неделя, 17 юли 2016 г.

БИРАТА - ВРАГ НА ДВУПОЛОВОТО ОБЩЕСТВО

Сега най-агресивната тема в средствата за масова информация е пропагандата на бира.
Младите хора се убеждават, че бирата е нещо много готино. Хайде да видим дали е така.
В качеството на суровина за бирата е използва хмел.
Хмелът израства като лиана с тъмно зелени листа и сребърно зелени шишарки, оплитайки се около дървото като го закриват. Те се отнасят към семейството растения на конопа и следователно е токсичен и иска особени грижи. Латинското название на хмела е "humulyus lyupulyus" , което звучи като заклинание - ("Ела при мен и ще видиш какво ще получиш. Обещавам ти го а и си го знаеш").....! Най-важното е, че хмела съдържа специални вещества steroidopodobnye сапонини, които обикновено се наричат – phytoestrogens , а те са аналози на женските половихормони. Съдържанието на phytoestrogens на хмела достига значителни стойностиот 20 до 300 мг. на 1 кг. растителна маса. В бирата тяхното съдържание достига до 36 мг. на литър. Това количество е достатъчно да осигури ясни хормонални ефекти върху човешкото тяло, променяйки ендокринния статус. Това е, понеже от хмела в бирата се отделя хормон подобен на на женския полов хормон - «прогестерон». Прогестероне женския стероиден полов хормон на гръбначните животни, и в това число сме и хората, който регулира обмяната на веществата в женското тяло. В организма на мъжа и жената присъстват едновременно мъжки и женски полови хормони. При мъжете преобладава в хормоналния фон на тестостерона, който формира мъжките признаци на организма.
При жените преобладават женският хормон естроген и прогестерон / отговарящ за репродуктивната функция на жената и непосредствено влияещ на на крайния стадий на овулацията на яйцеклетката /.


Хормоналният фон формира както външността, така и характера. Момчето придобива груб глас, пораства му брада, и на него почват да му харесват жените.  Жените, обратно – изпитват сексуално привличане към мъжете. При тях преобладават по - закръглените форми на тялото и други отличителни белези /т. н. в медицината „Вторични полови признаци”/В медицината е известно, че приемайки хормонални средства вън от медицинските цели, то естественото отделяне на хормони силно се понижава и даже спира. От спорта ни е известно че продължителното приемане на хормонални препарати води до редица отклонения. При мъжете атлети нарастват млечните жлези. Това променя различните и биохимични процеси в организма.
Широко известно е, че при жените дългото приемане на мъжки полови хормони води до рак на гърдитеПри мъжете в кръвта преобладават мъжките полови хормони, а при жените – женските. При мъжете мъжкият глас, мъжките наклонности се харесват на жените, а за това отговаря мъжкият полов хормон. При жените е точно обратната ситуация. Когато мъжът започне да употребява бира, в неговият организъм започват да се натрупват много хормони , които приличат на женския полов хормон прогестерон . При него се нарушава хормоналното равновесие и той започва да се променя.  Надебелява, отича и му се закръгля лицето, започва по външни белези да придобива вид на жена! – по характерните признаци. Той загубва интерес към жените.
Понеже въздействието на бирата на жените е огледален образ като това на мъжете, то жената придобива мъжки облик, а пък мъжа – женствен.
При жените загрубява гласа и маниерите, порастват мускулите и тя все повече прилича по вид и по характер на мъж.
При мъжете се увеличава мастната тъкан, придобиват закръглена, женско подобна структура.
Характера става истеричен. Прехода в нетрадиционната сексуална ориентация на ниво съзнание, протича в продължение на няколко години, и въпреки, че той стоически иска да я скрие от обкръжаващата го среда, и от себе си, то жените все по малко го интересуват. Той започва да предпочита разговори в мъжка компания. Човекът става мекушав, което се вижда с невъоръжено око. И в потомството му вече е много вероятно да израснат лица с хомо сексуална ориентация и то физически.
Затова е много опасна консумацията на бира в пубертета, когато тялото все още не е окончателно формирано на нива естествен хормонален баланс.
Сега ние виждаме огромно увеличаване на гей клубовете и на лица които са на ръба по кой път да поемат. Особено най - младите.
По принцип, обществото превръща любителите на бира в общество без рязко изявени полови белези в безполово общество, в което изчезват нормалните нужди от възпроизводство.
Нима не сте забелязали свръх атаката от реклама на различни марки бира? А какво следва след нея? Реклама на лекарство против импотентност! Да се съсипе обществото до край и да се печели до край.
Днес реалността е такава, че ние живеем в състояние на война. Тя минава тихо и без шум. Но последиците са не по - малко жестоки от преди.
Най - лошото нещо което може да направи алкохола е, че измита цели народи от лицето на земята. А такива примери от световната история има много. С алкохол са били унищожени стотици индиански племена в Америка. Сега жалкият остатък от тях живее в така наречените резервати- като животните!
Помните ли какво казаха Маргарет Тачър и в последствие Мадлен Олбрайт? Ето:
"Трябва да сведем славяните до езика на жестовете!
Никаква хигиена, никакви навици /никакво здраве никакви ваксинации/
Само водка и тютюн!"
Помнете това! Не се прекланяйте на САЩ и на западната демокрация! Имайте едно на ум!

Николай Николов


3 коментара:

  1. Хмела е растение което се използва от хиляди години! Първо помисли, после копирай и пиши! Кой има сметка да очерня НАЙ - Екологичната чиста слабо-алкохолна напитка у нас? И ЗАЩО ?... Без ГМО, Аспартам, Подсладители, Оцветители, Консерванти?!/Тук не говорим за тези т.нар. "Бири" в които има царевичен "грис" и др. подобни ГМО продукти/ Отговора е, че поради големите ЗАГУБИ на Кока Кола, Пепси Кола, и всички техни вредни "Безалкохолни" пълни с Подсладители, Оцветители и Консерванти се започва Дезинформация за "Вредата" от пиенето на Бира ?! / Не говорим за тези които прекаляват с количествата!/

    ОтговорИзтриване