събота, 9 юли 2016 г.

КАК ВЛИЗАМЕ В ПАРАЛЕЛНАТА ВСЕЛЕНА

ВТОРНИК, 3 ЯНУАРИ 2012 Г.

Вече е време, след толкова много статии, писания и разни други простотии да ви дам някакъв по - конкретен и научен поглед върху някои неща,  които сам видял в действителността! Всичко добро Ви желая!!!
Думите със светлозелен цвят са препратки към други статии и места, поясняващи и разширяващи написаното!
На 9 юли 2005 година екипът на отдел "Технологии”  от „Индия дейли” казва, че ключът към отварянето на звездни портали и пътуването през тях е в създаването на негативната маса - а именно, че масата се превръща в негативна маса, когато вътрешното й движение се ускори дотолкова, че надвиши скоростта на светлината!
След като се създаде негативната маса, всички загадки на пътуването във времето, изкривяването на времето и пространството, влизането и излизането от паралелните вселени, ще бъдат автоматично разгадани. Навлизайки в черна дупка, ако успеем да ускорим процеса по превръщане на масата им в негативна, можем много лесно да преминем през нея... Компютрите на борда на космическите кораби са в състояние да контролират стойността на масата при превръщането й от позитивна в негативна – точно както самолетите по време на кацане и излитане, полет и кацане. Щом се научим да манипулираме масата на единицата, пътуването през времепространствените тунели ще се превърне в лесна работа /ама пак работа мама му стара.../. Това ще ни позволи да пътуваме не само в различни времеви измерения, но и във всички паралелни вселени и отвъд.
С помощта на тази технология очевидно ще имаме възможността да видим всички потенциално неприятни събития в бъдещето, преди да се появят, и да вземем предпазни мерки, за да променим изхода от тях. Освен това, ако една цивилизация може да вижда бъдещето и е в състояние да го промени чрез замяна на времевата ос, от земна гледна точка тя ще е постигнала безсмъртие. Именно това са постигнали напредналите извънземни. И именно това ще постигнем и ние през близките столетия. Онова, което се случва в паралелната вселена е, че липсата на време като измерение прави животът в подобна среда изключително различен от физическата вселена... Така както във физическата вселена можем да преминем от точка А към точка Б, така и в паралелната вселена е възможно да преминем от една точка от времето  в друга.
Супер пространството на по-висшите измерения влиза в противоречие с всички познати закони на физиката, които важат във физическата вселена. Това е вселена, в която можем да създаваме паралелни времеви измерения. Физическите обекти се разпадат до множествени обекти... Дори в този момент ние принадлежим към множество паралелни вселени... Докато физическото ни тяло е във физическата вселена, ние комуникираме със себе си от паралелната вселена и насочваме мозъците си да работят и да живеят живота ни. Щом умрем, ние продължаваме да живеем само дето се отдръпваме от физическата вселена, тъй като тялото вече не ни трябва. И продължаваме да живеем в паралелните вселени.
Какво става с фотона, ако измерението на времето не се се движи със скоростта на светлината, но се ускорява и по-нататък? ... Крайният резултат е, че единицата може да изпадне от физическата вселена и да се прелее в паралелната!
А това е удивително. Защото именно това се случва с напредналите цивилизации, които знаят как да живеят безсмъртен живот в паралелната вселена, а от време на време наминават и във физическата вселена. Някои учени днес вярват, че след смъртта ни електромагнитният пространствен източник на енергия, наречен наша душа, просто преминава през тунел от забавящо се време, за да завърши сред бяла светлина – именно тя представлява входа към паралелната вселена.
Според различни изследователи в тази област всяка напреднала цивилизация би могла да постигне безсмъртие, ако разполага със свободен достъп и до физическата, и до паралелната вселена. Най-вероятно именно това се случва с нас, когато се раждаме и когато умираме. Но технологията за ускоряване или забавяне на времето със сигурност ще ни позволи дори и оттук, от физическата ни вселена, да влизаме и се движим на воля в паралелната вселена, след което пак така безпроблемно да си излизаме.
Две трети от нашия мозък не са под наш контрол! Тези части се ръководят от единици от паралелната вселена. Комуникираме използвайки генерирани от мисълта сигнали, познати като телепатия, с редица други единици, и дори със самите себе си в по - висшите пространствени измерения на паралелната вселена… ние непрекъснато обхождаме паралелните вселени с мисълта, си без да напускаме нашата физическа вселена. Тази част от нашия мозък дори не е под наше управление.
Следователно изглежда, че ние сме свързани генетично с някакваи напреднали форми на живот, които непрекъснато преминават от физическата в паралелната вселена и обратно!

Следва продължение.......

С уважение: Николай Николов

3 коментара:

  1. " Някои учени днес вярват, че след смъртта ни електромагнитният пространствен източник на енергия, наречен наша душа, просто преминава през тунел от забавящо се време, за да завърши сред бяла светлина – именно тя представлява входа към паралелната вселена."

    А някои считат, че всичко това е театър организиран за привличане на душите в капан и пленяването им с цел повторно реинкарниране на Земята.
    Осъшествявало се от извънземни същества, ползващи Луната за база.

    ОтговорИзтриване