събота, 1 февруари 2014 г.

ПЛАНОВЕТЕ ЗА ОТКРИТ ГЕНОЦИД СРЕЩУ ФРЕНСКИЯ НАРОД

На 17 декември, 2008, атлантическия агент, "френския" президент Никола Саркози, каза пред студентите от Висшия Политехнически институт, че смесването на породата на французите и по-специално на европейците като цяло, "не е опция, а задължение ". Той каза още, че "ако на французите не се смесват с другите раси по свое желание, тогава ще бъде необходимо република и правителството да прибегнат до по-строги мерки със сила. Определението "решение за задължително смесване на расите" на Саркози е геноцид, съгласно международното право. Това показва плановете за открит геноцид срещу френския народ, т.е. срещу бялата раса във Франция. Въпреки това , Саркози проповядва това за пример, защото самия той е юдеин, женен за еврейка на име Сесилия, която се похвали, че няма нито една капка френска кръв в жилите си. След като Саркози се разведе с нея, за да се ожени за Карла Бруни, която еврейската преса гордо нарича"жена с еврейски произход", Сесилия се е омъжила повторно за друг евреин, а синът на Саркози се ожени за друга еврейка. Т.е. евреите искат запазването на своето етническо наследство и го правят свободно, но проповядват точно обратното за други нации, посредством взискателни комбинирани методи. Франция, както и по-голямата част от Европа, е исторически изградена чрез присъединяването на различни европейски бели народи, но не е създадена чрез смесване на расите с цел "универсалност", както обработва Саркози своята аудитория, лъжейки, че масовата имиграция е била държавна политика. Защо Саркози говори също за "културно многообразие" и за "кръвосмешение" е ясно, както е ясно и защо говори за биологично - расова промяна на етническия състав на Франция. За да се следи за тези действия и да води своята правителствена програма, служеща на ционистките планове за унищожение на Франция като култура и за да реализира геноцид за белите французи, Саркози обяви назначаването на Yazid Sabeg , един мюсюлманин, който през 2008 г. изрично каза: "Аз говорят арабски и съм мюсюлманин , и въпреки че няма да се откажа да бъда френски гражданин, в никакъв случай с нито един елемент на самоличността ми". Действията на Саркози представляват нарушение на Конвенцията срещу геноцид, чиито член е Франция така, че Саркози е виновен за геноцида срещу френския народ, така както това понятие е определено от Конвенцията, затова той трябва да бъдат наказан от Световния съд, нещо, което едва ли ще се случи. 
 Коментар от Анонимен


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ 

2 коментара:

  1. Поздравления за публикацията.
    Много интересно обобщение за случващото се във Франция.
    Но бих помолил и за малко повече информация за Германия. Защото и там много се обсъжда въпроса за имиграцията. И то не само от България и Румъния, но и от други по-бедни страни по света.
    В UK положението не е много по-различно.

    ОтговорИзтриване
  2. Много интересни неща се случват ,"викачите"за интеграция гонят "ромите"от държавата си??!!Да разбираме ли,че те отказват да ни дадат пример? Нали са много "Велики"Къде е тяхната интеграция?

    ОтговорИзтриване