петък, 29 юли 2016 г.

КЪДЕ ИЗЧЕЗНА АЛЕКСАНДРИЙСКАТА БИБЛИОТЕКА. КОЙ ВЗЕ ТАЙНИТЕ...



След толкова наблюдения, ровения в литературата, физиката, химията и писания за тамплиери, свободни зидари, масони и т. н.  се стига до изводи, които ще Ви представим системазирано като подточки:

1. Изгоряла ли е Александрийската библиотека? Очевидно да, но явно предварително от там са изнесени свитъците с историческите и други тайни, които тя е съдържала, и след това е изгорена! Защо?! Но къде са те сега? Явно чрез много скитания и премеждия те са попаднали във Ватикана - тази институция на потискане на човешкото знание и развитие. / Спомнете си стотиците изгорени на кладата, които са дръзнали да се обърнат против нейните догми /. Христос / Доколкото го е имало, /е проповядвал едно - бог е в сърцето ти /, и никога не е говорил за създаването на църква, особено такава, която да държи в подчинение и подтисничество обикновените хора спрямо определена клика богати хора.
Такава е ролята на църквата и до ден днешен.
Вече има и специални манастири за "изперкали монаси". Това продължава и до днес, чрез промиване на мозъците на хората още от деца. Пример - Полша. Не е възможно да съществува толкова огромна / 40 километра рафтове / и недостъпна за повечето изследователи библиотека да е създадена само от кардинали и папи!

2. След като източните народи с техните алтернативни религии, а и православното славянство са взели да натрупват знания и да придобиват сила, внезапно започва да се пренаписва тяхната история и умишлено да се обезличават / така е и с България /, а раздробените западни народи получават готови знания, и започват да се обединяват и "внезапно откриват Америка по арабски карти", Леонардо Да Винчи, също внезапно започва да чертае апарати от бъдещето / по скоро да пречертава известни вече неща от ватиканската библиотека/, като и до днес се подържа ореола около него. Организират се кръстоносни походи / и до сега с неясна цел /, но в най лошия случай са донасяли нещо ново от изток.
3. Ватиканът дава готови знания на хитлеристка Германия, като при това принуждава Хитлер уж да подпише с кръв договор със Сатаната, при обещанието му, че ще смачка източното славянство. И днес този документ се пази в музей! Борбата против евреите служи само за параван, като умишлено е завишен броят на загиналите евреи. Знаем, че тогава в цяла Европа е имало по малко от един милион евреи. Как са унищожени шест милиона и до днес не е ясно! Но митът за холокоста продължава да се вихри и всеки дръзнал да го оспори се наказва! Ами защото и при тях има скрити тайни, известни на малък кръг избрани хора и на Ватикана! Иначе, защо насилствено беше създадена на това място еврейската държава при такива ужасни природни условия и с мощна финансова подкрепа, поддържана, като Лас Вегас?!

С любезното съдействие на Емил Братанов

Николай Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар