сряда, 20 юли 2016 г.

Ø ДОЛАРИ, МАСОНИ, ТАЙНО ПРАВИТЕЛСТВО Ø


Масони…Илюминанти…Свободни зидариТайно световно правителство…Това са Банкери, монополисти и собствениците на крупни корпорации: Семейството на Ротшилд, Рокфелер, Уиндзорската династия и др.
Всички президенти на САЩ не са криели, или се е намирало доказателство, че те са
Членове на тайни клубове, като „Череп и кости” и т.н., които по същество са масонски ложи.
Изключение правят само Кенеди и сегашният – Обама, - все още за него не са открити доказателства….
Именно те са измислили лихвеният процент и международните финансови борси.
На тези финансови пирамиди се крепи целият наш свят. Масоните са загадъчни защото никой не знае с какво точно се занимават. На най - ниското ниво на посвещаване се говори, че масоните служат на хуманни цели и за обединяване на човечеството. Изтъква се целта да се служи на „Висшия Архитект”, създател на всички неща. Колкото по-успешно е издигането в йерархията (до пирамидата), става ясно каква е тази висша същност на "Върховния архитект".
Целите на тази тайна и мощна организация са:
-Преобразуване на света в една държава.
-Установяване на контрол над ресурсите.
-Да се държат обикновените хора в невидение.
Главната цел на масонството е – установяване на Нов Световен Ред, с еднаква световна валута, премахване на разликата между отделните народи и създаване на едно световно правителство.
Световно правителство

Това е наддържавна структура, която ефективно изпълнява ролята на щаб на ”Новия Световен Ред”. В своята работа тази организация се ориентира към интересите на малочислен елит, обединен от етническо родство. Например Русия не трябва да има лидери в това правителство и ще се използва само като източник на суровини за Новия Световен Ред.
Привържениците на теорията на масонския заговор, твърдят, че влиянието на масоните се осъществява чрез филантропски, миротворчески, правозащитни, финансови и други организаций.
На 1 доларовата банкнота присъстват всички основни знаци на масонството.


В левия ъгъл над надписа "The great seai" т.е. "Великия печат" е изобразена масонската пирамида от 13 тухлени реда.
Ако представим пирамидата в вид на триъгълник и дорисуваме още един така, че да се получи звездата на Давид, то шестте върха на нея ще показват буквите:
A, S, N, O, M ; от което се получава думата MASON


Под пирамидата има надпис на латински: "NOVUS ORDO SECLORUM", т. е. „Новият
Световен Ред” или „Новият Ред на Ерата".
Над пирамидата на латински пише: "ANNUIT COEPTIS" което се превежда като
ТОЙ /БОГ/ благославя нашите деяния”.
Какво означава пирамидата с око на банкнотата от 1 долар?
Пирамидататова е строгата йерархия, която олицетворява единството и подчинението на световните валути, и съответно йерархията на властта на парите. Над пирамидата се извисява око – „Всевиждащото око”. Това е окото на масонския бог – „ Великия Архитект на Вселената”. В самата пирамида тухлите символизират единството на всички механизми в света, йерархически подредени от които се определя върха на пирамидата – светещият масонски триъгълник с окото на „ Великия Архитект на Вселената”.
При разкодиране в десетичната система на надписа в основата на пирамидата- това са римски цифри "MDCCLXXVI", се получава: "MDCCLXXVI" = 1776 год. – Създаването на Америка / 04.07.1976 /, и след това като се направят малко математически изчисления /в Интернет ги има / се получава числото 666.
В дясната част на банкнотата е изобразен орел със набор от 13 стрели, който носи щит с 13 ивици и държащ в с десният си крак клонче от акация с 13 листа и 13 пъпки. Този орел е взет от държавния печат на САЩ, който е разработен от група начело с Бенджамин Франклин. А дали е той? Помислете!

Акацията е свещено дърво за масоните, и символизира здравината на масонските традиции и организации, притежаващи тайни знания и способности за възкръсване или безсмъртие.Стрелите символизират знанието и силите които са призвани да усмирят, а при необходимост и да умъртвят враговете/ разбунтувалите се поданици /, затова всяка от тринадесетте стрели в идеала заплашва един от тринадесетте етажа които показват пирамидата на поробеното човечество. Ако гледате глобално, те олицетворяват успеха, който трябва да съпътства пътя към висшата цел- световния „Нов Вековен Ред”. На лентата в човката на орела е написано "E PLURIBUS UNUM",
Което се превежда – „Един народ от многото” или „ От всички – един”.
32 –те пера на едното крило на орела – са степените на посветеност в масонските ложи, а 33-те пера на другото крило – показват 33 – та , висша и свръх тайна степен.
„Великият Архитект На Вселената”, много обича шестолъчната звезда на Давид и
много пъти на долара се среща числото тринадесет:
13 листа в палмово клонче в орела, 13 маслини в палмовия клон, 13 стрели в другия си крак, 13 ивици върху знамето на гърдите му, 13 в 5-лъчната звезда над главата на орела, 13 реда на пирамидата, 13 букви в думите над пирамидата, 13 букви в думите над орела, 13 перли от ляво и от дясно на кръга на"печата" (2 пъти по 13),
И така 10пъти 13. Къде още има 13? Те са замаскирани:
-на щита на орела са изобразени само 12 тънки хоризонтални линии,
но на върха е оставено място за още една, последната, 13 линия.
- В центъра на копюра има голяма букваN”, това е 13 буква по древногръцката азбука.
Числото 13 в кабалистичната символика означава 13 степени на посвещаване,
а в окултните ритуали 13 е един от знаците на сатаната.
Официално се счита, че това означава първоначалния брой на обединилите се щати.
В центъра на банкнотата е надписа „Ние вярваме в Бог” (In god we trust). Ясно е в кой „Бог” те вярват, и какъв „Световен ред” те стоят. Забележете, че кръста, главния християнски символ на християнския Бог, на долара го няма..въпреки, че надписи за Бог има, но за кой бог – там не е уточнено.
Чий са очите на върха на пирамидата?... Кой е този велик архитект?...


Може би е неизвестен пришелец?...

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

9 коментара:

  1. Не знам защо никой не пише за това че олимпиядата е за да прикрива събора на масоните. Олимпиада=събор на боговете. Не съм срещал да пишете и за MCA младите християни. И че мафията е най-ниското ниво на масоните. И е глупост да се мисли че капитализма иска една световна валута. Може.. Но населението твърде много, злато не достига. Всяка криза е заради липса на злато. Целта разбира се е да има златен долар и всички валути да са превързани към него. Но злато не достига. Първата световна война беше за събиране на злато, и - втората също. Липсва злато и САЩ се стремят да го вземат от всички държави, дори чрез конфликти.

    ОтговорИзтриване
  2. http://www.parallelreality-bg.com/statii/control/348-2011-07-21-16-49-00.html

    ОтговорИзтриване
  3. СТРУКТУРАТА НА масонството

    http://translate.google.com/translate?&sl=auto&tl=bg&u=http%3A%2F%2Fwww.mastermason.com%2Fduvall6%2Fstructure.htm

    ОтговорИзтриване
  4. кой е създал разумния човек и защо? и на кой господ се молите?

    Скритата история на планетата Земя - документите Тера

    http://www.torrentdownloads.net/torrent/1653273148/%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F+%D0%BD%D0%B0+%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D0%97%D0%B5%D0%BC%D1%8F+-+%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%B0+doc

    Предците на Българите на коя страна са били в войната на боговете (извънземните)... май на страната на ЕА ... повечето тайни общества са взаимствани от знанията на старите Българи...

    ОтговорИзтриване
  5. http://marica.bg/show.php?id=80466,tva e istinata bratia bulgari,4etete i proglejdaite 4e nema vreme

    ОтговорИзтриване
  6. internet e napraven zada mojem da otolqvame strastite si tuk a ne navan komentari 1 000 000 protestira6ti no na ulicata sa samo 2000 spim. nikoi nemoje da si kaje az nqma da rabotq i nqma da si pla6tam danacite otivam v gorata i si po4vam jivot bez da me interesuva nikoi i ni6to to4no tova pravqt porobvat ni i ni zadaljavat da pla6tame ne6to na nqkoi i nqmame svoboden izbor neznaem kakvo stava nagore to4no za tova sme neveji i samo rabotim s dogatki ... pove4e e tozi koito znae ne6to koeto ti neznae6 putqt li putqt kum svobodata e prozra4nost bez zasekretena informaciq pulna prozra4nost taka horata 6te znaet vsi4ko i pri vseka zloupotreba 6te mogat da protestirat i togava 6te se 4ue glasat im a sega neznaem za kakvo protestirame ne e durjavata vinovna a drugo

    ОтговорИзтриване
  7. АЗ ЛИЧНО СПРЯХ ДА РАБОТЯ, СПРЯХ ДА ИМ ПЛАЩАМ И ПИША ТУК ДАНО НЯКОЙ ДА СЕ УСЕТИ НО - УВИ! ДА, НО САМООБЯВИЛИТЕ СЕ ИЗРОДИ СМЯТАЩИ СЕ ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА СВЕТА - БИЛДЕНБЕРГИ И Т.Н., УБИВАТ, ТРОВЯТ ХОРАТА, ЛЪЖАТ ГИ ПО ТЕЛЕВИЗОРА, НО ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПОВЯРВАТ, ЧЕ Е ТАКА! НАРОДА ИЗПРОСТЯ И НЕ ИСКА ДА ПРИЕМЕ КАКВО ГО ОЧАКВА. ВИЖ ПОСЛЕДНИТЕ МИ 4 - 5 СТАТИИ ОТ БЛОГА! ВСИЧКО ДОБРО ПРИЯТЕЛЮ!

    ОтговорИзтриване
  8. Нужно ли е да се каже?Може би да, за тези,които не са наясно още...БОГА НА СЛЪНЦЕТО,ЛУЦИФЕР,САТАНА ВЛАСТВА!

    ОтговорИзтриване
  9. http://www.scribd.com/doc/48489829/Истината-за-Илюминати
    това е допълнение към коментара ми по-горе.След не малко ровене в интернета,водена от интересите ми,вече започнах да виждам нещата в съвсем друга светлина.Най-интересното бе,че синът ми ме просветли,вместо да е обратното.Слава на будните деца и на тази десница,която смело ги води!Ето,че родителите има какво да научим от децата си!А и защо да не бих ушила знаме..в името на доброто на децата на тая,нашата България!

    ОтговорИзтриване