на сложни проблеми. Обграждайте се с приятели. Помагайте си един на друг. Само така ще бъдете поне в относителна безопасност.
Някога казвахме, че е по-добре да си здрав, но богат, отколкото болен, но беден. От скоро ми казват, че съм длъжен да бъда беден и болен, за да могат някои си Поган, някой си Саксофонски, някой си Сер гей, Моника Праси или Лидия Шугава да забогатяват още повече. Хубаво, ама на мен такава демокрация не ми харесва. Предпочитам да живея по-добре, отколкото гореизброените и бюлюкът около тях да натрупа някое и друго милионче и милиардче в повече. Аз не искам моя живот и живота на семейството ми да принадлежат на типове, скъсали с всичко човешко в себе си. Аз не искам нито комунизъм, нито демокрация. Аз искам да живея.
Няколко думи за „социалното здравеопазване”. Представете си нормален, работещ човек, който много години редовно си плаща всички данъци и здравни осигуровки. Този човек в един прекрасен миг се разболява тежко. Първото, което ще установи е, че въпреки всички осигуровки, той пак е принуден да дава пари за лечението. Иначе просто няма да бъде лекуван, няма даже изследвания да му направят. Плащай или чакай – ако трябва с години чакай, без пари нищо няма да дочакаш. После идва ударът с болничните. Тъй като човекът се е разболял тежко и втори месец е в болнични, не получава заплата. Болничните щели да бъдат изплатени дявол знае кога. Какво се случва, ако този човек няма близки, които да му помогнат? Спират му тока, няма пари за храна. И така нататък, докато човекът умира. Обикновено смъртта настъпва след седмица-две. Ето, това е нашата „социална държава”. Ако беше евреин, циганин или представител на някое сексуално или религиозно малцинство, помощ щеше да се намери. Но не и за българина, който цял живот е бил съвестен към държавата и без да гъкне си е плащал с надеждата, че когато изпадне в нужда, тя, държавата ще го защити. Ядец! Държавата, намираща се във властта на българомразци само ще му помогне да умре по-бързо. Затова обвиняваме нашите законодатели, както и висшата изпълнителна власт в масови умишлени убийства на българи. Обвиняваме така наречения Конституционен съд в съучастие с убийците. Ние апелираме за доживотни присъди на всичките тези престъпни типове, когато в България бъде възстановена българската Държава, и когато бъде създадена истинска съдебна система. Имам предвид конкретен случай и нека някой демонокрад се опита да ме опровергае. Няма никакъв смисъл да плащаме здравни осигуровки, които отиват за лечението на циганите, а нас ни оставят да мрем като кучета. Това е реалността, колкото и да не ни харесва. Не ни остава нищо друго, освен да променим реалността. В противен случай ние, българите ще бъдем изтребени до един.
Държавата вече не е наша. Българската държава попадна в чужди ръце и тази чужда държава разгроми нашите български кръгове – семейство – род – племе – народ. Ако сме все още българи, ако е останало все още нещо българско в нас, нека ние на свой ред унищожим тази българоубийствена система и нейните нечовешки правила. Нека я съсипем така, както тя съсипа нас и нашия живот.
Нека я изметем оттук. Да я пратим откъдето е дошла. А после върху разчистеното място нека отново издигнем нашия български Дом.




Николай Николов

42 коментара:

  1. Не е ми ясно, как са ме продали, когато аз не съм роб и не съм се обявявала за продан? И къде са парите, за които съм "продадена"? Хубави призиви, ама може ли, как да стане това на практика? Убедила съм се, че т. н. български кандидат-"политици" и "политици", партии, и партийки гледат на "политическата" си дейност като на начин за себеоправяне, печелене, облагодетелстване на семейния, и приятелски кръг. А не като отговорна, честна, алтруистична работа в интерес на българския народ. Много се изредиха и все едно и също се повтаря. А изобщо нашите колонизатори дали ще допуснат такова управление в интерес на българския народ _ едва ли. ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И С ЦЕНАТА НА ГОЛЕМИ ЖЕРТВИ, СМЯТАМ, ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ, И ТРЯБВА ДА ПОСЛЕДВАМЕ ПРИМЕРА НА ИСЛАНДЦИТЕ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Та коя стока се обявява сама за продан и коя стока знае къде са парите, платени за нея?

      Изтриване
    2. единственно проститутките..

      Изтриване
    3. ОТ ГЛАД ИЛИ ДА СЕ ОМЪЖАТ ЗА БОГАТИ ГО ПРАВЯТ ГОРКИТЕ.....

      Изтриване
    4. Za jalost vsyaka bukva e izpalnena s boleznenanata istina sega patya e kak da se izmete taya paplach za da spasim BALGARIYA

      Изтриване
    5. http://bg.checkonline4you.com/savremennite-robi/
      сигурна ли си, че не си роб?

      Изтриване
    6. Nai dobriq rob e tozi koito kazva ne sam rob :)

      Изтриване
  2. Кой да го последва? То българи те вече са малцинство в България. Не виждате ли, че циганите и турците ви наложиха менталитета и културата си. Какъв срам, как можахте да пратите циганка да ви представя на Евровизион??? Наложи се да казвам на познатите си, че моята нация не е представена на Евровизион, и то така си беше.
    Българите ще се запазят като чиста нация извън границите на България, а тези, които останат там, ще са малцинство в държава на цигани и турци. Българите извън България ще запазят чист българският език и култура.

    ОтговорИзтриване
  3. ....САМО СИ МИСЛИШ ,ЧЕ НИ СИ РОБ...!

    ОтговорИзтриване
  4. Пълна ревизия на историята на третото българско царство... След всяка национална катастрофа ние се връщаме към историческите си корени, тоест към "Тайната дружина на верните приятели" и към "Белградската легия Раковски І и ІІ". Рестартираме държавата от тази точка и... всеки път стигаме до нова национална катастрофа. Ами променете това. Изхвърлете еничарските и кърджалийски боклуци. Рестартирайте от друго начало...

    ОтговорИзтриване
  5. Кажете само кои са португалските вестници или други медии, имам връзки там!

    ОтговорИзтриване
  6. Все още българите сме мнозинство тук в България. Нека се вземем в ръце всички български граждани, които сме с българско самосъзнание, независимо от етнически произход и да защитаваме единни нашите общи държавни, и народни интереси безкомпромисно, и активно! Крайно време е да разберем, че външните колонизатори само ни използват , мачкат и тъпчат така, както на тях им изнася, и изобщо не ги е грижа за нас. Същото се отнася за продажните олигарси, масони, "политици". Ако не направим всичко възможно, да се противопоставим на злоупотребите и да извоюваме интересите си, ако не потърсим сметка, нещата отиват към безвъзвратен геноцид... Как други народи да могат, а ние да не можем. Вижте и това:http://earth-chronicles.ru/news/2012-05-25-23380
    "... Пусть взглянут на Исландию. На их отказ подчиняться иностранным интересам, когда крохотная страна громко и ясно заявила, что их народ является суверенным.
    и
    http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/10/blog-post_31.html

    ОтговорИзтриване
  7. Сега се готви закон за защита на детето, който окончателно ще доубие българското семейство и ще позволи продажбата и на децата ни. Връщат се АКТА, шистовия газ, внасят отровни ваксини и ваксини за химическо стерилизиране, за отровните и гмо храни и непрекъснатите химически пръскания над цялата страна да не говорим... Войната срещу нас е факт и е на всички фронтове и по всеки повод.

    ОтговорИзтриване
  8. Че постоянно ни мислят злото, то е ясно...Битка на Хора срещу нехора...

    ОтговорИзтриване
  9. ....ами!!!!!ами,планаът>РАН<???????

    ОтговорИзтриване
  10. Ако чакаме още малко и не се вдигнем срещу тиранията, рокфелер и останалата чифутска сган, ще ни сложат чипове и ще станем абсолютни роби, не, че сега не сме роби. Демокрация значи да си роб и да живееш на кредит, комунизма е още по зле, но има и друга човешка система, за която трябва да се борим. Ние сме 99 процента, а гадовете, които ни мачкат, са само един процент и нямат никакъв шанс, ако хората в световен мащаб се вдигнат срещу тях. Първо трябва да се национализира федералния резерв на САЩ и неговите собственници да отидат в затвора за геноцид и престъпления срещу човечеството, защото от там тръгват всички проблеми. Тези международни престъпници си печатат пари без покритие и от горе на всичко искат и безбожни лихви върху тези пари. Трябва да се национализират всички банки и финансови пирамиди, като МВФ, Световната банда или банка, други международни престъпни организации.Всички борси и виртуални финансови пазари трябва да се закрият завинаги, защото има идруги по-човешки начини за търговия. Всяка държава трябва да има една или няколко национални банки с много силен обществен контрол, за да работят тези банки наистина за доброто на хората и никакви частни банки и финансови институции. Имало е много революции по света, но световна революция не е имало. Е доиде времето и това е единственния начин човечеството да се отърве от тиранията на шепа изроди с болни мозъци, които се мислят за богове, но не са с нищо повече от нас обикновенните хора.

    ОтговорИзтриване
  11. Ами хайде... Няма ли кой да направи нещо и да надигне народа.... Национален протест ... Нима никога няма да се осъзнаем, като народ и да сме единни????

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ники радвам се да видя толкова много будни българи.Сега остава да събудим и ония които нямат достъп до интернет или пък нямат умения и опит сами да си издирят здравословна информация- примерно за действията на исландците,или пък кой са "Най-върлите врагове на човечеството" или кой краде кръвта на новородените и къде отиват плацентите на родилките, къде са най-евтините донорски операции?

      Кои са Богомилите и тн.?

      Апелът ми е принтирайте и хвърляйте позиви с информация, защото голяма част от народа вярват на "картинката" от телевизора или написаното във вестника-използвайте го за да събудите останалите!!!

      Аз опитвам от 15 години с разговори,но в резултат ме смятат за поредния "луд за връзване".Не мога да отрека факта че много приятели които преди ме обявиха за луд сега сами ме търсят за да споделят "конспиративните си находки".

      НО ТОВА им ОТНЕ 15 ГОДИНИ !!!

      Моля да ме извините за правописните грешки.

      Изтриване
  12. az sum ot tiq koito chakat da umrat uspeh na tiq koito iskat da jiveqt :)

    ОтговорИзтриване
  13. Нищо не ке ни оправи,тъй, ке си загинеме.Жалко.НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ,ще кажете,че съм нацист ?Е,23г. нещо хубаво за народа ?Какво ни остава братя--или да се затрием като нация/т.е. да ни затрият/или главата в торбата и на бой...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така е войводо,само не знам колко време още ще чакаме станаха 26 години и още няма призив.

      Изтриване
  14. НЕ СЪМ СБЪРКАЛ ТЕМАТА .................. НЕ МИ ПРИЕМАТ ОТГОВОРА НА ОНОВА МЕСТО И ПОРАДИ ТОВА ПОСТАВЯМ ТУК
    -
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=486075641411726&set=p.486075641411726&type=1&theater&notif_t=photo_reply
    -
    НАЛИ КОПИЛЕТО БОЙКО БОРИСОВ СЕ ИЗСРА ЗА МАТЕРИАЛА НА БЪЛГАРИНА , ЧЕ МУ БИЛ СЛАБ................ СЕГА КАТО ГЛЕДАШ ТАЗИ ПУТКА СЪ КАПАЧЕ, КАКВО ЩЕ КАЖЕШ В ПРОТИВОВЕСТ НА БОЙКО БОРИСОВИТЕ ПРИКАЗКИ ................... ДАЛИ СЪМ В ТЕМАТА .................... И ДРУГОТО Е ТАЛАШ ИЛИ ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ТЕМАТА, ЧЕ СЪМ ИМ БЕБАЛ МАМАТА ПОНЕ ВЪВ ВЕЙСБУКА .......... КОПИЛЕТО БОЙКО БОРИСОВ, КАЗА В ЧЕКА-ГО, ЧЕ НА БЪЛГАРИНА ..................... МАТЕРИАЛЪТ МУ БИЛ ЛОШ ..................... МАМЕНЦЕТО МУ ЕБАВАМ ЮДЕСКА - ПРЕСТЪПНИЧЕСКА ....................МОЯТ ДЯДО НИКОЛА БОНЧЕВ ЧОЛАКОВ - ВРАЦА , Е ДЕПУТАТ ОТ ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ И Е БИЛ УЧАСТНИК В ТОЗИ ДЕН НА ОБЯВЕНАТА НЕЗАВИСИМОСТ, НО НЕ Е ПРИЗНАВАЛ ФЕРДИНАНД, ЧИЧО МИ НЕ ПРИЗНАВАЛ БОРИС ТРЕТИ, АЗ НЕ ПРИЗНАВАМ ЮДЕЙСКИЯ УБИЕЦ СИМЕОН БОРИС ФЕРДИНАНД САКС КОБУРГ ГОТСКИ
    ..........

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=155409797932267&set=a.110080289131885.11360.100003897434227&type=1&theater
    ...........
    БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗА ПРОДАН, ЕБАЛ СЪМ МАМАТА НА ВСИЧКИ ДЪРЖАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ....................... ПРОДАЛИ БЪЛГАРИЯ ............... СМЪРТ И НИЩО ПОВЕЧЕ .....................

    В ИМЕТО НА НАРОДА .................................. СМЪРТ ЗА ЮДЕЙСКИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ, СМЪРТ ЗА ЮДЕЙСКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ
    ..........................

    НЯМА ОТСТЪПЛЕНИЕ ...................... СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ, КАТО БОТЕВА

    ОтговорИзтриване
  15. ДОКАТО ИМА ПРЕДАТЕЛИ КАТО ТЕБ, ТО ЩЕ СМЕ СЛЪНЧАСАЛИ ДОКАТО УМРЕМ! "СВЯТ ШИРОК, ПРЕДАТЕЛИ ЗАБОГАТЕЛИ ИЛИ ПЛАТЕНИ - ВСЯКАКВИ"

    ОтговорИзтриване
  16. И защо ако мога да попитам са продали България, и кой луд ще плати толкова пари, и ще остави собствеността си да бъде разсипвана. Направо и е забавно да се четат такива неща. Български властници, съветски и западни политици и БЪЛГАРИНА един и срещу всички. Във всички страни има управляващи от различен етнически производ - в България това е заговор. Не етническият произход е проблем а липсата на морал в политиците. Май това което ни трябва сега е един диктатор, за да ни вразуми и да спре драматизирането.

    ОтговорИзтриване
  17. И аз мисля така! На нас ни е необходим диктатор, за да изгони чуждите крадци, да направи ново Белене и за набута изродите които се множат вече 24 години. Имал сам досег с тези изроди, защото дядо ми беше кмет на Бургас. Затова съм имал възможност да ти видя и с да разтоварям с всички, и понеже не знаеха кой съм аз, то си нямате идея как ми се предлагаха!

    ОтговорИзтриване
  18. Абе Кольо,аланкоолу.Ти тъп ли си или си падал от люлката на главата си.Тъпо ти е съчинението, а и тъп ти е изказа.Оди се лекувай.

    ОтговорИзтриване
  19. ТЪП СЪМ! НЕ ВСИЧКИ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ УМНИ. КАТО НЕ ТИ ПУКА, ЗАШО СИ АНОНИМЕН?! МЕЖДУ ДРУГОТО НЯМА ДЕТЕ, КАЕТО НЕ Е ПАДНАЛО НА ГЛАВАТА СИ. ЯВНО АЗ СЪМ СЕ УДАРИЛ ПОВЕЧЕ И СЪМ ИЗТЪПЯЛ........ ДО БОЛКА ПОЗНАВАМ ХЕЙТЪРИТЕ И ПЛАТЕНИТЕ ПИСЧИ, НО ТЕБ ПЪК ЛИЧНО ТЕ ЗНМ. СЕЩАЙ СЕ!. ЛЕКУВАМ СЕ ОДАВНА - ПИЯ СЕРОКСАТ, РИВОТРИЛ, ЧЕ И ВИНО. НЕ МИНАВА БРАТЧЕ. МЪЧНО МИ Е ЗА ХОРАТА И БЪЛГАРИЯ. А - ТИ?! НЕКА ДА СИ МИ ЖИВ И ЗДРАВ ОЩЕ НЙ-МАЛКО СТО ГОДИНИ.....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Извинявам се за грубия тон и благодаря за пожеланията.Желая и на теб здраве и успехи.Възмути ме това,че всички са недоволни и постоянно критикуват.Никой обаче не дава ясна идея как да се оправят нещата.Доказано е ,че при диктат се живее по лесно.Но виждаш,че по цял свят "братята"американци унищожават диктатурата.Така в общия гювеч не можеш да разбереш кой е крадеца./народно събрание/

      Изтриване
  20. Ей, какви хорица имало бе, точно сте за тухла по главата, за да се събудите! Много добре си прави наш Николайчо, само дето ми се ще да видя и в действителност да има за кой! Къде ви е духът, къде ви е вярата искам да ви питам или и тях сте си продали?!!! Не виждате ли, че и небесата ще се отворят, но много от вас пак няма да могат да прогледнат! Нотариален акт с притежание за душата и за земята на цялата България никой никога не е представил, няма и да има!!! Това, което е, няма да е! И от всички нас си зависи!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Николай, ти си физик, познаваш законите в природата в детайли, химик в комбинация, занимаваш се с електроника и компютри... Разумът ти не е на шест, а на десет!!! Както виждам и без да знам зная, че имаш страшно големи и много смели мечти... Сигурен ли си, че желаеш единствено да си прахосваш ценната енергия със слабоумници?!... Изгледайте внимателно и съсредоточено видеото всички! Нека всеки знае и е наясно какво точно иска да направи за себе си, за своите близки и приятели, за нашата родина, за човечеството и за света! Нямам думи и почти не намирам какво повече да кажа, макар че, ако имам възможност със сигурност няма да млъкна!
    http://www.youtube.com/watch?v=X17DYK6E1HM

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съжалявам, че този коментар го виждам година по-късно и моя отговор няма да бъде видян от написалия горното. Но поне тези които го прочетат ще имат полза. Това филмче, както и Дъ Сикрет/Секрета/, както и всички писания на тази тема са пълна ала-бала. Седиш си пред телевизора или четеш пресата откъдето те бомбандират само с отрицателни новини. Фалира бизнеса за който работиш. Утре не можеш да купиш храна за децата си. Жена ти е болна и не можеш да платиш операцията. На всеки ъгъл те дебне някои да те излъже. И ТИ ИЗВЕДНЪЖ ЗАПОЧВАШ ДА МИСЛИШ ПОЛОЖИТЕЛНО И ДА ИЗЛЪЧВАШ ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ . ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ. ОТ НЕБЕТО ТИ ИЗПАДАТ ПАРИ. БИЛ ГЕЙТС ТЕ КАНИ НА РАБОТА. ВСИЧКИ ВОЙНИ ПО СВЕТА СПИРАТ. ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ИСКАТ ДА ЕМИГРИРАТ В БЪЛГАРИЯ. ПРОСТОТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!Човека никога не може да има СВОИ мисли и чувства. Те се ИНСПИРИРАТ от вън.От кого ? Как ? Защо ? Това вече са други теми за разговор. Този който може да контролира и трансформира чувствата и мислите си, не е обикновения човек. Всички тези филмчета и писания са създадени за да объркат още повече хората. Да създадат в тях още едно негативно чувство. Чувството за вина- "Ето аз сам съм си виновен и не трябва да търся вината в друг". По този начин отклоняват човека от правилния път за намиране на истината. КОЙТО ИМА УШИ ЩЕ ЧУЕ, КОЙТО ИМА ОЧИ ЩЕ ВИДИ. А аз допълвам КОЙТО ИМА МОЗЪК И ЛОГИКА ЩЕ РАЗБЕРЕ.
      На всички следящи този сайт пожелавам през Новата 2015 г. много мозък и логика !
      Ники, ти да си жив и здрав и да потдържаш огъня!
      Пламен Лазаров

      Изтриване
    2. Благодаря за отговора! Ето ме тук! :) Вярно е! Който има уши - ще чуе, който има очи - ще види! Но какво ли?!... Мозъкът и логиката на този етап повечето ни подвеждат! Истината е една, само дето се интерпретира в всевъзможни варианти, които пак са истина! :) Не съм от хората, които нищо не ги интересува и им е все едно за живото творение, наречено Човек! Виждам осъзнато и зная какво става! Контролирани сме, манипулирани сме, съзнанието ни е блокирало отдавна и не сме това, което трябва да бъдем! Разбирам го прекрасно и прощавам на различно мислещите... Всеки има право на мнение и е това, което мисли! Навремето и творенията на Никола Тесла са били "простотии", които едва сега ще усъвършенстваме... Енергията следва мисълта!!! Може би след сто години масово ще го осъзнаем, но ще го осъзнаем! Сегашното ежедневие бълва всякакви информации от всякакво естество, с които или все още ни зомбират или ни дават да разберем колко много сме пропуснали и нищо не знаем за живота! Почти никой няма вълшебната пръчица за огромен скок напред в мирозданието. Много е важно да си изчистим съзнанието от старите шаблони (Те дори не са наши!!!) и да се отворим за новото, което идва за всички нас! Зная, че е адски трудно да се ограничиш от веригите на ежедневието, но ако искаш да изплуваш всичко можеш да постигнеш! Огънят е в това - да разбереш смисъла на живота!!!

      Изтриване
    3. Мноооого интересно !? Не знам дали си същия анонимен или някой друг ? Стилът не е същия.Цитат от твоя комантар „Сигурен ли си, че желаеш единствено да си прахосваш ценната енергия със слабоумници?!.„ Може би за една година си се променил? Ако си същия значи следиш блога на Николай редовно. В коментара си казваш-” Николай, ти си физик, познаваш законите в природата в детайли, химик в комбинация, занимаваш се с електроника и компютри... „ . Нали се сещаш, че такъв човек ще се опре на личен опит и познания,информация, база данни, статистика, сравняване и логическо заключение. В неговия блог има достатъчно от всичко. И ти в един момент предлагаш филмче в стил ВЕРВАЙТЕ МИ ! Другото което не мога да разбера е приказката ти, че някой, някога е казал или си е помислил че творенията на Н.Тесла са простотии. Аз никога и никъде не съм срещал подобен коментар.Напотив, напротив, напротив.... Но това за Н.Тесла, Юл Браун/Илия Вълков/ , Paul Pantone, Стефан Маринов, Стефан Найденов и т.н е съвсем друга тема Вероятно не си разбрал моята реплика на твоя коментар! Единственното което съм искал да кажа е, че пътя по който се стига до себепознанието, а от там до миропознанието и всепотдържащта и градяща сила не са тези филмчета и писания. А че всичко е информационно поле, и ние /хората/ с мисълта си можем до влияем и градим в това поле, никой здраво и логически мислещ и информиран човек не се съмнява. Но.... има едно голямо НО . Сария завет. .ГлаваIII.22. И рече Господ Бог: ето, Адам стана като един от Нас да познава добро и зло; и сега - да не простре ръка да вземе от дървото на живота, та, като вкуси, да заживее вечно. 23. Тогава Господ Бог го изпъди от Едемската градина, да обработва земята, от която бе взет.
      24. И изгони Адама, и постави на изток при Едемската градина Херувим и пламенен меч, що се обръщаше, за да пазят пътя към дървото на живота.

      Много информация има в някои писания. Но само в някои. Ако човек разсъждава,пресява и логически свързва, не е необходимо някой във филм да му казва как да разбира себе си и света.
      Извинявай приятелю/ко/, ако съм малко жлъчен. Но за толкова много години се начетох, наслушах и нагледах на толкова много талаш/дървени стърготини,отпадъци/, че чак вече не мога да се удържам и се упускам. Освен това, в тези няколко реда не мога да побера нещо което би трябвало да се опише в няколко книги, което допълнително ме изнервя. А пък книги не мога да пиша щото съм си малко простичък и глупавичък. Много съм малък. Сега се опитвам да проходя. Не ми връзвай кусур.
      Бъди жив/а/ и здрав/а/ ! Желая ти късмет! Има една приказка, че онези на ТИТАНИК били живи и здрави но много от тях нямали късмет.
      Пламен Лазаров

      Изтриване
  22. Христос е казал: “Не противи се на злото!” Това значи: ако на злото отговориш със зло, с това ти повече го засилваш. Следователно на злото не отговаряй със зло! На доброто обаче отговаряй с добро. Значи законът за доброто е обратен на този на злото. На Любовта отговаряйте с Любов, на Мъдростта – с Мъдрост, на Истината – с Истина. На злото пък не отговаряйте със зло, на лъжата не отговаряйте с лъжа. Ето една отлична философия! Казвате: “Как може без лъжа?” – Може без лъжа! Вие трябва да знаете, че лъжата е изобретение на низши същества, а не на човека. Низшите същества са виртуози в лъжата. Много растения чрез лъжа, чрез измама привличат към себе си насекомите, като ги използват за храна…
    … Светът, в който хората живеят, не е разумен свят, те трябва да дойдат до взаимно разбиране. Разумният човек трябва да накара доброто и злото в него да се скарат, а той да стои настрана и да наблюдава. Само така могат да се разрешат въпросите. Затова е казал Христос: “Не противи се на злото!” Няма адепт, няма Учител в света, който да е казал на хората да се борят със злото. Който се е опитал да се бори със злото, той всякога е бил побеждаван. Злото е мощна сила, пред която цели светове са изчезвали. Злото е космическа сила, пред която трябва да се пристъпва с благоговение. То е поток от лава, пред която нищо не можете да направите. Ап. Павел е казал: “Побеждавайте злото с добро!”(129, с. 141 и 147)

    Христос казва: “Гладен бях, не Ме нахранихте; жаден бях, не Ме напоихте; гол бях, не Ме облякохте; в тъмница бях, не Ме посетихте.” Мнозина четат този стих и се чудят кога е бил Христос гладен, жаден, гол, в тъмница и никой не Му се е отзовал. Те не разбират, че като говори за Себе Си, Христос има предвид всички хора, които са удове на Божествения организъм. Ако човек не познае Бога в ближните си, отвън никога не би Го намерил и познал.(34, с. 133)
    http://vbox7.com/play:e676b42f5c
    Филмчето е образователно и си заслужава да се изгледа.СИЛАТА НА ЛЮБОВТА <3

    ОтговорИзтриване
  23. Нека си мисли някой, че я притежава тази наша България! Душата на България и българският дух никой и никога не би могъл да купи!!! Не напразно вселената е поставила възелчета за връзка на наша територия и не напразно блика толкова много енергия!
    Човекът е това, което иска да бъде!
    http://www.youtube.com/watch?v=upLGscK3cpw
    http://www.youtube.com/watch?v=2FAytFBLZ4A

    ОтговорИзтриване
  24. Кураж бе хора! Тежки времена са, но бъдете единни, гледайте деца, не забравяйте езика свещен, история и род.Цял свят ни недолюбва, но ако сме сплотени и сложим ред, все ще дойде светлина

    ОтговорИзтриване
  25. Николай, втората фотография е от филм на Андрей Тарковски.
    Соларис и/или Съвестта. Наука - но не и без Етика.
    В безтегловност - но под звуците на Бах и с най-потресаващите думи:
    "И в най-Нечовешки условия...Он сумел вести себя ПО ЧЕЛОВЕЧЕСКИ!"
    ...
    Живите в Дом и не рухнет дом...Думи на Тарковски. Но на Арсений. Филм. Но "Огледало".
    ...

    С други думи - с избора си за финал на твоите размисли, но като изход - кадър от филма "Соларес" на Тарковски, споделяш своя Избор.
    Споделям го и аз.

    http://youtu.be/eXj9dOF_vb4

    ОтговорИзтриване
  26. Всичко това е истина.Страшна истина.Негово Величество Народът го знае.Обясненията и призивите са до време. Въпросът е:КАКВО И КАК да се направи?

    ОтговорИзтриване