неделя, 22 февруари 2015 г.

РЕАЛНА ИСТОРИЯ ЗА РЕПТИЛИ


БЕЗ КОМЕНТАР ОТ МЕН.........



НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

2 коментара:

  1. За това пък аз ще дам коментар! Не ми трябват доказателства за съществуването им очи в очи... :) Факт номер 1 е, че изградените системи, в които живеем не са наше лично дело, не е нашето собствено желание, не е и нашия избор! Всичко съществуващо е една огромна мрежа, създадена от някой друг! И как ли?! Чрез една небивала манипулация и бърникане в съзнанието на човешките индивиди!!! Ние сами неосъзнато служим и се поднасяме на поднос! Нека всеки се огледа от мястото, в което е и се запита това ли е искал в живота си, за своите близки, познати, приятели, за своя роден край и своя народ? И дали същото би избрал, ако имаше още една възможност! Забелязвам и нещо друго... Колкото съзнанието на човека се разширява и имаме достъп до все повече и обширна информация, толкова по-голям става и натискът! Замислете се, моля... Бъдещето и животът ни като индивиди зависят от това!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Г-н Николов, чета материалите с удоволствие и се радвам, че давате все нови и нови идеи и инфо, НО за този филм си има доказателства, че е умишлено напарвен да изглежда като истински.Самият му създател го признава...затова по-добре го махнете от публикацията, за да не олекоти цялостната картина на блога ви.
    Аз също съм блогър, далеч не толкова успешен, но пък затова темата за рептилите ме вълнува отдавна и когато преди 3-4 години гледах този филм се изумих, но след това намерих неоспорими доказателства, че е просто пропаганда....
    С уважение:
    Николай Христов

    ОтговорИзтриване