вторник, 19 юли 2016 г.

ПУСНАХА СНИМКА И ВИДЕО НА ПОРТАЛА КЪМ КУХАТА ЗЕМЯ / ВЪТРЕШНОСТТА/.


ОКАЗВА СЕ, ЧЕ НИЕ ЗНАЕМ МНОГО ПОВЕЧЕ ЗА КОСМОСА, ОТКОЛКОТО ЗА ЗЕМЯТА. НЕ ЗНАЕМ ДАЖЕ И З А ДЖУНГЛИТЕ,  А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОКЕАНИТЕ И ТЯХНОТО ДЪНО КОЕТО Е МНОГО ПО - ЛЕСНО ДОСТИЖИМО ОТКОЛКОТО НАПРИМЕР ЛУНАТА. ОТДАВНА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ЗЕМЯТА Е КУХА, С "МАЛКО" СЛЪНЦЕ В ЦЕНТЪРА И С ОКЕАНИ, КОИТО СА ТРИ ЧЕТВЪРТИ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ НА ПОВЪРХНОСТТА. НО ЗАЩО СЕ КРИЕ ТОВА?! -  АЗ САМО ПРЕДПОЛАГАМ НО БОГ РАЗПОЛАГА  И ЗАТОВА НЯМА ДА ВИ КАЖА МНЕНИЕТО СИ! НЕ ЗАЩОТО ИСТИНАТА Е ЕДНА, А ЗАЩОТО ЗА ЕДНИ Е ТАЗИ, А Е  СЪВСЕМ ДРУГА ЗА ДРУГИ.. МНОГО УЧЕНИ ЗНАЯТ,  НО СЕ СТРАХУВАТ ЗА ЖИВОТА СИ  ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ СИ ОТИДАТ ОТ ТОЗИ "НАШ СВЯТ"!   КАКТО СЪМ ВИ ПИСАЛ СВЕТЪТ Е ПАРАЛЕЛЕН И МНОГОИЗМЕРЕН И ТО НАЙ - ТЪПО КАЗАНО. ЗНАЕ СЕ, ЧЕ И ЛУНАТА Е КУХА И НЕ Е ЗА НАС  (ПОЛЕТИТЕ КЪМ НЕЯ СПРЯХА), А И ПРОБИТЕ КОИТО СЕ ВЗЕХА ДОКАЗАХА, ЧЕ СЕ СТИГА ДО НЯКАКВА СПЛАВ, КОЯТО НАШИТЕ "МОДЕРНИ"  УРЕДИ НЕ МОГАТ ДА ПРЕОДОЛЕЯТ. СЪЩОТО Е И ПОЛОЖЕНИЕТО В ОКЕАНА.  КАТО ПРИМЕР ЩЕ ВИ ДАМ БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК, И ТО САМО ЗАЩОТО СЕ Е ПРОЧУЛ. ИМА И ЗА НЕГО В БЛОГА ПИСАНО И  ФИЛМИ. КУХИ СА И ФОБОС И ДЕЙМОС И МАРС И ВЕНЕРА!. ПЛЪТНОСТТА ИМ САМА ГО ДОКАЗВА. ДОСТА ОТДАВНА ЗНАМ ТОВА ОТ ДУБНА, НО ЧАКАХ ДА СЕ ПРОМЪКНЕ МИНИМУМ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДА ВИ Я ПУСНА! ИНАЧЕ ЩЕ БЪДА ПОРЕДНИЯТ ЛУД,  КОЙТО НЕ СИ ПИЕ АНТИДЕПРЕСАНТИТЕ И БЕНЗОДИАЗЕПИНИТЕ..... ДИРЕКТНО КАЗАНО - ИЗРОДИТЕ НА ПОВЪРХНОСТ НА НАШАТА, МОЯТА И ВАШАТА ЗЕМЯТА ПРИДОБИХА ОГРОМНА ВЛАСТ! / ПРОЧЕТЕТЕ ЗОНА 51/.  НЕ НАПРАЗНО ВИ ПУСНАХ В ФЕЙСБУК НЕЩО ЗА ТЯХ......И АКО МОГА ДА СЕ ДОВЕРЯ НА ПРЕНАПИСАНАТА БИБЛИЯ, НА БОГОМИЛИТЕ И ТАМПЛИЕРИТЕ,  И ЖЕСТОКО ОПЛЮВАЙКИ ВАТИКАНА,  ПАПАТА, ТОЕСТ БЕЛИЯ И  ПО - ГЛАВНИЯ - ЧЕРНИЯТ ПАПА, ТО ЩЕ ВИ ПУСНА ПОСЛЕДНАТА ИСТИНА. МНОГО ПО- ПОДРОБНО Я ИМА В БЛОГА.  И ... НЯМА СМИСЪЛ ДА ВИ ГИ ПОВТАРЯМ. ВРЕМЕТО, ПО ФОРМУЛА НЕ Е ЛИНЕЙНА ФУНКЦИЯ КАКТО ВИ УЧАТ,  А СЕ РАЗВИВА КАТО ЕКСПОНЕНЦИИАЛНА ФУНКЦИЯ!   Е.... ИМА И МНОГО ИЗМЕРЕНИЯ, НО ТОВА Е ДРУГА ТЕМА.

ДА ПРОДЪЛЖИМ С "НОВИТЕ” ФАКТИ:

Снимките са направени от космоса, като е показан  полюс на нашата планета и входа към вътрешната Земята, както и изходящата енергия.
В същото време се вижда и един от спътниците, летящ по своята орбита покрай  полюса.Видеото е заснето от космонавти. Входът във Вътрешния свят се вижда от 5-та минута.


НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

2 коментара: