четвъртък, 21 юли 2016 г.

ИМА ЕДНО ТАЙНО МЯСТО И ТО СЕ КАЗВА "ЗОНА -51".


ПУСКАМ Я ОТНОВО ПО МОЛБА НА ПРИЯТЕЛИ

ТОВА Е ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ СТАТИЯТА МИ ЗОНА 51, А АКО НЕ СТЕ Я ПРОЧЕЛИ И ГЛЕДАЛИ ФИЛМИТЕ ТОВА МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ЕТО - ТУК!
ВИЖТЕ ВНИМАТЕЛНО - ТУК!!!
СЪЖАЛЯВАМ, НО МИ ИЗТРИХА ФИЛМИТЕ НА ПЪРВАТА ПРЕПРАТКА ТУК. ОСТАНА САМО ЕДИН.

Между другото днес ще ви пусна още един, докато не го изтрият и него: Стоя и се чудя, че изродите човешки ще направят грандиозно лазерно шоу в целия свят, било с пристигането на Христос, било с извънземни, и за всяка религия може би ще е различно! А научни постижения в тези области вече има! Лазерните обекти съчетани с ултразвук се пипат и усещат като реални, ХААРП може да сътвори реално бедствие на всяко място на планетата (спомнете си 9,5 по Рихтер в Сибир преди седмица?!). А това: - "Земен трус със сила 7.0 по скалата на Рихтер разтърси Токио в първите часове на новата година, предаде агенция France-Presse. Според сеизмологичната служба на Япония, епицентърът на земетресението е бил на 560 километра на юг от столицата, в района на остров Торишима" Не напразно започнаха да "признават” за Розуел, уловените "извънземни", за кухото устройство на всички планети, като започнем от Земята, Луната, Марс, та стигнем до Фобос и Деймос! Не мога да разбера само едно - защо им е такава власт над всички, освен ако не знаят тайната на "Вечния живот"! И от къде идва тази омраза вместо ЛЮБОВ!???
Най-вероятно сте чували, че в САЩ се намира таен полигон, наречен "Зона 51". Повече от 50 години над тази област случайни свидетели са наблюдавали НЛО.
В края на 90-те години на миналия век военните разкриха, че на това място се извършват опити и изпитания със секретни оръжия. В средата на 50-те години там е бил създаден и тестван шпионския самолет U-2. По-късно са били проведени изпитания и с SR-71 Blackbird, бомбардировачите F-117 Stels и Stels B-2.
Но по мнението на по-голямата част от уфолозите в света, в секретната база се съхраняват останките на множество катастрофирали на земята неидентифицирани летящи обекти и останки от представители на чужди цивилизации.

"Зона 51" е разположена в пустинята Невада. Край нея има стотици надписи и билбордове, които предупреждават незнаещите, че преминаването на оградената територия е абсолютно и строго забранено.

Входовете се охраняват от многобройни патрули. Обектът от всички страни е заобиколен от високи планини. В основата му има няколко огромни хангари. Една от сградите е за лабораторни изследвания на ядрени оръжия. Според изявленията на някои от работилите в "Зона-51" американци, които обяснимо са пожелали да останат анонимни, във военната база се тестват и забранени химически оръжия.
Първият от бивши служители на базата, който започна да издава нейните тайни, бе ученият Боб Лазар. Той твърди, че центърът на това тайно подземно съоръжение е тайната лаборатория на НЛО.
Някои американски уфолози пък твърдят, че правителството на САЩ умишлено прикрива информация за неидентифицирани летящи обекти. В края на 90-те години един бивш служител на "Зона 51", Скот Рейн, заяви пред американска телевизия, че в един от хангарите на базата има тела на извънземни.
В отговор на това американски официални лица обявиха Скот Рейн за луд. Да опровергава твърденията  му се включи дори тогавашния щатски президент Бил Клинтън. Боб Лазар зададе уместен въпрос в интервю пред The New York Times: "А защо, уважаемият президент тръгна да опровергава думите на един луд? ! "
През последните десетилетия в небето над Невада летящите чинии вече са нещо съвсем нормално. Според жителите на малкия град Остин през 1997 година в ясно небе е имало необичаен феномен. Няколко летящи обекти, неестествено светли, са прелетяли над пустинята с висока скорост от юг на север.
Какво в действителност се случва в тайнствената военна база "Зона 51"? Отговорът явно е достояние само на малцина...
Зона 51 - Дълбоко под земята
Една от най-големите загадки, свързани с евентуалното присъствие на извънземните на Земята, е така нареченият Зона 51 в Невада. По-долу ще видите показанията на полк. Били Фей Уудуард от американските ВВС...
Пристигане и Въвеждане.
Работих в Зона 51 в Невада от 28 януари 1971г. до 1982г. През тези години посетих шест пъти кухата вътрешност на Земята, която е 800 мили под повърхността и.
При пристигането в Зона 51 бях информиран за съществуването на тунели под него. Скоро след това срещнах няколко извънземни оператори на подземните совалки, които бяха високи от 4 до 4,5 метра. Тунелите, които прекосяват вътрешността на Земята, са били построени от цивилизация, която е съществувала тук много, много отдавна.
Веднага след постъпването ми на работа в Зона 51 се запознах с работата на съоръженията. Казаха ми, че първите 15 нива под земята са били направени от хора и че нивата 16-27 са прокопани много по-рано. Никой от земните хора не е участвал в тяхното изграждане. Ние само помагаме в обслужването им.
Моят баща служеше в базата в Розуел. Заради това помоли да бъда назначен заедно с него в Пентагона. Там ми казаха, че "имаме нов гарнизон, който е в Зона 51, Невада". Обикновено го наричаха S-4.
Когато постъпих в Пентагона бях лейтенант. След това ме повишиха в старши лейтенант и най-изненадващо, само три седмици по късно ме направиха ... полковник, като ми казаха, че "трябва да имате поне чин полковник, за да ви изпратим в секретния Район 51".
В обекта има поне 150 000 души персонал, от които 85 на сто са военни, а 15 на сто - цивилни. След пристигането ми ме закараха в подземните съоръжения и не видях дневна светлина през следващите 11,5 години.
Тунелите и Совалките
Стените на тунелите са изключително гладки. Все едно, че са прокарали стъклена епруветка в топка глина. Толкова гладки са стените. Стените на залите пък са покрити с нещо като мрамор, но реално това са някакви метални непробиваеми субстанции. Повърхността им не може да бъде пробита даже с диамантена сонда или лазер.
Тунелите са достатъчно широки, за да могат в тях да се разминават две совалки по 5 метра. Тръгвайки от Зона 51 едните се насочват към Тихия Океан (350 мили западно от Монтерей, където под водата има пирамида). Други совалки се насочват към базата под планината Чайен.
Дължината на големите совалки е около 400 метра. Живеещите в земята ги използват за превозване на голям брой същества, хора и каквото и да било, много бързо. Малките совалки са дълги около 20 метра. С тях обикновено се движих и аз. Скоростта на совалките е по-голяма от скоростта на звука. Те стигат от Зона 51 до вътрешността на земята за по-малко от 10 минути. 5-6 минути и вече сме там.
Материалите, от които са направени совалките са от същата субстанция, от която беше обвивката на намерените извънземни кораби в района на Розуел. Совалките се движат чрез електромагнитна сила, използваща магнитните полета. Операторите на совалките както споменах, са високи по 4 - 4,5 метра и по външен вид са като хората, но са много по-развити и комуникират чрез телепатия. Тяхното мнение за човечеството е тревожно, тъй като разбират в колко погрешна насока се развиваме.
Във вътрешната земя има седем цивилизации, които са управлявани според принципите на хармонията. Техните знания в областта на медицината са феноменални. Според моя водач Зора, който беше на възраст поне 150 000 години, много от хората са с произход от "вътрешната земя".
Има седем равнища на разделение, като съществата и оборудването са допускани според тяхното равнище. Входовете към равнището дайстват като врати за влизане или излизане към кухата вътрешност на Земята.
Има повече от един Бермудски триъгълник до Флорида. Единият е до езерото Ери, други до бреговете на Мексико и Япония. Те са наричани "тихи зони". Тези врати дават възможност на съществата от вътрешността да излизат и влизат обратно в Земята. Според тях всички планети са кухи.
За да се определи къде се намира входът към "вътрешната земясе нуждаете само от компас. Той се върти така като че стоите на Северния полюс, именно над входа на тунелите към "вътрешната земя.
СЪЖАЛЯВАМ, НО МИ ИЗТРИХА ФИЛМА
Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар